Skip to main content

Iuliana Tudor revine cu „O dată-n viaţă”

 

Iuliana Tudor revine vineri, de la ora 21.00, la TVR 1, cu sezonul 10 al emisiunii „O dată-n viaţă”.

Publicitate

La prima ediţie este invitat Daniel Buzdugan (reprezentând zona Teleormanului) alături de Viorica, Ioniţă şi Taraful din Clejani, Cristian Greţcu (Distractis), reprezentant al Moldovei şi Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Cristina Cioran va reprezenta zona Oaşului, avându-i alături pe Cornelia şi Lupu Rednic.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viorela viorela
    Vreau sa va felicit din suflet pentru superbele emisiuni , cu mult drag le urmaresc si de asta indraznesc sa va fac si eu o sugestie si sa va rog sa imi impliniti o dorinta ,eu iubesc foarte mult doina si romanta , mi-as dori foarte mult sa il vad la dumneavoastra in emisiune pe artistul meu preferat , TRAIAN JURCHELA . In familia noastra intotdeauna canta si doineste acest minunat om si acum canta si romante si am ramas surprinsi de cat dar poate sa aiba domnul Traian care eu si toata familia si inca , cateva famili de aici il iubim si admiram , ne-am dori foarte mult ca in acel superb cadrul al emisiuni dumneavoastra sa apara si acest mare om pe care il iubeste o lume intreaga ! Va multumim mult si daca se poate sa ne da-ti un raspuns aici !
  • nico nico
    Zona originara de provenienta a fiecarui invitat, nu are legatura cu zona pe care o reprezinta prin port, dans si muzica in cadrul emisiunii o data-n viata
  • steven steven
    Din cate stiu ,Buzdugan este moldovean.Ce are de-a face cu Oltenia?Sau merge sa se afle in treaba?

Trimite un comentariu

sus