Skip to main content

10 Februarie. Radu Banciu: Şi eu puteam să prezint Surprize, surprize. Concedieri la Giga

 

Publicitate

Bianca Drăguşanu e dintr-o categorie care nu exista la începutul anilor ‘90. La ea se merge pe ideea "cu cât eşti mai curvă, mai toantă, mai proastă, mai imposibilă şi mai nelalocul tău cu atât e mai bine", spune Radu Banciu pentru EVZ. Radu Banciu face o comparaţie cu situaţia televiziunea franceză pe care a urmărit-o îndelung şi care a creat, la rândul său, “nonvalori care au devenit vedete”. "Dar niciodată nu le-au depăşit la vizibilitate pe Isabelle Adjani, pe Catherine Deneuve sau pe Emmanuelle Béart”, a mai spus Radu Banciu.
Radu Banciu: "Şi eu puteam să prezint "Surprize, surprize""

Conducerea Giga TV a concediat întregul departamentul pe motiv că feedback-ul înregistrat în cele aproape trei săptămâni de la lansare este sub aşteptări, scrie Jurnalul Naţional.

Ana Dumitru, PR-ul postului, a confirmat concedierile: "Suntem la început de drum şi încercăm să ţinem cont de dorinţele publicului. Din cauza feedback-ului înregistrat până acum pe acel tronson orar (n.n. GTV Arena, 19.00-20.00), am hotărât să renunţăm la Sport urmând ca, din martie, pe acel interval, să avem o altă emisiune".
La trei săptămâni de la lansare, Giga TV concediază tot departamentul Sport. Explicaţia: televiziunea se politizează

Money.ro a ramas, de la 1 februarie, fără echipa editorială, site-ul fiind gestionat în prezent de o companie de webdesign şi servicii tehnice, potrivit DailyBusiness.ro. În prezent, publicaţia trăieşte din preluări, realizate de un IT-ist.
Motivul? Portalul urmează să fie transformat în site-ul televiziunii The Money Channel, şi va conţine ştirile de la TV. Cea mai mare parte a echipei editoriale a plecat, de la 1 februarie, la Realitatea TV.
Money.ro, fără echipă editorială de la 1 februarie. Cum supravieţuieşte site-ul

Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a preluat cele patru licenţe, de la Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Sibiu, pe care BBC le deţinea în România, scrie Adevărul.
Recent, la CNA au fost depuse şi documentele potrivit cărora noii acţionari au intrat în acţionariatul BBC România SRL, iar firma şi-a modificat denumirea în Viocan Mixmedia SRL.
Aristotel Căncescu a preluat licenţele pe care BBC emitea în România

Dr. House, serialul cu medici, a ajuns la final, scrie Evenimentul zilei. Producătorii executivi, David Shore, Katie Jacobs şi Hugh Laurie, au fost cei care au anunţat public că serialul se va încheia. "După multe deliberări, producătorii serialului «Dr. House» au decis ca acesta, al optulea, să fie ultimul sezon. Până în luna aprilie a acestui an vor fi terminat deja 177 de episoade, ceea ce este cu 175 mai multe decât se aştepta oricine în 2004", au scris ei în declaraţie.
Serialul "Dr. House" se încheie anul acesta, odată cu finalul sezonului opt

ROMIT TV, o televiziune în limba română din Italia, a atras, în patru luni de emisie, 80% din telespectatorii din comunitatea română a regiunii Lombardia, potrivit statisticilor realizate de Biroul Italian de Audienţă, sucursala din Milano, scrie Adevărul. Astfel, postul de televiziune a ajuns să fie urmărit de 350.000 de telespectatori, dintr-o comunitate de 450.000 de români. ROMIT TV difuzează programe de divertisment şi de informare propunând un proiect de integrare a comunităţii române în Italia.
ROMIT TV, produs de succes în Italia

Revista Kamikaze a ajuns la 100 de numere. "Unii ne dădeau cîteva săptămîni, alţii ne acuzau că sîntem angajaţi de Putere să le facem lor necaz. Între timp, unii (adică SOV) au ajuns la uşa închisorii, iar alţii (ştiţi voi care) au trecut de la un stăpîn la altul", au scris reprezentanţii Kamikaze.


Ne-am distrat 100 de numere. Asta vom face şi în continuare, că ne-a plăcut

Operatorul telecom Cosmote continuă seria spoturilor publicitare din categoria "Timp să ascultăm" cu o noua reclama semnată de Papaya Advertising, numită "Spiriduşul".
Noul spot face parte si completeaza conceptul reclamelor care au promovat pana acum compania, respectiv Fluturele” si "Mama si fiul".


Dupa "Fluturele" si "Mama si fiul", Cosmote se promoveaza prin "Spiridusul"

O prezentatoare TV din SUA a fost muşcată de un câine chiar în timpul emisiunii pe care o realiza, anunţă Evenimentul zilei.
În imagini, prezentatoarea stă lângă câinele Max şi-l mângâie pe cap. Animalul este cuminte şi pare încântat de atenţia pe care prezentatoarea i-o acordă. La un moment dat, însă, Dyer îşi apropie prea mult faţa de câine, iar acesta o muşcă.
Câteva ore mai târziu, reprezentanţii postului TV au emis un comunicat de presă în care precizau că prezentatoarea TV se afla la spital, în stare conştientă, însă nu au oferit detalii suplimentare.


Prezentatoare TV, muşcată de faţă de un câine, într-o emisiune

http://www.evz.ro/detalii/stiri/serialul-dr-house-se-incheie-anul-acesta-odata-cu-finalul-sezonului-opt-965613.html#ixzz1lxdOlkod

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • INTERPUS INTERPUS
    de data asta nu a fost cancescu, ci sclavul lui, alexandru gherghe. el a fost cel care a convins bbc sa-i cedeze licentele lui cancescu
  • mircea mircea
    Iar a pus mana samsarul Cancescu pe niste frecvente !
    Mare mester omu'. Ia cu putin (sau gratis, cum a fost cu reteaua MIX FM) si vinde de sute de ori mai scump.
    Asta e noua piata imobiliara. :)
  • steven steven
    Oricat l-as aprecia pe Banciu,de data asta merge prea departe,referitor la stupize-stupize.
    Se pare ca Giga tv isi arata adevarata identitate-televiziune politica!!!

Trimite un comentariu

sus