Skip to main content

EXCLUSIV. Vizante va prezenta Fabrica de staruri la TVR

 

Fabrica de staruri, emisiunea de talent-show care începe în martie pe TVR 1, va fi prezentată de Marius Florea Vizante.

Publicitate

Dan Radu, director de Producţie Editorială şi Programe din TVR, a confirmat pentru Paginademedia.ro că actorul va fi la pupitrul talent-show-ului care se va difuza, în acelaşi timp, în România, pe TVR 1 şi în Moldova, pe postul Prime TV.

Vizante va avea alături şi o prezentatoare, dar negocierile nu sunt încă finalizate.

Despre concurs:

  • Licenţa pentru Fabrica de staruri este deţinută de postul Prime TV din Moldova. De altfel, din Chişinău va fi transmisă şi emisiunea.
  • Concursul va fi comun, emisiunea va fi difuzată concomitent în România şi Moldova, iar câştigător va fi unul singur.
  • Concursul va fi comun, dar va exista un singur câştigător. Prezentatorii vor fi propuşi de TVR, la fel doi dintre cei trei membrii ai juriului, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Dan Radu, director de Producţie Editorială şi Programe din TVR.
  • Dacă proiectul (pentru care rulează deja spoturile pentru preselecţii) trece de consiliul de administraţie, emisiunea va începe pe 10 martie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gilbert Gilbert
    Acele iMac-uri le-am notat de mult, că rulează Windows nu m-aș mira: ierpxsea snobului care „dă bine cu un mac pe masă”. Eu am o colegă, nu spui cum ocheamă, care și-a luat un MB alb deoarece „arată frumos”, rulează numai windows pe el.Posibil ca W să fi fost pus la cererea lucrătorilor, poate chiar la cererea sindicatului din TVR, ierpxsea clasei muncitoare care merge een paradis. Nu m-aș mira
  • carmela carmela
    Si, cu emisiunea asta, se sterge dosarul penal al lui Dan Radu si Laze? Si o sa inceapa sa arda lumanarica in Tvr? O sa palpaie putin audienta? Hai sa fim seriosi! Alta jmekerie pe ultima suta!
  • aidan aidan
    conducerea lazescu nu va folosi oamenii gasiti la descalecarea lui in tvr. avem deja un trecut din care tragem concluzii.asa ca ma pliez pe cruda realitate si vad jumatatea plina a paharului. talentul si farmecul lui vizante. faptul ca nu va fi tuta de mircea radu ma umple de bucurie! nu vorbeam de botoxatele din tvr ci de botoxate si siliconate in general, cele care apar la tv private, nelipsite din decor si inutile.pentru ca mi-e greu sa cred ca vreun barbat are nevoie de o emisiune tv pentru a se calma cand pamantul este plin de filme de gen.
  • Horea Horea
    aidine!!!


    Nu confunda TVR-ul cu alte canale de televiziune!

    Spune-mi macar o emisiune a TVR-ului prezentata de o "botoxata", sau cu "buzele pleznite" sau tâţele pe afara sau cu fundul gol sau cu ochi dati peste cap sau...

    N-am nimic cu talentul lui Vizante dar Lazescu se tot plange ca-i prea populat sau cu prea multi angajati TVR-ul. Si atunci de ce sa aduca colaboratori din exterior?

    Crede-ma, sunt si-n TVR persoane dotate si pregatire pentru orice tip de emisiune. De ce nu sunt ele folosite?
  • luhyj luhyj
    mai... vizante nu avea o emisiune la gica teve? sau cum ii zice? sau de cind a plecat crisan vorbeste marea , a plecat si vizante?
  • aidan aidan
    vizante e bun!punct! ma intreb cine va fi fufa!ai nostri nu se pot abtine sa nu bage si-o tuta!uite ce succes au aia doi prezentatori de la romanii au talent!nu-i nevoie de nicio siliconata!rad si fac giumbuslucuri,sunt super!ia, incearca sa razi cu o botoxata!in primul rand ca nu poate ca-i pleznesc buzele, in al doilea rand nu-i de demnitatea ei sa rada!ele, "neste" zeite cum sa fie simpatice cand pot fi insipide, incolore, inodore dar cu tate si buze puse!daca nu pun o tuta, bravo lor!abia astept sa aud cine-l va seconda vizante!dar vizante e OK!

Trimite un comentariu

sus