Skip to main content

CTP îi răspunde lui Mircea Badea: "Dl Badea foloseşte argumentul autorităţii pentru a discredita o categorie profesională"

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a răspuns printr-un editorial în Gândul.info lui Mircea Badea. 

Publicitate

Reacţia lui CTP vine după ce realizatorul TV a declarat la emisiunea În gura presei de luni seară că ziaristul Cristian Tudor Popescu este mort pentru el.

Afirmaţiile lui Mircea Badea au plecat de la interviul acordat de CTP pentru paginademedia.ro, care poate fi găsit aici. Jurnalistul a declarat: „Există oameni acum în România care îşi formează opiniile politice şi se informează numai de la Mircea Badea. (…) Oamenii astia pot ajunge sa traiasca intr-o realitate paralela, in clipa in care se informeaza de la un entertainer care, repet, avertizeaza faptul ca nu e jurnalist. Este un discurs cu puternice componente actoricesti.”  Din acestă afirmaţie Badea a tras concluzia că CTP îl face mincinos.

Ce spune CTP în editorial, Rugămintea unui strigoi către Mircea Badea în continuare:

  • "Când dl Badea afirmă că "inşii care se autointitulau cu emfază jurnalişti mi s-au părut nişte boi" - asta nu e jurnalism. Căci dl Badea foloseşte argumentul autorităţii pentru a discredita o categorie profesională - pentru mine, Mircea Badea, o persoană populară şi ascultată, ăia sunt nişte boi, deci n-ar fi rău ca şi voi, fanii mei, să credeţi fără alte argumente că aşa e. Dl Badea foloseşte această metodă de nenumărate ori: "Fiţi atenţi la ce vă spun! O să mă pomeniţi! Poate nu e aşa, dar vă spun eu că aşa e! De ce? - pentru că se vede şi din naveta spaţială!" Într-o contrazicere cu subsemnatul, pe tema "procurorii DNA sunt comandaţi de Băsescu", şi-a adus chiar propria viaţă ca argument: "Aşa e, sunt în stare să mor dacă nu e aşa!"
  • Cred că e sincer în convingerile sale, nu cred că e mincinos. Dar l-aş ruga să se gândească la faptul că sinceritatea, şi nu adevărul, e opusul logic al minciunii. Că poţi, cu sinceritate, să acreditezi falsul.
  • Mă sperie însă uşurinţa cu care, în finalul "demonstraţiei" sale la adresa subsemnatului, dl Badea comite o nedreptate crasă, hotărând că nici ziarul gândul, neimplicat câtuşi de puţin în toată povestea, nu mai există pentru el. Nu pot să-i spun decât că acesta e un gest băsesc.

Sursa Foto: Gândul.info

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    he,he,he!ha,ha,ha!
  • Ziare offline Ziare offline
    Nu stiu cum de, dar sunt de acord cu tine. Degeaba s-a coborat CTP la nivelul lui badea Mircea, cel din urma pare ca tot nu intelege ... CTP se cam plictiseste in ultimul timp, probabil a ajuns la antropauza ...
  • Ziare offline Ziare offline
    Te contrazic, Taraf TV nu face politica :)))
  • Anca vasile Anca vasile
    Badea este cu mult peste nivelul lui CTP. El nu a pretins niciodata ca este mare jurnalist. CTP m-a dezamagit...
  • aidan aidan
    scuze, dar in Romania nu exista televizune care sa nu fie aservita puterii sau opozitiei!nici macar aia publica ingenuncheata puterii de catre lazescu.prin urmare toti angajatii tuturor televiziunilor intra in "pierderea credibilitatii" daca ne luam dupa dvs!adevarul este la mijloc si in jocul politic din Romania mijloc nu exista!din pacate!
    dar avem fiecare creierul la purtator sa ne facem alegerile. nu toti sunt cretini daca prefera opozitia!sau invers.
  • pontanescu pontanescu
    Imi mentin comentariul precedent: MB un propagandist isteric, CTP un formator de opinie/jurnalist talentat dar cu oaresce probleme comportamentale.
    In cazul de fata vina ii apartine in exclusivitate lui CTP. O vorba din batrani spune: nu trebuie sa te pui cu prostii, ca au mintea odihnita. CTP a vrut sa-l perie pe badea si sa-l faca mare formator de opinie si s-a trezit ca "cel- cu -freza- din- reclama -frizeriei- din- berceni" (ca sa-l citez pe sarbu) nu a priceput nimic si mai mult, a pus placa cu insulte si injuraturi.
  • aidan aidan
    nici vorba!amandoi sunt destepti de scapara scantei, cum poti sa-i compari cu amarata aia in care neuronul sa tine de peretii craniului sa nu cada in gol?astia au neuroni in plus, pot sa doneze si tot le ramane materie cenusie in plus!
  • rezboiu rezboiu
    clinic, au aceleași simptome
  • marius marius
    @robert as spune mai degraba ca domnul Badea este interfata unui grup de santajisti[as vedea scandalul cu Seres legat de santajul anumitor comanii care nu advertizeaza la antene].concluzia este ca isi pierde credibilitatea lucrand intr-un grup fara coloana verticala
  • neamtu' neamtu'
    Daca am ajuns sa-l comaparam pe Badea cu CTP....
  • Robert Robert
    Doua persoane inteligente, una tinara si repezita alta ceva mai in varsta si inteleapta, impaciuitoare.
  • xox xox
    doi simona senzual ai presei romanesti

Trimite un comentariu

sus