Skip to main content

Emisiunea Fabrica de staruri aprobată de Consiliul de Administraţie al TVR

 

Consiliul de Administraţie al televiziunii publice a aprobat în şedinţa de astăzi difuzarea emisiunii de talente Fabrica de staruri, coprodusă de TVR cu televiziunea Prime TV din Republica Moldova. Producţia va fi prezentată de Marius Florea Vizante, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Publicitate

Despre concurs:

  • Licenţa pentru Fabrica de staruri este deţinută de postul Prime TV din Moldova. De altfel, din Chişinău va fi transmisă şi emisiunea.
  • Concursul va fi comun, emisiunea va fi difuzată concomitent în România şi Moldova, iar câştigător va fi unul singur.
  • Concursul va fi comun, dar va exista un singur câştigător. Prezentatorii vor fi propuşi de TVR, la fel doi dintre cei trei membrii ai juriului, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Dan Radu, director de Producţie Editorială şi Programe din TVR.
  • Dacă proiectul (pentru care rulează deja spoturile pentru preselecţii) trece de consiliul de administraţie, emisiunea va începe pe 10 martie.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    Prima emisiune de genul asta de dupa revolutie a fost ploaia de stele pe tvr1.
  • h h
    din cate imi aduc eu aminte, emisunea asta a mai fost odata, dar la Prima Tv. Se numea star factory si a prezentat-o Iantu cu o tipa. Atunci a castigat Alex Velea iar printre concurenti a fost si Lora. Mentorul, sau presedintele juriului era Nicu Alifantis.
    Emisiunea a fost difuzata dupa Big Brother 1 si nu a fost un succes. Insa cred ca a fost prima emisiune de gen din Romania. Nu mai stiu exact daca PopStar de la PRO TV a fost inainte.
    Iar concurentii stateau in casa BigBrother.
  • aidan aidan
    avem o conducere tot atat de eficienta precum guvernul care ne-a adus in sapa de lemn!ce au in comun?culoarea politica si dorinta de-a fura cat mai mult!daca se poate TOT!dupa ei:POTOPUL!deviza lor:SUNTEM AICI CA SA FURAM!deviza noastra:VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI! asa s-a ajuns la suta de milioane de euro care, cred eu in prostia mea, a fost depasita.pentru conducerea tvr nu exista procuratura, comisii parlamentare, militie economica!cum nu existe nici pentru cei care i-au pus in functii...
  • kadar kadar
    dupa ce protv si aqntena 1 au tocit formatu asta asta se apuca si tvr sa arunce bani pe un proiect mort in fasa. numa profesionisti in conucere , se vede ca au facut orice altceva , mai putin televiziune...incep sa-mi explic cum au ajuns la datorii de 100 de mil
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Ăştia întâi se apucă de proiect şi după aia îl aprobă?! Aloooo, Miliţia economică, Procuratura etc! They have a problem!
  • Victor Victor
    Despre Distractis Show ce se știe?

Trimite un comentariu

sus