Skip to main content

Fundul lui Boc a mai făcut o victimă. România TV, amendată cu 50.000 de lei

 

România TV, postul deţinut de Sebastian Ghiţă, a încasat o amendă de 50.000 de lei de la CNA pentru imaginile cu fostul premier nud în vestiarul unei săli de sport.

Publicitate

Roxana Niculescu, reprezentanta postului România TV, a spus că “a fost un demers jurnalistic de delimitare a ceea ce s-a întâmplat la Antena1”.


Presedintele CNA, Răsvan Popescu, a declarat că imaginile au fost slab blurate şi lezează dreptul la viaţa privată, dar nu apar comentarii batjocoritoare la adresa fostului premier. "Blurarea imaginilor este slabă şi nu se compară cu ce au difuzat celelalte posturi", a declarat Răsvan Popescu.

Narcisa Iorga, membru CNA, a spus că imaginile nu trebuiau difuzate, era suficient sa dea o imagine statică cu incidentul care îl implica pe fostul premier al României.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorghe Vasile Gheorghe Vasile
    Delimitarea inteligentei Roxana Niculescu a fost in felul urmator: vreo pitipoanca prezentatoare a zis - domnilor nu aveti voie sa aratati imagini la televizor precum cele pe care le vedeti acum cu emil boc in fundul gol. PENIBIL.
  • aidan aidan
    DELIMITAT?adica cum S-AU DELIMITAT?s-au delimitat de la o buca la alta buca?care buci, impreuna, formau tot popoul fostului prim ministru? n-am mai ras atat de bine de cand am citit cv-urile ale cu copy-paste! auzi la ei:DELIMITARE! daca-i aratau NUMAI capul din spate si restul era mascat, da, era o delimitare dar sa arati aceleasi fese si sa zici ca te delimitezi e ceva demn de caragiale.vai, ce-am mai ras!
  • Relu Relu
    Da, au facut curat! Ce sa zic!
    De ce ziaristii nu raspund penal pentru raul pe care il fac prin crearea de emisiuni cu asemenea scop?
    Daca au contract de munca acesta ar trebui sa fie nul conform codului muncii. Art. 15. [cauza contractului de muncă]
    Este interzisă, sub sancţiunea nulităţii absolute, încheierea unui contract individual de muncă în scopul prestării unei munci sau a unei activităţi ilicite ori imorale.


    Tocmai articolele si emisiunile prezentate zilnic si neamendate de nici un organism intern si cu atat mai putin de public sunt ilicice si imorale.
    CUm se face ca nu platesc deloc sub falsul stindard al dreptului la opinie si al dreptului

    Incalcarea grava a articolului 30 din constitutia romaniei pe care o vor desfiintata tocmai domnii "ziaristi" in cauza

    ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
    (1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
    (2) Cenzura de orice fel este interzisa.
    (3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.
    (4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.
    (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.
    (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
    (7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.
    (8) Raspunderea civila pentru informatia sau pentru creatia adusa la cunostinta publica revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestarii artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii. Delictele de presa se stabilesc prin lege.
  • Horea Horea
    Cand am scris, zilele trecute, ca - la ora actuala - FUNDUL lui Boc, valoreaza mai mult decat CAPUL, am primit o multime de voturi negative.
    Iata, confirmarea veridicitatii vine si din acest ultim exemplu: 50 000lei pentru fundul lui Boc, redat pe RTV.

Trimite un comentariu

sus