Skip to main content

Mihaela Rădulescu, din martie la Realitatea TV

 

Mihaela Rădulescu va realiza emisiunea Duminica în familie la Realitatea TV, din luna martie, potrivit unui comunicat. Show-ul va fi difuzat în direct, în fiecare duminică în intervalul 14.00-17.00.

Publicitate

Programul va fi întrerupt din oră în oră de jurnalul de ştiri precum şi de eventualele breaking-news-uri, care vor fi ulterior discutate în emisiunea Mihaelei Rădulescu.

Deocamdată nu se ştie data exactă la care Mihaela Rădulescu va debuta la postul de televiziune al lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ, din motive tehnice.

Încă se lucrează la decorul emisiunii, care va fi spectaculos, după cum a declarat producătorul executiv al Duminicii în familie.

Vor fi invitate familii de politicieni de profesie, cu orientări diferite dar şi politicieni care provin din domenii precum: afaceri, artă, cultură, sport, ştiinţă, învăţământ, în funcţie de actualitate.

Echipa tradiţională de producători (Corina Voicu , Octavian Iordăchescu , Dumitru Moroşanu , Ada Vertan şi producătorul executiv Ciprian Neculau-Samir ) se alătură, din acest sezon, postului Realitatea TV. Mihai Tatulici va fi producător delegat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Oh, speram sa fi fost o falsa stire asta cu dezhumarea lu' Raduleasca si bagarea ei pe gatul telespectatorilor de catre diferitii ei ex!
    Horror stire!
  • mihaela mihaela
    De aceea zilele trecute Elan si Videanu isi tot dadeau intalniri.Chiar nu-nteleg cum azi esti de partea opozitiei si peste noapte ai o revelatie dupa un orgasm si treci de partea puterii.Oare nu iti e jena dl.Elan?La Mihaela Radulescu nu am avut ,nu am si n-o sa am pretentii.E doar o poleiala draguta.
  • Alecu Alecu
    Of, OF...chiar nimeni nu stie de ce revine Mihaela radulescu? ...Realitatea TV - televiziunea fostul sot...e campanie electorala, bani putini, salarii multe...
  • has has
    "Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă...Iertaţi-mă, eu mă retrag pentru că vreau să mă bucur de viaţă şi vreau să-i ofer o altă şansă şi o altă lume băiatului meu. Iertaţi-mă, dar pot şi am să o şi fac. Mi-aş lua cu mine câte ceva, dar acum totul e tulbure şi nu ştiu ce să aleg. Sunt convinsă că şi eu, şi România putem trăi una fără cealaltă..."
    Asa zicea domnita in 2009. Repede si-a dat seama ca nu poate fara Romania si mai fara banii de aici.
  • ... ...
    I-a trecut brusc scarba de Romania???
  • aidan aidan
    ha,ha,ha, zgura esti tare!!!chiar asa o sa fie. rasu'-plansu',un viol, o cumetrie, o crima, un botez!
  • zgura zgura
    "Si acum, dupa ce am vazut aceste imagini triste cu trei morti si sapte grav raniti cu arsuri de gradul trei, sa revenim la subiect: maestre Florin Piersic, cu cine ati avut o relatie mai pasionala, cu prima sau cu a treia nevasta?"
  • Robert Robert
    Nu dati cu paru' inainte de a vedea despre ce e vorba.
    Cred ca formatul va fi un amestec de divertisment si dezbateri, pentru a se incadra in specificul postului de stiri.
  • Telespectator Telespectator
    E adevarat. Realitatea are nevoie de reporteri mai multi si mai buni (din acest punct de vedere postul RTV este superior), dar si de realizatori/moderatori profesionisti, mai ales intre orele 14,00 si 18,00. Avea de unde alege, vezi jurnalistii cooptati de Digi 24. Mai cred ca Mihai Tatulici ar trebui sa ramana in spatele camerei de luat vederi, pentru ca este incapabil sa-si reprime servilismul fata de Putere. Totodata, Realitatea TV ar trebui sa-si schimbe politica de sustinere a celor de la Putere, altfel isi va pierde continuu audienta. Este opinia unui telespectator, care doreste sa se informeze de la TV, sa afle toate punctele de vedere, nu doar pe cele ale guvernantilor. (Pentru asta exista b1 TV!).
  • Gogu Gogu
    Ar trebui sa-si ia si un asistent cum avea Andreea Marin la surprize. Il propun pe Radu Banciu
  • Gicu piticu' Gicu piticu'
    Mihaela Radulescu e o mare speranta a lui Elan si o buna ocazie a lui Tatulici de a pupa in dos un alt patron. Pai cu banetul care se consuma pe toata productia unei editii a emisiunii ei se poate aduce un sobor de reporteri foarte buni care sa fie trimisi la noi si aiurea dupa subiecte grase. Asta inseamna o televiziune de stiri! Ceea ce face Raduleasca se numeste divertisment, se potriveste ca nuca-n perete cu Realitatea TV!
  • curiosul curiosul
    am mai citit diverse articole , emisiunea va scoate in fatza romani cu care ne mandrim care nu mai au loc pe la televiziuni si in plus intre atatea emisiuni de chilotareala e nevoie si de programe de calitate la televiziunile romanesti .
  • aidan aidan
    pana una alta e cam ce a oferit TEO romanticii de a saracit-o. am o teorie care de ani de zile se tot adevereste: stralucirea divelor si a divilor vine de la televiziunea care i-a consacrat.cand se muta ,lumea-i uita! cine isi mai aminteste de cristian tabara si cine ii mai urmareste emisiunea de cand nu mai e la protv?teo a trecut prin prima unde a fost penibila, la romantica in afara de a le termina fondurile nu a facut nicio audienta,andreea marin ramane cu atat:zana, restul e tacere si uitare, stie cineva ca jumatate din divertisi combat, fara succes si audienta la tvr? cum erau la protv?dumnezeii umorului!mircea radu ca tot ii vad poza cant tastez, dupa caravana nu l-a mai vrut decat tvr-ul si aici a demonstrat ca oricate zeci de mii de euro costa o editie prezentata de el, el nu poate mai mult decat acum 10 ani. nu a evoluat. mihaela ori sparge nuca-n buci ori isi canta cantecul de lebada.se spune :daca taceai filozof ramaneai.daca va veni cu sabloanele alea ale ei, "romaneste","printre prieteni","ca o familie" nu o vad bine.de fapt nu-l vad bine pe ala cu banul ca ea o data se cara la monte carlo ca se supara pe tara!
  • eugen plesa eugen plesa
    Duminica în familie adaptată pentru o televiziune de știri. Rămâne de văzut...

Trimite un comentariu

sus