Skip to main content

23 Februarie. Gâdea în direct, către preşedintele CNAS: "Eşti un nesimţit şi un dobitoc"

 

Realizatorul Mihea Gâdea l-a jignit în direct pe preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Preşedintele CNAS a intervenit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei pentru a lămuri unele aspecte legate de retragerea din ţara noastră a companiei Mundifarma, principalul producător de morfină. „Firma va livra în continuare morfină luna aceasta şi luna viitoare. Din păcate, este singurul producător şi distribuitor de morfină şi a ajuns să ne şantajeze”, a declarat Duţă, care l-a acuzat pe Gâdea că ia apărarea firmelor de medicamente.

Moderatorul emisiunii şi-a ieşit din minţi şi l-a jignit în direct pe şeful CNAS. „Dacă spuneţi asta, sunteţi un nesimţit şi un dobitoc”, au fost cuvintele adresate lui Lucian Duţă.


DEZLĂNŢUIRE ÎN DIRECT. Pe cine a făcut Gâdea „nesimţit” şi „dobitoc”

Aproape 80% din tinerii români intră zilnic pe internet şi mai mult de jumătate dintre ei au branduri favorite de îngrijire personale, cărora le sunt fideli, rezultă din raportul de cercetare "Tânărul în România", care a vizat populaţia adolescentă de 14 - 21 ani din mediul urban, scrie Mediafax. Unul din patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, participă în acţiuni de voluntariat organizate de ONG-uri sau de branduri. Din raportul de cercetare mai rezultă că opt la sută dintre tineri deţin o consolă de jocuri iar băieţii sunt mai predispuşi decât fetele să îşi cumpere telefone tip smartphone, cinci la sută dintre adolescenţi deţinând un iPhone."Cea mai iubită echipă locală de fotbal este Steaua Bucureşti, iar din străinătate, FC Barcelona", mai rezultă din raportul de cercetare.
STUDIU: 80 la sută dintre tinerii români intră zilnic pe internet

"Organizatorii" de concursuri false pe Facebook folosesc datele obţinute prin aceste mijloace la construirea unei baze de date, care va conţine informaţii personale despre participanţi, avertizează Cătălin Cosoi, chief security researcher la compania producătoare de programe antivirus Bitdefender.

În ultimele săptămani, brandurile Orange, Cosmote şi Vodafone au fost folosite pe Facebook într-un fals concurs, pentru o operaţiune de construire a unei baze de date.

"Dacă luăm în calcul cele 12.000 de persoane vizate pe pagina falsului concurs organizat de Orange şi adăugăm cei peste 2.200 de utilizatori care au dat 'Like' paginilor false de Cosmote şi Vodafone, probabil că vom ajunge în final la o bază de utilizatori de 15.000 de oameni", a estimat Cosoi.
Ai participat la concursuri false pe Facebook? Vezi la ce riscuri te-ai expus

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carmen carmen
    @mistressdaniela .Ii asteptam si pe provoiculesti.
  • carmen carmen
    Si crezi ca dupa ce il insulti pe un om e suficient sa iti ceri doar scuze? Gadea a facut un show de prost gust, din ordin.Putin ii pasa lui de cei bolnavi de cancer.Daca i-ar pasa si-ar face profesia de pastor. Cum se impaca religia cu prestatia lui de la tv?
  • carmen carmen
    Scuze pentru greselile de tastare. Graba e de vina si lipsa ochelarilor.
  • carmen carmen
    Nu mai urmaresc de mult Antena3. Dupa acesasta prestatie ,am scos Antena3 din programe. Am vazut la alte leveiziuni ce a facut acest pastor si am incercat revolta dar si o imensa SILA. Cred ca emisiunea si-ar putea schimba numele in Sinteza silei, vorba lui Turcescu.
  • Mihai Stan Mihai Stan
    Nu am cuvinte despre acest as spus redactor este o hahalela care incearca sai faca punga mare lui d-n Voiculescu,cel de pe urma nea furat pe noi toti.
  • Alex.D Alex.D
    @ Alf-> A te enerva chiar si pana in acel punct in fata nedreptatilor nu denota o educatie precara iar din pacate in realitatea de azi nu stiu cat mai tine asta cu deontologia, poti sa mergi si sa latri la alta masa.
  • Alex.D Alex.D
    @ aidan genial raspuns...Da asa e.
  • aidan aidan
    scuze ca ma bag, dle.dan pot intelege dispretul pe care-l ai pentru gadea dar nu te poti detasa si vedea ca astia ne omoara cu zile pe banii nostri?bani buni! mie imi zboara in neantul CNAS-ului 600 roni lunar din care nu vad nimic nici med.compensate ca alea de trebuie eu sa le iau nu sunt compensate!deci, scuze sunt niste DOBITOCI!detesta-l linistit pe gadea dar recunoaste ADEVARUL!dl. robert a intels ca doar pentru ca-i uram pe unii nu se poate sa nu mai vedem crimelor pe care acestia ni le pun pe tapet!
  • aidan aidan
    hai, mai ca nu sunteti toti beizadele si va cautati de sanatate in austria si china!. bineinteles ca aia de CNAS isi bat joc de sanatatea noastra si bineinteles ca macar o data, cand v-ati uitat cu jale la cate milioane va sunt smulse in numele CNAS de pe fluturas si la cate alte milioane dati din buzunar sa va cautati si operati,ati injurat sistemul CNAS din toata inima.bineinteles ca hotii astia care nu vor sa lase lucrurile sa mearga dar ne fura banii sunt niste dobitoci!de zeci de ani vreau sa nu mai platesc CNAs-ul si sa dau eu banii, din mana mea, unei clinici alese de mine.si ce credeti?NU SE POATE!intai CNAS-ul si dupa aceea placerea. sigur, nu e deontologic sa o spui pe post,ca moderator. dar este un adevar!
  • Ap Ap
    Mai ales a publicului de la b1 tv !
  • Alf Alf
    Stimabile, Gâdea prin comportamentul şi atitudinea lui a jignit nu numai pe dr. Duţă ci în special pe noi, ascultătorii şi privitorii emisiuniii, precum şi pe colegii din celelalte televiziuni care au un comportament etic şi civilizat faţă de invitaţi. A-ţi cere scuze după ce ai insultat un om, crezând că asta albeşte educaţia precară şi caracterul e un atac la inteligenţa publicului.
  • vasile vasile
    Nici nu este problema Felix sau altul. Cand vrei sa faci jurnalism trebuie sa te dezici de asemenea comportamente de "micar" care sta la coltul blocului si face jmecherii.
  • k k
    Gadea si-a cerut scuze atat fata de Duta cat si fata de telespectatori pentru iesirea lui. Nu ar fi fost normal sa dati si aceasta informatie, domnule jurnalist?
  • Crotal Crotal
    La fel esti si tu.
  • vali vali
    Macar au reusit sa faca ceva: http://www.antena3.ro/romania/sedinta-de-urgenta-la-guvern-tema-discutiilor-situatia-medicamentelor-pentru-bolnavii-de-cancer-156615.html

Trimite un comentariu

sus