Skip to main content

ÎNAPOI PE TV: Mihaela Rădulescu va realiza Duminica în familie la Realitatea TV

 

Mihaela Rădulescu va fi prezentatoarea emisiunii ,,Duminica in familie", incepand cu luna martie a acestui an, conform revistei Story.

Publicitate

După aproape doi ani şi jumătate în care a stat departe de televiziune, Mihaela Rădulescu are planuri de întoarcere pe micile ecrane, cu emisiunea Duminica în familie la postului lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ.

Diva vorbea încă de anul trecut despre posibila întoarcere pe TV, într-un interviu acordat Paginademedia.ro:

Mihaela Rădulescu despre posibila colaborare cu Realitatea TV

Sorin Enache, directorul general al Realităţii TV, a confirmat pentru Story introducerea emisiunii Duminica în familie în grila de programe a postului, dar a precizat că mai sunt multe detalii de pus la punct până când va fi difuzată prima editiţe a show-ului.

"Mihai Tatulici  este cel care a venit cu propunerea , el fiind şi cel care va fi producătorul emisiunii. (...) Potrivit planurilor iniţiale , prima ediţie a emisiunii urma să fie difuzată la începutul lunii martie. E posibil ca termenul să fie decalat pentru că, momentan, discuţiile dintre repreyentanţii televiziunii şi Mihaela Rădulescu au îngheţat", a declarat Sorin Enache pentru revista Story.

"M-am întâlnit de două, trei ori cu ei, am pus la punct coordonatele principale, urmând ca săptămânile viitoare să discutăm detaliile legate de format, studiouri, detalii care sunt foarte importante pentru o astfel de producţie”, a  mai declarat Sorin Enache.

Acesta a precizat însă că această amânare este pur conjuncturală, conducerea postului dorindu-şi foarte mult introducerea în grila de programe a emisiunii prezentate de Mihaela Rădulescu. În ierarhia stabilită în biroul de comandă al televiziunii deţinute de Elan

Mihaela Rădulescu avea, la emisiunea cu acelaşi nume de pe Antena 1, o audienţă de aproximativ 600.000 de telespectatori.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    banul gramada!asta are in comun.si daca producator e tatulici care are prostul obicei de cade in sacul cu galbeni din care fura, va fi o gaura serioasa pt elan pana se va dezmetici!
  • Ibrail Ibrail
    Ne-am procopsit! Oare cu ce am gresit Doamne?
  • Petru Petru
    Simpatic. Dar totusi ... ce legatura are cu stirile?
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Offff doar duminica? Si eu care speram sa ne lumineze zilnic timp de mai multe ore si sa ma uit dimineata la Daniii la pranz la Miha si seara la Badea. Vreau si eu sa devin o femeie de succes. Daniiiii!
  • Alex.D Alex.D
    Ce dracu are emisiunea asta cu un post de STIRI????
  • Horea Horea
    @ elena

    Ai ajuns sa-l citezi tocmai pe Ciutacu?!
  • elena elena
    S-ar putea sa refuze proiectul? :))) Hai sa fim seriosi. Vorba lui Ciutacu : "nu-i leşinată de foame, ci de glorie, fetelor. şi e datoria ei faţă de ea să încerce să revină." :))))
  • luhyj luhyj
    oooofff, credeam ca am scapat de tipa asta... la ce ora e emisiunea, sa stiu sa ocolesc realitatea tv?
  • Horea Horea
    Să nu ne punem nicicând contra INVIDIEI feminine!

    Daca pe Antenă nu aparea emisiunea cu Firea-Pandele, nici Mihaela (dragostea noastra) nu se grabea spre Realitatea, uneori stranie,a fostului soţ.
  • Petrisor Petrisor
    Aha, deci Realitatea TV nu va mai fi post de stiri. Misto
  • steven steven
    va face ce a facut si teo la romantica...
  • aidan aidan
    ha,ha,ha, oare de ce nu ma mir? doar ca elan se va parli, genul asta nu mai face audienta!e fumat!de 10 ani coana mihaela e la fel, plafonata, aceleasi stereotipii. la protv era precedentul, la antena 1 s-a fasait la realitatea il saraceste pe bietul milionar. fac de pe acum pariu ca, daca nu face cu totul si cu totul alt tipar, nu va avea audienta nici cat "la mustata" de la tvr2!cine sa prinde?

Trimite un comentariu

sus