Skip to main content

Ion Cristoiu vine la PaginademediaTV

 

Publicitate

Emisiunea PaginademediaTV, realizată în colaborare cu postul online LTV, revine astăzi, 6 februarie, în direct de la ora 16.00.

Invitatul primei ediţii din acest an este jurnalistul Ion Cristoiu, care s-a reîntors să scrie la Evenimentul zilei, ziar pe care l-a fondat în urmă cu aproape 20 de ani.

Dacă aveţi întrebări pentru Ion Cristoiu, le puteţi pune sub forba unui comentariu la acest articol.

PaginademediaTV este transmisă Live din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu şi Grigore Cartianu.

Foto: Octavian CocoloşEVZ

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana Dobre ioana Dobre
    M-am saturat sa-l vad pe Cristoiu de atatea zile pe pagina aceasta. Chiar credeti ca ne intereseaza ? Maine o puneti pe A Pora ?
  • Saph Saph
    Am si eu o intrebare. De ce nu vrea "tataie" sa stea acasa. Are idei de presa de cind s-a fonodat ziarul despre design. Nu se mai face presa asa de acum 10 ani. Intrebare: de ce insista domnia sa sa "impuna" anumite standarde invechite?
  • Ziare online Ziare online
    Nu este nicio diferenta, Antena 3 si-a pastrat linia anti putere *(si bine face) , poate domnul Cristoiu si-a schimbat atitudinea, maestre. Problema NU este Antena 3, ci altcineva.
  • Alex.D Alex.D
    Hop si nebunu'...care nici macar nu stie sa se semneze.
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    1. Ce părere are despre Radu Banciu, și ce diferențe vede între el și Mircea Badea ?

    2. Câte luni crede că va mai rezista Adevărul Holding, după eșecurile în lanț ale lui Dinu Patriciu în ceea ce privește investițiile sale în România?

    3. Care e diferența, în opinia invitatului, între Antena 3 apărută în 2005 cu domnul Cristoiu o bună perioadă invitat permanent alături de Octavian Paler la emisiunea lui Gâdea și Antena 3 din 2012, condusă de Gâdea într-o manieră propagandistico-comercială?
  • udi alan udi alan
    @jeek: batrane, daca tot te bagi in seama, fa o cu dioptriile la purtator! adica beleste ochii: am vorbit de acel plesu din zona societatii civile! nu faceam o analiza literara! pricepi distinctia?! asa cum daca vorbim de economistul vosganian, JEEK batrane, inseamna ca NU vorbim de marele poet in viata vosganian! poti fi un mare talent-specialist intr un domeniu SI IN ACELASI TIMP poti fi ca OM un gunoi! ...lectura profunda in continuare! (din pascal, desigur...pardon, plesu!)
  • Ziare Online Ziare Online
    Am si eu cateva intrebari:
    1.Chiar nu se simte naspa pentru ceeea ce face de cativa ani incoace?
    2. Daca tot este in poala puterii, de ce nu-l educa pe Igas?
    3. Care sunt sursele de venit ale postului B 1 TV;
    4. I se pare cool acum Grigore Cartianu?
  • indignat indignat
    ion cristoiu este exemplul viu despre cum NU trebuie facut jurnalismul...e genul care linge acolo unde a scuipat si invers. dupa ce a fost un critic virulent al lui basescu, l-a lustruit apoi mai ceva ca adrian paunescu pe ceausescu. adept al dictonului ubi bene ibi patria...un ziarist fara coloana vertebrala, nu stiu de ce este asa de mult bagat in seama. trebuie pus la categoria jurnalistica ASA NU!
  • gogu gogu
    uite iti dau eu un motiv: si-a asigurat un post caldut pentru fiica-sa la Strasbourg pe langa EBA.
  • sorin ofiliu vijelie sorin ofiliu vijelie
    uite am eu cateva intrebari...
    sa gandit vreodata sa renunte la vesta?
    daca ar fonda o revista porno, ce nume i-ar pune?
    cu ce jurnalist ar vrea fie esuat pe o insula?
    care e diferenta dintre un chirurg cu bistruriu si un talhar cu un cutit?
    cum ii numesc prostituatele pe cei care vor sex pe degeaba?
    daca soarele rasare din japonia, de unde rasar japonezii?

    distractie placuta Petrica :)
  • Horea Horea
    Tu puicuţă!

    1. A simtit ca puiul nascut (candva)de gaina, a devenit ... "puicutza".
    2. Chiar nu poti singura sa-ti imaginezi zeci sau chiar sute de diferente intre "ROMANIILE" din cei doi ani amintiti?
  • MMM 67 MMM 67
    D-le Carstoiu oare se poate face PRESA total INPARTIALA POLITIC si oare va rezista pe piata ?
  • @Winx @Winx
    Nu te "ingrijora"! Se vor gasi suficienti cititori si in viitor, ca si acum, pentru cartile lui Andrei Plesu. Opiniile lor sunt cele care conteaza!... Ceilalti, cei ca tine, cu "cultura de televizor", raman doar la stadiul de a reproduce mimetic si mot a mot tot ce aud la Gadea si la Badea, doi "smintiti" care distorsioneaza istoria (recenta) si manipuleaza un public fara judecata si discernamant. Vai de capul vostru!...
  • marchis marchis
    Ce crede domnul Cristoiu ca va face presedintele dupa incheierea mandatului?Daca se va retrage din politica asa cum a spus,nu crede domnul Cristoiu ca toata lupta acestuia pentru transformarea Romaniei este una inutila avand in vedere ca opozantii lui politici ar putea reveni la vechile practici ,cand acesta nu le va mai sta in cale?
  • Winx Winx
    @Jeek! "Daca ne-am documenta despre Andrei Plesu si din alte surse decat A3" ce am afla in plus?! Ca a fost ministru in toate guvernele, "cu toate partidele" (Caragiale) si ca "nimeni nu-si va aminti" de el, pentru ca n-a facut absolut nimic! Formularea "nu spun din cartile pe care le-a scris" nu are inteles! Daca dam la o parte si cartile, asa cum sugerezi (?!) ce mai ramane?! Amantul feroce? In alta ordine de idei, il apreciez pe dl.Plesu pentru talentul incontestabil in exprimare inteligenta si atractiva, dar il dispretuiesc ca OM! DE NIMIC! Cartile vor ramane, dar sa vedem cine o sa le mai citeasca, deoarece generatiile ca tine nu vor fi interesate de subiectele lor. Din exprimarea confuza si neargumentata, deduc faptul ca nici tu nu citesti! Sau citesti, ca Basescu, "Levantul" de "Cartarascu"!

Trimite un comentariu

sus