Skip to main content

24 februarie: Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci, candidaţi la şefia ştirilor TVR

 

Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci s-au înscris la concursul organizat de Televiziunea Română pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, scrie Mediafax, care citează surse din televiziune.

Publicitate

Televiziunea Română a anunţat pe 3 februarie organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, în condiţiile în care mandatul Rodicăi Culcer la şefia Ştirilor TVR a încetat.

Potrivit anunţului iniţial, cei interesaţi de acest post îşi puteau depune candidaturile până la data de 17 februarie, ora 16.00, inclusiv. Termenul pentru înscrierea candidaturilor a fost însă prelungit până pe 28 februarie, ora 16.00, inclusiv.

Hotărârea a fost luată întrucât niciuna dintre persoanele care şi-au depus candidaturile nu a avut dosarul complet, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii TVR.
Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci, în lupta pentru şefia Ştirilor TVR

Mugur Isărescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, C.T. Popescu, Gheorghe Hagi, Angela Gheorghiu şi părintele Nicolae Tănase au fost premiaţi, ieri seară, la Gala Mediafax 20 de ani, scrie Mediafax.

Ceremonia a fost prezentată de Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă, iar câştigătorii au fost anunţaţi de jurnalişti ai Agenţiei de presă Mediafax.

Fondatorul Agenţiei de presă Mediafax, Adrian Sârbu, i-a anunţat pe câştigătorii premiului Mediafax 20 de ani Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. La eveniment au fost prezenţi foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, nu şi actualul preşedinte Traian Băsescu.
Laureaţii Galei MEDIAFAX 20 de ani

România va amâna procesul de ratificare a acordului ACTA până când Curtea Europeană de Justiţie se va pronunţa pe acest subiect, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, citat de Mediafax. El a precizat că subiectul a fost discutat în şedinţa de joi a Guvernului.

"Astăzi a fost o decizie la nivelul Cabinetului: în urma unor discuţii cu miniştrii responsabili pe problema ACTA. S-a ţinut cont de evoluţiile internaţionale, unde sunt state care deja au suspendat acest acord, iar Comisia Europeană s-a adresat Curţii de Justiţie pentru o evaluare a acordului. Ţinând cont de toate aceste elemente, s-a stabilit ca ratificarea să fie amânată până când vom avea un răspuns al Curţii de Justiţie şi abia apoi se va lua o decizie în acest sens în privinţa acordului ACTA în ceea ce priveşte România", a spus Suciu.
UN PAS ÎNAPOI PENTRU ACTA: România amână ratificarea Acordului până la o decizie a Curţii Europene de Justiţie

Studiul „Şefii din economia românească în media“ îl clasează pe Dominic Bruynseels, CEO al BCR, pe primul loc în topul celor mai mediatizaţi directori executiv, cu 60 de apariţii, potrivit unui raport întocmit de mediaTRUST România, citat de Adevărul.

Dominic Bruynseels a apărut cu precădere în articole care fac referire la industria bancară, dar şi datorită unor materiale în care se anunţă înlocuirea sa din funcţia de preşedinte executiv al BCR. Bruynseels a fost urmat în top de către manageri din acelaşi sector – Steven van Groningen (Raiffeisen Bank), cu 53 de apariţii, şi Radu Gheţea (CEC Bank), 40 de apariţii.

În perioada 4 noiembrie 2011 – 3 februarie 2012 au fost publicate 364 de articole care au făcut referire la şefii celor mai mari companii din România. În topul primilor 10 manageri cu cea mai largă expunere în presă apar şi CEO ai companiilor din alte industrii, precum Mariana Gheorghe (Petrom) – 30 apariţii, Jerome Olive (Automobile Dacia) – 12 apariţii sau Inaki Berroeta (Vodafone) – 11.
Cei mai mediatizaţi şefi din companiile româneşti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    iti dau cateva linkuri:
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/8403/Despina-Neagoe-confirma-stenogramele-PSD.html
    http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/psd-face-ordine-in-tvr-3116.html

    sunt doar doua articole, dar banuiesc ca sunt multe altele.
    Sper sa nu fie sterse aceste linkuri, sunt in scopul de a informa
  • mad79 mad79
    de unde stii ca Monica Ghiurco e cu psd-ul?
  • livia pila livia pila
    E clar. Cistiga ANCA OLTEANU LAZARESCU, pupila colonelesei Culcer, sluga basesciana si pedelista, favorita lui Lazescu-pirjoala. Inodora, incolora, insipida. Frizerul Misulica Radulescu nu misca in front. E inca speriat de cind l-a pus Boc cel Mic la punct si s-a bilbiit neputincios.
  • Horea Horea
    Da, am auzit (doar auzit!) si eu despre aceasta "simpatie"!

    Dupa mine, cel mai bine ar fi cineva (bun profesionist sau profesionista) din afara TVR-ului.

    In interior sunt formate, deja, o multime de grupari (găşti)!
  • adi adi
    Din pacate Monica Ghiurco e cunoscuta pentru simpatia fata de PSD. eu sper ca se vor mai inscrie si altii, poate Mihai Radulescu; mai e pana pe 28, data limita
  • Horea Horea
    @ Gicu

    Ba da, dosarul ar putea fi "ok!".

    Dar daca nu se vrea de SUS (Lazescu; acum fara Culcer!)tot n-ar castiga.

    La TVR, din PACATE, "invingatori" se stiu dinaintea concursului!
  • Horea Horea
    Claudiu Lucaci se vrea sef?
    Păi lui ii este greu, in primul rand, sa vorbeasca!

    Dintre toti, doar Monica Ghiurco e mai in tema cu o asemenea activitate.
  • aidan aidan
    am o nedumerire, premiul ala Mediafax 20 de ani e la misto sau ca o limba?!pentru ca daca il dadea iliescu afara pe sarbu din sediul CC al PCR in zilele fierbinti ale unei revolutii furate si devenita in 22 de ani" niste evenimente" mediafax nu ar fi existat. caramizile alea de dolari din safe-urile de acolo au dat un avant nemaipomenit afacerilor lui sarbu.tin, prin urmare sa cred ca e o limba!nu comentez calitatile manageriale ale lui sarbu!clar?poate e singurul care a stiut ce sa faca cu banii veniti pleasca!tot respectul!
  • aidan aidan
    lucaci nu-i deloc vai de capul lui!nici ghiurco!si daca nu va fi un concurs aranjat, lazareasca,pupila lui culcer, va pierde!poate e timpul ca politica sa nu mai fie confundata cu performanta si inteligenta!sa ramana ceea ce e: politica!sa fie doar in parlament si in sediile partidelor nu varata cu anasana pe gatul nostru.numai in romania politica tine loc de dascal, doctor, inginer, artist,ziarist. nu mai trebuie sa performezi intr-o meserie,nu!trebuie sa faci politica si sa te declari simpatizant.si gata!esti sef, redactor sef, presedinte tvr,ce mai, esti Dumnezeu!mi-e dor de profesionisti le simt lipsa.
  • mistressdaniela.org mistressdaniela.org
    O sa castige roaba lui Basinescu, Anca Lazarescu !
  • Gicu piticu' Gicu piticu'
    Trei, Doamne, si toti trei!... La asa TVR, asa candidati. Vai de capul lor. E interesant ca, sa zicem, daca seful stirilor ProTV, Antena 1 sau de la tv-urile de news ar vrea sa candideze, sigur n-ar avea dosarul ok!

Trimite un comentariu

sus