Skip to main content

VIDEO. Fanteziile lui Dan Diaconescu: De la OTV-SMURD-ul României, la starea de asediu: “Din acest moment, niciun tren nu va mai circula"

 

Protestele din Piaţa Universităţii i-au încins imaginaţia "viitorului preşedinte" Dan Diaconescu. După ce, în primele zile, "creativul" Diaconescu decreta că "OTV e SMURD-ul României", miercuri seară "manifestanţii din Piaţa Universităţii veneau să-i ceară lui Diaconescu să fie preşedinte".

Publicitate

În România lui Diaconescu, OTV e singurul post de ştiri: "Am rămas singurii care vă ţin la curent cu ce se întâmplă în piaţă, cu informaţii 100% reale", spunea Diaconescu. O simplă verificare cu telecomanda era de ajuns.

Paginademedia.ro trece în revistă fanteziile "lui domnu' Dan", pornite chiar în noapte de Revelion:

Dan Diaconescu începea anul 2012 într-o realitatea paralelă: dacă până atunci era "viitorul preşedinte", în noaptea dintre ani un mesaj spunea clar: "Adevăratul preşedinte vă spune La mulţi ani!". Diaconescu era deja la Cotroceni. Nu lipseau nici de Revelion referirile la, de acum, celebrii "ciocoi" (aproape marcă înregistrată OTV).

Cum arată Revelionul poporului la OTV

Dan Diaconescu:

"Este important să vă spun altceva. Comitetul de criză, aşa spune ei de criză, auziţi, în loc să-şi dea demisia, au luat o hotărâre: Începând din aceast minut, sau peste două minute, niciun tren din România nu va mai circula.

Îmi confirmă asta deja mai mulţi telespectatori din Braşov care au vrut să se urce într-un tren care pleca din Braşov către Bucureşti, la ora 20.45, li s-a spus la caserie să aştepte. Acum au fost informaţi că niciun tren nu mai circulă pe teritoriul României."

Fanteziile lui Diaconescu

Românii s-au încins în stradă, imaginaţia lui Diaconescu s-a încins la OTV

Diaconescu a împachetat în stilul propriu evenimentele din stradă: "Armata a primit ordinul de alarmare generală. Să vedem cum va juca armata în această seară, dacă trage în popor sau, dimpotrivă, armata trece de partea poporului".

La un moment dat, "făcea apel" la jandarmerie să nu respecte eventualele ordine  pe care le-ar putea primi de la Ministrul de Interne Traian Igaş de a trage în populaţie.

 Diaconescu: Să vedem cum va juca armata în această seară, dacă trage în popor sau

OTV, "singurul post de ştiri"

Dan Diaconescu desfiinţează toate posturile de ştiri care au stat 24 din 24 cu ochii pe evenimentele din stradă. "Preşedintele", către popor: "Am rămas singurii care vă ţin la curent cu ce se întâmplă în piaţă, cu informaţii 100% reale".

Din relatările "preşedintelui":

"Un avocat de marcă m-a rugat să transmit mai departe jandarmilor nu numai rugămintea mea de a se retrage în cazarme, dar dacă Igaş le va da un ordin în minutele următoare să tragă, trebuie să ştiţi că ordinul se execută doar dacă este legal, conform noii constituţii. Nu faceţi o confuzie cu miliţia lui Ceauşescu din ’89, unde ordinul se executa şi nu se comenta. Astăzi, în legea jandarmeriei, se spune clar că ordinul se execută doar dacă este legal. Dumneavoastră jandarmii puteţi să-l consideraţi un ordin ilegal dacă îl veţi primi, să trageţi în oameni, şi să nu-l executaţi."

Dan Diaconescu dă sfaturi jandarmilor

Nu ne sperie pe noi, amenda pentru "ciocoi"

În urmă cu doar două zile, OTV lua o amendă usturătoare: jumătate de miliard de lei pentru campania "ciocoiul Oprescu". Amenda nu l-a speriat pe Diaconescu. La numai o zi distanţă, când manifestanţii "îi cereau lui Diaconescu să fie preşedinte", "ciocoiul Oprescu" revine pe ecranul aglomerat de la OTV.

Protestatarii vin la Dan Diaconescu "să-i ceară să fie preşedinte"

Secvenţele video au fost puse la dispoziţie de compania de monitorizare Media Image

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    Exercitiu (pentru cei care au auzit de reach, rating, awareness, d'astea):
    Cine a "prostit" mai multi?
    a) un om cu Elodia;
    b) o agentie de publicitate cu Coca Cola.
    Ce e mai nociv?
    a) Elodia;
    b) Coca Cola - n-am nimic cu sucul, e pur si simplu primul brand care mi-a venit in minte, vezi awareness ;)
  • Dan Dan
    Cu toate ca sustine contrariul, domnu' Dan face jocul PDL. Scopul lui e sa ia un numar cat mai mare de procente de la USL si sa le puna pe tava viitorului guvern format de PDL., UNPR etc. Oamenii mai in varsta, cei saraci la punga sau la minte se regasesc in promisiunile fara numar ale bufonului prezidential, cel care in 2009 facea campanie desantata PDL si il punea pe Basescu sa traga la sorti castigatorul concursului unei firme de vinuri.
  • Max Max
    Vad putina ipocrizie prin zona ;)
    Poate o parte dintre cititorii acestei pagini au auzit de diferenta dintre sobolan si veverita...
    S-a mai uitat cineva de curand pe la Antena1, National, KanalD sau alte generaliste din top 10?
    Pe criteriile emise cu emfaza de ipocritii care-o ard pe net ar trebuie sa ramana in picioare Discovery si NatGeo. Dar ups... Petrisor va poate spune ce audiente "uriase" au cele doua si mi-ar placea (sincer) sa-i aud si explicatiile ;)
  • goji goji
    Doar ca noi stam si radem ca sunt puerili, iar intre timp DDD a ajuns un candidat cu un procent semnificativ si care va putea, peste cateva luni, sa puna conditii politice.
    Eu cred ca CNA-ul are prea multa rabdare cu OTV (si nu, nu propun si nu ma gandesc la inchiderea postului pentru ca deja o dam in altceva).
  • iulian iulian
    Petrisor, ai o problema ! Un fan al lui Dan Diaconescu citeste paginademedia.ro . Nasol.
  • geo geo
    DD este acelasi personaj care i-a prostit pe multi cu Elodia, este cel care i-a introdus in "scena" pe sotii Ciumac, se crede viitorul presedinte si, in continuare, face reclama "partidului" OTV...pina cind oare? aseara titra pe ecran ca ofera ceai protestatorilor la sediul OTV. numai prostii si manipulari grosolane...
  • udi alan udi alan
    maria andronache...tendentios articolul tau! poate ar fi fost corect sa vb despre fantezii IN GENERE! cREZI CA FELIX, adica patronul lui gadea et compania, are fantezii? dar ponta, nastase, antonescu si toata sleahta din jurul lor?!
  • ileana ileana
    Domnule ,trebuie facut ceva , baiatul asta a luat-o la vale rau de tot . O , sa spuneti ca am telecomanda ,dar fenomenul profund nociv nu trebuie sa ajunga in creierele unor sarmani romani !
  • Nicu Nicu
    Cu toate bannerele alea pe ecran mai e un pic si nu se mai vede nici o imagine ;)
  • Ziare Online Ziare Online
    E terminat omul. Eu cred ca trebuie internat.

Trimite un comentariu

sus