Skip to main content

Cazul Capatos: Sute de mii de români, cu ochii în pauză, pe Antena 1. Pauza, minut cu minut

 

Ce efect a avut pauza de program de pe Antena 1? Datele de audienţă arată că, în fiecare minut din cele 10 de pauză de program, pe Antena 1 erau, în medie, 506.000 de telespectatori din mediul urban.

Publicitate

Vineri seară, timp de 10 minute, pe Antena 1 a rulat textul sancţiunii luate de la CNA pentru că Dan Capatos a difuzat un film cu Emil Boc gol.

Audienţele posturilor în cele 10 minute de pauză, dar şi pauza minut cu minut, în continuare:

Cel mai urmărit program a fost, în cele zece minute, Pro TV, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe Ştirile prezentate de Andreea Esca.

Audienţa posturilor TV vineri, 17 februarie, în intervalul 19.00-19.10, în mediul urban:

1. Pro TV: 1.219.000 de telespectatori (11,6 rating)
2. Antena 1: 506.000 (4,8)
3. Kanal D: 330.000 (3,1)
4. Antena 3: 314.000 (3)
5. TVR 1: 238.000 (2,3)

Pauza minut cu minut. Cum a variat audienţa pe ecranul Antenei

La ora 19.00, când pe frecvenţa Antenei rula primul minut cu textul sancţiunii, se uitau 844.000 de telespectatori. Audienţa a continuat să scadă, dar sute de mii de telespectatori au rămas pe post.

După cele zece minute, audienţa a început să crească, iar media pe Observator (fără cele 10 minute de pauză) a ajuns la 550.000 de telespectatori. Ca o comparaţie, media Observatorului Antenei 1 pe luna ianuarie a fost de 689.000 de telespectatori.

Pauza, minut cu minut:

19.00: 844.000 de telespectatori
19.01: 796.000
19.02: 624.000
19.03: 524.000
19.04: 457.000
19.05: 423.000
19.06: 376.000
19.07: 354.000
19.08: 351.000
19.09: 307.000
19.10: 308.000

Citeşte cum a decurs şedinţa în care a fost amendată Antena 1, AICI.

Vezi declaraţiile video ale membrilor CNA, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    euss, nu este corect ce spui.
    afla putin cum se masoara audientele, ce inseamna esantion reprezentativ, ce inseamna public comercial la care se raporteaza vanzatorii samd... si atunci o sa intelegi.
    cablistii sa dea semnal bun. nishele la nishe.
  • aidan aidan
    foarte interesant! aia de la cablu pot sa-ti spuna pe ce canale sta mai mult si mai mult populatia?pai, i-as plati imparateste sa aflu si sa folosesc in favoarea mea ce am aflat!chiar pot, sau e doar asa un exercitiu de vorbire?ma rog, de scris.foooarte interesant...
  • Robert Robert
    Imi aduc aminte de acvariul cu pesti care aparea dupa ora 23 pe N24 si era tot timpul pe locul 2 sau 3 in audiente, dupa Mircea Badea!

    A aparut Duck TV si toti copii prescolari care urmareau acvariul au comutat programul!
  • Robert Robert
    Pentru ca Antena 1 sa aiba parte de inca o exclusivitate!
  • Horea Horea
    Alo?
    Cu cine discut?
    Nume sau prenume sau pseudonim sau, ... n-ai?
    Sunt acolo, inainte de a comenta, niste rubrici care trebuie completate.
    Abia apoi mai discutam de biscuiti si etnobotanice!
  • Horeo, biscuiti cu lapte Horeo, biscuiti cu lapte
    Horeo, iar ai dat iama la postacit?
    Ai donat sange?
    Udrea a donat.
    E directiva pentru intreaga organizatie de tineret-postaci!
    Ori esti cumva din aripa EBA si ti-or iesi etnobotanice la analiza?
  • euss euss
    Fals. Cei care au people metru in casa sunt "o mana de oameni". 99% din ei fara studii,oameni cu venituri mici, pensionari.

    Deci asa zisele audiente sunt date acesti oameni.Ele nu sunt reale! Ce om cu capul pe umeri ar accepta un people metru in casa(telecomanda pentru fiecare membru al familiei !).

    Cand te duci la WC ar trebui sa pui stop la people metru, cand revii, dai start...si tot asa... :)

    Audietele reale pot fi date numai de CABLISTI. Dar ce interes au astia sa faca asa ceva? Ar muri de foame o gramada de asa zise posturi TV. :)

    Audientele sunt false. Pro tv nu este pe primul loc deloc.. nici Antenele nu isi au locul acolo...

    Ce ma mira este ca unii care posteaza aici(se presupune ca au o anumita cultura), se arunca in comentarii referitoare la audiente cand ar trebui sa sa stie ca ele nu sunt deloc adevarate.
  • euss euss
    Am zis asta de N ori aici. Chestia cu audientele e o mare vrajeala. Cine da bani la pentru publicitiate(bazat pe audiente) e un mare tampit...

    Audientele nu sunt reale! Sunt o minciuna :). Ati ramane mirati daca ati vedea de fapt la ce se uita oamenii.

    Cei de la cablu(UPC, Dolce si RDS) daca ar daca publicitatii ceeea ce urmaresc abonatii lor, multe TV din Romania ar ramane fara bani de a doua zi :)
  • euss euss
    ai people metru?
  • George Predoi George Predoi
    Cel putin teoretic, o persoana ar trebui sa urmareasca CEL PUTIN 1 minut o anumita emisiune pt a fi contorizata ca si telespectator. Deci, cine stie, poate au stat pe canalul lui Felix 1 minut sau poate 10.
  • Eugen Eugen
    Eu am spus doua minute fara sa contorizez...daca te uitai, erau doua calupuri diferite si eu citeam mai repede decat cel care nara mesajul, dar trebuia sa astept pana termina.
    Nu conteaza cat am stat eu, ci cata lume a savurat drama trustului Intact!:D
  • Dudu Dudu
    Niciun deontolog si niciun specialist media nu mai poate demonstra ca audientele nu sunt facaturi pe la noi. Este jenant asa ceva, iar firma care masoara isi bate joc de industria mass-media si de cea a publicitatii, ba chiar si de telespectatori. O doamna ne prostea in fata pe acest site, acum vreo doua saptamani, ca s-a schimbat metoda, bla-bla, in loc sa spuna ca minciuna e cu regele la masa. Sa le fie rusine!!!!
  • Boculet Boculet
    Cat tupeu domnule, de ma enervez merg eu si ii dau in judecata pe boculet asta de doi bani, firea sa fie el de nesimtit, nu a patit nimeni nimic cand columbeanca sugea din plin la irinel, ceva avertizari si atat.mai boculet, vezi sa nu te dau eu in judecata ca am fost scarbit Sa iti vad curul ala penibil. Pe mine nimeni nu ma despagubeste. Cat tupeu. Sper sa ajunga filmulete cu basei si alte pitipoance pe net ca tara arde si ei merg la sala de sport. Se poate sa va faceti public abonamentul de la sala stimate domn care va afisati curul la tv, sau si abonamentul e o atentie ....., penibili.
  • Fotea Fotea
    Este dovada clara acorectitudinii masurarii audientelor in Romania. Exista cateva posturi care au super audiente chiar si daca nu emit la fel cum altii au audiente bune de tot la 1luna de la infiintare. Halal tara de securisti! Prietenii stiu ce spun!
  • Alex.D Alex.D
    Asta se aplica si pentru cele 2 minute ale lui eugen de mai sus.

Trimite un comentariu

sus