Skip to main content

Caţavencii schimbă redacţia din centru pe fostul sediu al Caţavencu S.A.

 

Redacţia Caţavencii, revista de satiră deţinută de Dinu Patriciu, s-a mutat la Casa Presei în fostul spaţiu care a aparţinut companiei Caţavencu S.A..

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, mutarea în Casa Presei a fost determinată de chiria prea mare a vechiului sediu, care se afla în centru. De altfel, mutarea este temporară.

Ce spune Doru Buşcu:

Ne-am mutat aici pentru că este o redacţie cu mai multe comodităţi, are mai multe utilităţi decât celălalt sediu care era mai central. Planurile noastre sunt legate de proiecte care presupun o tehnicalitate pe care nu o aveam acolo”, a explicat Doru Buşcu, redactor-şef la Caţavencii, pentru paginademedia.ro.

Şi echipa de la Caţavencii a fost afectată de criza salariilor de la Adevărul Holding, despre care paginademedia.ro a scris aici. Potrivit lui Doru Buşcu, jurnaliştii de la Caţavencii nu şi-au mai luat salariile de o lună de zile.

Sursa foto: Jurnalul Naţional

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gligor Gligor
    De teapa de jumatate de milion pe care a dat-o Bucsu editurii Univers cu cartile Cotidianul ce se mai aude? A si avut de la cine sa invete meserie.
  • Verii lui Becali Verii lui Becali
    Ce penibil! Astia au fost dati afara ca nu si-au platit chiria si seful lor spune ca s-au mutat dupa comoditati mai bune. Asta e managementul in presa de azi: e plin de tepari penibili ca Buscu asta. Penibilii astia nu au mai dat o data faliment din cauza "tehnicalitatii"?
  • Vanea Vanea
    @Adriana, invidie? Poate sa zicem Doamne fereste sa nu ajungem milogi in halul lor! Au fost dati afara. Proprietarii nemti au fost inca prea finuti cu cotetzaria asta a lui Patriciu-Dinescu-Buscu. AH a platit prima luna de chirie si 6 luni le-au dat teapa. Eu ii aruncam in strada dupa prima luna neplatita.
  • Adriana Adriana
    Mai, mai, mai, da ce va mai roade invidia. Crapati toti, nu alta! Si-a mutat omul sediul si brusc ati iesit cu batistele! Sa le folositi sanatosi!
  • Becali Becali
    CATAVENCII RULES!!!
    http://www.catavencii.ro/
    uitati-va la stiri baietii
  • deontologie2.0 deontologie2.0
    Doru Tehnicalu in Intoarcerea Mortului Viu! Acum si pe micile ecrane!
  • don Geo don Geo
    Sînt două variante:
    1. Domnul ăsta cu TEHNICALITATEA e ăla care o sugea prin batistă de la Vîntu în stenograme. I-a dat-o Vîntu la oralitate de i-a pocit limba.
    2. A băgat-o p-asta cu TEHNICALITATEA ca să-și schimbe porecla, din Doruleț Batistă, în Doruleț Tehnicalitate.
  • euss euss
    ce ii roade pe unii cu ce vine ala la serviciu. de ce m-ar interesa cu ce vine? indivia este mama prostilor :)

    stati linistiti. nu am nici o legatura cu Buscu, Musca,Caca Maca. :)
  • nistor nistor
    cu bmw-ul lui, cu al sotiei sau cu al catelului?
  • un angajat un angajat
    Buscu are 7.000 euro-luna, ce-i pasa, vine cu bmw la serviciu. Mai naspa e cu ailalti, care sunt la mana lui Imre.
  • publicitarul publicitarul
    adauga la tehnicalitate si comoditati, o redacţie cu mai multe comodităţi. Haha, ieri am scris un comentariu despre boierii care nu suporta aerul de pipera si vor sedii in centru si, ia te uitaaaaa! poate reusesc s-o mute si pe madam nastase-buciuta.
  • Jy Jy
    Prin "tehnicalitate" vom intelege oportunitatea de a da teapa la chirie pe un termen mai lung. E revoltator fii dat afara din sediu dupa doar 6 luni de chirie neplatita.
  • neli neli
    "proiecte care presupun o TEHNICALITATE pe care nu o aveam." (s.n.) sa ne explice domnul redactor-sef, cu o vocabularitate in limba romana eventual, ce-i lipseste deci... in afara de salariu. si ce le-ar fi lipsit in sediul central al AH, cu toti palmasii. ca nici nastase si catrina, de la tango, nu suporta amestecul cu plebea... o fi prea curent pe holurile din pipera?

Trimite un comentariu

sus