Skip to main content

EXCLUSIV: Alexandru Sassu şi-a dat demisia de la Adevărul Holding

 

ACTUALIZARE. Demisia lui Alexandru Sassu punctează şi renunţareaproiectului de televiziune a Adevărul Holding. Producţiile video vor rămâne pe online, aşa cum era şi până acum.

Publicitate

Alexandru Sassu, şeful proiectului Adevărul TV, şi-a dat astăzi demisia de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu a confirmat demisia.

Care a fost motivul invocat în demisia de astăzi?

Alexandru Sassu, pentru Paginademedia.ro:

“Deosebirea fundamentală între politica editorială a princialelor cotidiene din holding, în special ziarul Adevărul şi punctele mele de vedere.”

Petrişor Obae: A contat faptul că proiectul TV a fost îngheţat?

Alexandru Sassu: “Este un motiv colateral, pentru că nu a fost un anunţ clar că se închide, doar că se suspendă”.

S-a invocat în cazul dvs un salariu de 15.000 de euro. E adevărat?

“Pot spune că nu e aşa.”

Ce faceţi în continuare?

“Nimic, deocamdată.”

Fost preşedinte al TVR, Alexandru Sassu a venit la Adevărul Holding pentru a conduce divizia TV, în vara lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, în octombrie 2010, grupul lui Dinu Patriciu a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul Adevărul TV. La sfârşitul anului trecut, proiectul de televiziune, cu o echipă înjumătăţită, a fost suspendat, partea de televiziune rămânân numai pe online.

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", declara Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro, la sfârşitul anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Sasu, tin minte cum ai venit la Timisoara acum 2 ani de zile si ne-ai bagat in sedinta, la ADS! Si cum fumai tu psihedelic o tigara de foi ne explicai cum o sa fim robocopi de presa, cum o sa primim o camera, un aparat foto. Si cum un reporter trebuie sa mearga la un subiect sa filmeze, sa faca poze, sa fotografieze pantofu rupt al personalitatii sa il dea in Click, sa dam si pe net pe adevarul.ro. Sa fim roboti de bucatarie. Ma uitam la tine si ma gandeam: Doamne, baiatu asta ce dracu fumeaza acolo, ca vreau si io... dupa aia am aflat cum papi tu milioane de euro ale lui Patriciu prezentand proiectu unei televiziuni care nu o sa functioneze niciodata... am aflat si ca aveai salariu de vreo 15.000 de coco... dupa aia am aflat ca la televiziunea Adevaru erau vreo 5 camere de filmat, dintre care juma erau praf... Doamne, Sassu, ejti IDOLU meu. Pai luai 15.000 de coco, ai tocat niste milioane de coco pe o televiziune care facea nimic si acu, dupa doi ani, zici... ba, nu mi-a iesit, io plec... sa mor io de nu vreau sa fiu manager ca si tine... din salariu tau pe doua luni imi luam apartament.... esti idolu meu, te pup si te rog io, cand mai prinzi un job din asta sa imi dai un mail la [email protected], ca vreau sa fiu adjunctu tau, sa ma inveti sa fiu superb ca tine... te salut. semnat: un robocop care n-a fost sa fie...

Trimite un comentariu

sus