Skip to main content

Click, probleme cu hârtia: Ghidul Click TV nu a apărut azi

 

ACTUALIZARE: Din cauza problemelor cu hârtia, nu a apărut astăzi pe piaţă nici publicaţia OK, editată de Adevărul Holding. Revista va fi la tarabe săptămâna viitoare.

Publicitate

Ghidul Click TV, editat de Adevărul Holding, nu a apărut astăzi pe piaţă. Programele TV au fost incluse în opt pagini, în interiorul ziarului.

Motivul: probleme în aprovizionarea cu hârtie.

Pe prima pagină, ziarul precizează că “Doar vinerea asta, condiţiile meteorologice nefavorabile au determinat mai probleme în aprovizionarea cu hârtia necesară tipăririi ghidului TV.”

Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul a declarat că “a fost vorba de lipsa de hârtie” şi că ghidul va apărea săptămâna viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Cu cine?
  • publicitarul publicitarul
    stay cool, fraierii au venit la munca si muncesc linistiti pentru binele trustului, de parca nu s-ar fi intimplat nimic, salariile sunt la zi, bonurile de masa idem. Scuze, dar chiar va meritati soarta. Pai shreck si patriciu ar trebui sa fie fraieri sa va mai dea bani, daca vad ca voi munciti si gratis.
  • augustus augustus
    ce greva? a adus patriciu banii... acuma ii imparte
  • Ziaristul Ziaristul
    Greva generala trebuie sa inceapa, conform prevederilor CODULUI MUNCII. Daca salariile nu sunt virate AZI, e fraier fraier cel care va mai munci in aceleasi conditii! Sa ne facem bine intelesi: situatia asta nu se va incheia niciodata daca oamenii stau pasivi la birouri si muncesc, ascultandu-i si pe sefi, care zic lucruri de genul: "Hai baieti, trageti de voi si saptamana asta! Fiti siguri ca fiecare din voi va fi platit"

    Da, baieti, trageti de voi! Noi, sefii mari, sefii de sectii, directorii, vom ramane TOTI si de la 1 martie. 50% dintre voi oricum vor pleca, dar trageti de voi! Munciti, nu ganditi!
  • ora ora
    asta asa e, au mai plecat, dar din proprie initiativa sau de strass :D
  • un angajat un angajat
    Afacerea s-a dus de rapa, au fost concediati vreo 400 de oameni pana acum, insa este remarcabil cum sefii sunt aceiasi, cu aceiasi bani, in acelasi numar. Numai in Romanica e posibil asa ceva!
  • neli neli
    deci cum a ramas? greva sau ce?
  • observator observator
    ady,
    papagali sunt cei care conduc aceasta societate si cel care pune banii in mana lor! Patriciu dovedeste clar ca totii banii facuti au fost tepe date noua tuturor, in complicitate cu potentatii (politicienii) momentului, si nu se datoreaza unor calitati de geniu in afacerii pe care crede ca le are! ca dovada, ca dupa perdeaua unor "strategii" murdare totii oamenii adusi de imre au pus la pamant aceasta societate. si Corneteanu avea sugativele lui, dar cel putin aia nu miscau in front cand primeau un "ordin". astia se intalnesc in cerc inchis, se lauda unul pe celalalt cat de frumosi si destepti sunt si cum au luat ei cele mai intelepte decizii in situatii catastrofale, care fie vorba tot ei le-au provocat. daca ma intrebati pe mine chiar nu vreau sa fie greva! toti SA SE PREGATEASCA de ce este mai rau, sa stea cuminti si atunci societatea o sa ajunga intr-un punct fara intoarcere! asta este ce-a mai crunta razbunare pentru acesti CRETINI! sa nu mai aibe ce sa paraziteze si sa treaca la urmatoarea societate a lui patriciu. asa incet incet scapam si de acest "geniu carpatin" al afacerilor! ce parere aveti? stiu ca este greu pentru toti angajatii onesti si dedicati activitatii pe care o desfasoara in cadrul societatii, dar daca nu puteti lua atitudine "ofensiva" - lucru de inteles pentru noi romanii - puteti "pune umarul" cantandu-le in struna. rezultatul o sa fie de exceptie! va garantez!
  • ady ady
    ma bufneste rasul cand citesc ce scriu 3 papagali care nu au curaj nici macar pe net sa se semneze cu numele real, dar urla ca vor ridica ochii la sefi la munca, sunteti penibili si va meritati soarta:))
  • Ionut Ionut
    Dragi colegi, planul lui Imre e sa plateasca toate restantele pana la 1 martie, ca sa dea apoi afara 40% din oameni. Dar nu cred ca va avea de unde scoate banutul. Oamenii n-au mai luat nici bonuri de masa. Doar Senzationi merge inca inainte!
    Sa inceapa REVOLTA cea mare!
  • publicitarul publicitarul
    AMIN!
  • X X
    Fratilor, daca luni nu se baga banii si voi tot veti scrie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, atunci sunteti fraieri.
    Va lasati cumparati ca ultimii boschetari, pe 100 ron si o masa sus la Senzationi.
    Sa inceapa REVOLUTIA la Adevarul Holding. Jos PATRICIU si PETER L.
  • Robert Robert
    Cam cat mai valoreaza Adevarul Holding?
    Daca au multe datorii s-ar putea ca Patrciu sa dea bani cumparatorului ca sa scape de el...
  • meda meda
    @publicitarul: de ce vorbesti daca esti prost informat ? Singurul avantaj al celor de la Dilema este sediul. In rest, salariile sunt foarte mici (nu ma refer la red. sef si red.sef adj.) si nici ei nu si le-au luat la fel ca tot holdingul.
    Nu mai vorbesc de faptul ca se gasesc din ce in ce mai greu colaboratori cu nume care sa scrie articole la tema doar pentru glorie fiindca nu-i plateste nimeni.
  • luhyj luhyj
    o sa fie distractie mare cind o sa dea afara toti oamenii si o sa mai ramana sefii... sa vad cum o sa mai faca atunci ziarul, revistele etc

Trimite un comentariu

sus