Skip to main content

Alice Iacobescu lasă Antena3 pentru Digi24

 

Alice Iacobescu, realizatoarea emisiunii Săptămâna de ştiri de la Antena3, se alătură echipei Digi24, postul de ştiri deţinut de RCS&RDS care se va lansa pe 1 martie.

Publicitate

Fosta realizatoare TV de la postul de ştiri deţinut de Intact va prezenta ştirile Digi 24 în intervalul 16.00-18.00.

Astăzi a fost ultima mea zi la Antena3, iar de mâine mă duc la Digi24 şi voi prezenta ştiri, jurnalul de la 16.00 la 19.00, un segment de 3 ore de ştiri şi actualităţi, vom urmări ceea ce se intâmplă în direct”, a declarat Alice Iacobescu pentru paginademedia.ro.

Tot astăzi şi-a anunţat plecarea la Digi24 şi Adriana Muraru, prezentatoarea de la TVR.

Cred că, profesional vorbind, este mai important unde te duci decât de unde pleci. Din ceea ce înţeleg este un canal de ştiri la care eu m-aş fi uitat. Este frustrant ca un ştirist să se uite la un canal de ştiri, un ştirist vrea să lucreze la un canal la care s-ar uita”, a mai spus Alice Iacobescu.

Despre Alice Iacobescu

Lucrează în media de 20 de ani. Şi-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services (96-99). În Intact a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena3, de când s-a lansat postul (iunie 2005).

Citeşte şi:

Sursa foto: Antena3.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bucovina bucovina
    Sa lasam putin deoparte 10TV (ala cred ca din cauza Nasului Moraru nu a mers), si sa ne uitam la Digi Sport. Investitie serioasa, transmisie HD, etc...
    Eu unul presupun ca nu fac canal de stiri doar pentru ca n-au ce face cu banii.
    E greu sa faci televiziune generalista (ceea ce a vrut sa fie 10TV). Costuri mari pentru un public si asa rupt intre tone de posturi.
    Dar un canal de stiri? Clar ca presupune costuri, insa sa nu uitam ca traim vremuri in care informatia este tot mai solicitata. Asta se vede si in cresterea rapida a Romania TV.
    In plus, Digi 24 va fi singurul canal de stiri in HD. Nu mult, dar va conta si asta.
  • udi alan udi alan
    ...sinucidere! sau poate doar nepasare fatza de banii pe care i-ai facut TU STII CUM si nu ti pasa ca i pierzi! cum nici mie nu mi pasa de banii lui digi, de jocurile lui digi si nici de alice i....contrar aparentelor, sunt elegant!
  • alin alin
    si eu voi printre telespectatorii digi 24
  • dave88_ady dave88_ady
    @ziare online daca cei de la Digi24 vor prezenta stiri si nu circ eu voi fi printre cei 45.000. Si ma bucur ca deocamdata nu au in echipa "crizati" cum sunt la alte televizuni de stiri.
  • Ziare Online Ziare Online
    Nu se ingroasa nicio gluma. La 10 TV multe persoane s-au dus care au dat chix. Pentru Alice Iacobescu banii sunt pe primul loc. Dupa cum am mai spus, Digi 24 nu va avea mai mult de 45.000 de telespectatori. Vom trai si vom vedea.
  • sandu sandu
    hopa...se ingroasa gluma. Cam multi spre Digi.

Trimite un comentariu

sus