Skip to main content

Dinu Patriciu: “Odyssey a ieşit din insolvenţă”. Despre Adevărul Holding: “Nu vor fi făcute schimbări la nivel de management”

 

Nu vor fi făcute schimbări la nivelul managementului”, a declarat marţi seară, despre Adevărul Holding, pentru paginademedia.ro, Dinu Patriciu.

Publicitate

Dinu Patriciu spune că agenţia Odyssey, din care deţine 60% “a ieşit, ieri (luni. n. red), din insolvenţă.

Ce spune Dinu Patriciu, în continuare:

Dinu Patriciu:

“Agenţia Odyssey a ieşit din insolvenţă. Ieri (luni) a ieşit din insolvenţă.”

Petrişor Obae: Odyssey are deschise procese cu Adevărul Holding, Bet Café şi Minimax, deţinute de dvs. Ce se întâmplă cu aceste procese?
Dinu Patriciu: Nu mai există, s-au retras, pentru că, aşa cum am spus, Odyssey nu mai este în insolvenţă.

Odyssey avea de recuperat, conform dosarului de insolvenţă, 6 milioane de euro. S-au recuperat banii?
Nu ştiu, nu mă ocup de lucrurile operaţionale.

Sunt firmele dvs. Aţi contribuit cu capital?
Eu ştiu că nu a fost făcută nicio investiţie suplimentară. S-au descurcat cu propriile mijloace. Ceea ce ştiu este că s-a ieşit din insolvenţă.

Adevărul Holding se va restructura pe centru de cost şi profit. Cum se va face această restructurare?
Nu pot spune, sunt chestiuni interne. Dar am convingerea că se poate restructura astfel încât să fie profitabilă. De altfel, nu există niciun produs neprofitabil. Toate sunt fie pe break-even, fie aproape de break-even.

Eu vreau să văd compania profitabilă. Este problema managementului cum o face.

Vor fi schimbări la nivel de management la Adevărul Holding?
Nu vor fi făcute astfel de schimbări.

Din verificările paginademedia.ro, conform site-ului portal.just.ro, în şedinţa de luni, instanţa "Admite recursul. Modifică în tot sentinţa comercială atacată în sensul că ia act de renunţarea creditoarei reclamante SC New Age Advertising Agency SRL la judecata cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, în temeiul disp.art.246 c.p.civ. Irevocabilă."

Odyssey: 6,7 milioane de euro datorii, 6,5 milioane de euro de recuperat

Conform Raportului de insovenţă, Odyssey Communication are datorii de 6,8 milioane de euro, în condiţiile în care are de recuperat 6,5 milioane de euro, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cea mai mare datorie este către compania ARM Publicitate & Comunicare – aproape 4 milioane de euro. ARM este, de fapt, o “alianţă” (pool de media în termenii industriei) făcut de companiile de media Spoon Media, Next Advertising, Propaganda şi Odyssey pentru a putea negocia condiţii mai bune de preţ cu furnizorii. Dintre furnizorii de media, cele mai mari datorii ale Odyssey sunt către Intact: peste 400.000 de euro.

Vezi cât datorează Odyssey posturilor de televiziune şi furnizorilor de media, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Amelia Ionescu Amelia Ionescu
    Domnule Obae, de ce nu verificati spusele intervievatilor dvs? Un simplu search pe net va poate arata ca firma Odyssey NU a iesit din nicio insolventa. Nu stiu de ce s-a grabit celebrul (si infamul) patron sa se laude cu asta cand NU ESTE ADEVARAT. Firma Odyssey este in aceeasi situatie lamentabila in care au dus-o datoriile nerusinate bagate pe gat de Mic.ro si Adevarul
  • publicitarul publicitarul
    @rusineee: e de plins, nu de ris. redactie fara imprimanta... miine-poimiine o sa ramineti si fara calculatoare, le-aduceti de-acasa sa scrieti articolele. daca o mai fi cazul, ca inteleg ca nici de tiparit nu se mai tipareste. P.S. DUTE se scrie corect "du-te", dar probabil lucrezi la Click...
  • rusineee rusineee
    Cum este posibil sa induri asemenea umilinta? Firma de la care erau inchiriate imprimantele a venit azi si au lasat trustul Ah ''NUMARUL 1" asa cum declara jegurile din conducere fara imprimante :))) A fost un mare ras pe angajati, care nu credeau ca pot vedea asa ceva vreodata. In locul lui Imre nici nu as mai sta pe ganduri si as pleca. Dute Imre si lasa-i pe saracii oameni. Ia cu tine si cateii tai, paraciosii si pupincuristii din jurul tau.
  • pontanescu pontanescu
    Se pare ca pe site-ul asta aveti o problema cu termenii juridici in legatura cu patriciu.
    O duduie pune semnul egal intre insolventa si falimentul mic.ro si acum "patronu' " ne spune ca Odiseu asta a iesit din insolventa deoarece a castigat un recurs.
    daca odyssey este in insolventa, faptul ca a castigat un recurs la cererea unui creditor nu scoate firma din insolventa. daca a iesit.
  • publicitarul publicitarul
    deci scapa lumea de shrek sau nu? ca si cu cornete la fel a zis paturiciu, ca nu-s probleme, ca nu s-au certat... si pina la urma s-a spart buboiul si-a iesit mizeria la suprafata. astept cu interes evolutia.
  • Premier in pixul gol Premier in pixul gol
    se aude ca divul Imre si-a dat demisia...

    Petrika te-am rugat sa incerci un interviu cu Patriciu, mai pe larg, ar fi dea dreptul exploziv :))

    iar cu interviul lui Adelin cum a ramas ?
  • reporter reporter
    cum a iesit din insolventă?
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=300&d=MzAwMDAwMDAwMDAyMDQwMjQ*

Trimite un comentariu

sus