Skip to main content

EXCLUSIV: Alexandru Sassu şi-a dat demisia de la Adevărul Holding

 

ACTUALIZARE. Demisia lui Alexandru Sassu punctează şi renunţareaproiectului de televiziune a Adevărul Holding. Producţiile video vor rămâne pe online, aşa cum era şi până acum.

Publicitate

Alexandru Sassu, şeful proiectului Adevărul TV, şi-a dat astăzi demisia de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu a confirmat demisia.

Care a fost motivul invocat în demisia de astăzi?

Alexandru Sassu, pentru Paginademedia.ro:

“Deosebirea fundamentală între politica editorială a princialelor cotidiene din holding, în special ziarul Adevărul şi punctele mele de vedere.”

Petrişor Obae: A contat faptul că proiectul TV a fost îngheţat?

Alexandru Sassu: “Este un motiv colateral, pentru că nu a fost un anunţ clar că se închide, doar că se suspendă”.

S-a invocat în cazul dvs un salariu de 15.000 de euro. E adevărat?

“Pot spune că nu e aşa.”

Ce faceţi în continuare?

“Nimic, deocamdată.”

Fost preşedinte al TVR, Alexandru Sassu a venit la Adevărul Holding pentru a conduce divizia TV, în vara lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, în octombrie 2010, grupul lui Dinu Patriciu a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul Adevărul TV. La sfârşitul anului trecut, proiectul de televiziune, cu o echipă înjumătăţită, a fost suspendat, partea de televiziune rămânân numai pe online.

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", declara Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro, la sfârşitul anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kaa kaa
    buncare, daca esti ziarist esti varza! revelatoare eu ultima propozitie, in care, probabil sigur nu stii :D, blasfemiezi grosier gramatica limbii romane.
    hmmmm.. dupa stil nu esti bot, dar poate esti bianca toma, adica pana la urma tot un fel de bot, dupa cum au opinat de-a lungul timpului mai multi tovarasi pe blogurile astea de media...
  • Ada Ada
    Superba epistola
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    Cristi, foarte tare comment! am ris cu lacrimi, pentru ca e de risu'plinsu'. Ai incercat o colaborare la Kamikaze sau times new roman?
  • trist trist
    Luati-va dupa semne! invatati sa cititi in miscarile celor de langa voi! deschideti bine ochii si veti intelege ce se intampla. Blaga (mare boss) a demisionat. Sassu (mare boss) a demisionat. Razvan Ionescu (mare boss - credea el, in fapt un prostalau) a demisionat si el. Cand barca se duce la fund, smecherii care stiu sfârsitul aproape fug cu ultimul colac de salvare. Dintre „bossi“ raman in continuare doar muhaielele care stiu ca nu reprezinta nimic pt nimeni si n-au alternative / oferte pt ca realmente nu-i vrea nimeni din piata. SI atunci raman agatati sa mai suga ce pot. Ce caractere jalnice au acesti sefi, ce scursuri de oameni, ce pomanagii - desi au buzunarele pline pe munca altora au ramas tot niste cersetori...
  • leonidas leonidas
    cel mai idiot dintre toti mi se pare de departe Dinu Patriciu. Sa-i tii pe astia gen, Razvan Ionescu, Sasu, Imre, pe post de mari savanti si sa nu vezi ca-ti omoara produsul in care bagi bani inseamna ca esti masochist....oricum...dk nu e prost inseamna ca s-au spalat bani la greu
  • narcis narcis
    astia de la Adevarul ar fi facut mult mai mult rating daca scriau la ziar chiar despre ei, de redactie, conducere , aia care pleaca si alte combinatii de birou,

    pe aia cu patriciu si bodiguarzii ati auzit-o ?
  • cristi cristi
    Draga Iani, eu, viermisorul, cred cu tarie ca Sassu se uita la ce am scris eu si ca o sa mai intre de cateva ori, ca sa vada ce au comentat si alti viermisori despre el. Pentru ca sefii care fac nimic pe multi bani cu asta se ocupa cat e ziulica de lunga (in afara de gagici, lux si alte chesti fensi, pa masura salariului lor). Ei se dau pe net si vor sa identifice si sa ii striveasca pe toti viermii care indraznesc sa afirme in mediul virtual ca ei, dumnezeii, nu sunt buni pe postul ala... Dar eu cred ca Sassu priveste in mod constructiv lucrurile pe care eu le-am afirmat aici si intre doo fumuri de tigara, intre doo gagici trase pe faras si intre doo discutii conspirative cu stiu eu ce afaceristi-politicieni-combinatori mai da un click pa pagina de media... Deci, Sassu, te rog nu uita, sa ma privesti constructiv... [email protected]... astept mailul cu oferta ta. Vreau sa ma faci manager ca tine... Mergi la TVR? Mama, ce as vrea sa fiu consilierul tau daca mai prinzi un consiliu de administratie pe undeva...Te rog ca dupa vacanta sa te repliezi si sa ne cauti de lucru la amandoi Te saluta, acelasi robocop.
  • Iany Iany
    Cristi baiatule, esti patetic tare!Crezi vreodata-n viata ta de viermisor ca se va uita Sassu la ce ai scris tu?
  • Dan Dan
    Cristi, nu te cunosc, da mi-a palcut ce i-ai zis dobitocului astuia, nici eu nu l-am avut la inima, dar ce tare e patriciu cu oamenii lui de incredere cu tot...imrea..sasu... saracu om bogat!
  • unneavenit unneavenit
    Uite asa a scapat Iulia de el, si nu se mai ocupa decat de adjunctul lui Sassu, care-o si plimba cu Juguarul lui!
  • Horea Horea
    Iarasi n-ai scris "Numele (obligatoriu)"!
    Iarasi n-ai scris "Email (obligatorie)"!

    Ti-am mai scris: respecta formatul forumului si-ti voi raspunde la orice banuiala "nesângeroasă".
  • Horeo biscuiti cu lapte Horeo biscuiti cu lapte
    Horeo,
    Dar PDG la Giga TV, de ce nu-l vezi?
    Eu cred ca pana in noiembrie, Pinalti si ai vostri mai trag pe putin 3-4 miliarde de euro, deci ar avea bani de un trabucar de clasa.
    Lasand postaceala la o parte, ati donat sange, mai oameni buni?
    Doamna Elena Udrea a donat.
    A venit si cu pantofi fara toc.
    S-a facut spot TV, cu Dansa si organizatia de tineret-postaci-sperante.
    Ce exemplu mai bun vrei, Horeo?
    Cu postaceala de-asta de doi lei, pierd ai tai alegerile, Horeo.
    Trebuie sa te integrezi directiilor strategice.
    Donati sange si tu si colegii!
    Apoi, postaciti cat doriti.
  • Catalin Catalin
    Un papagal, un parazit!
  • Horea Horea
    Domnu'Sasu?!

    Va recomand o vacanta prelunga pe o plaja insorita , vitregita de ispite trupesti.

    Pana in Noiembrie, nu mai e mult. USL-ul e foarte posibil sa va ofere, din nou, vechiul si onorantul serviciu: PRESEDINTE-DIRECTOR general la TVR.
  • Ad Ad
    Cei ce stiu cum arata viitorul AH, si-au inceput deja actiunea de salvare a propriilor piei.
    Pentru ceilalti, suprizele nu vor fi tocmai placute.

Trimite un comentariu

sus