Skip to main content

Mircea Radu: "Voi prezenta o emisiune de sâmbătă seara". Gata cu ÎnTrecerea Anilor.

 

Emisiunea ÎnTrecerea Anilor, prezentată de Mircea Radu, nu va mai apărea în grila de primăvară a TVR 1.

Publicitate

"M-am dus la Dan Radu (dir. producţie editorială şi programe) în birou la sfârşitul anului trecut şi mi-a spus că emisia nu va mai continua, nedându-mi amănunte", a declarat Mircea Radu într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

Ce va face Mircea Radu la TVR, în continuare:

Iulia Bunea: Aţi fost anunţat oficial că emisiunea ÎnTrecerea Anilor nu va mai continua în noul sezon?

Mircea Radu: ”Anunţat oficial” sună pompos şi n-a fost deloc asa. M-am dus la Dan Radu (dir. producţie editorială şi programe)  în birou la sfârşitul anului trecut şi mi-a spus că emisia nu va mai continua, nedându-mi amănunte. Şi chiar dacă mi le-ar fi dat, odată ce hotărârea fusese luată în comitete si comiţii, era tardiv de a mai reacţiona în vreun fel.

Care este motivul pentru care nu se va mai continua emisiunea?

Motivul îl ştiu doar cei care au semnat pentru neprelungirea acestei emisiuni, în rest, sunt păreri care folosesc într-o mai mică măsură.

Consideraţi că motivele prezentate sunt obiective?

Nu ştiu decât de un motiv, cel invocat de Cezar Ion (director Direcţia editorială), că ÎnTrecerea Anilor şi-a consumat potenţialul - e parerea lui, i-o respect, dar nu pot fi de acord cu ea.

Ce veţi face în acestă situaţie? Ce alte emisiuni veţi pregăti?

Înţeleg că voi prezenta o emisie de sâmbătă seara. Concret, până în acest moment, nu ştiu nimic în plus.

Veţi rămâne la TVR?

 E prematur să vă răspund.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Mircea Radu a fost prezentatorul principalului jurnal de stiri de la TVR in vremea cand audienta acestuia era mai buna decat cea a Stirilor Pro TV si a Obsrvatorului, iar o parte din audienta ii era datorata si lui (era un prezentator agreabil). Interesant ca la inceput prezenta jurnalul alternativ cu Andreea Marin (o zi el, o zi ea).

    Satul sa fie platit cu un salariu modest a plecat de la TVR pentru a face o emisiune noua pentru Antena 1: "Din Dragoste". Emisiunea a avut un succes nesperat de mare, Mirciulica (bre) fiind cel mai nimerit om pentru rolul de reporter si prezentator, fiecare caz din emisiune fiind intai de toate un reportaj, o prezentare a 'cazului' si a protagonistilor.

    Din pacate pentru el emisiunea a durat foarte multi ani astfel ca toata lumea a ajuns sa il identifice cu emisiunea pe care o prezemta si sa repete greseala pe care o facuse si vechea lui colega de prezentare a stirilor - Andreea Marin - cu emisiunea Surprize Surprize.


    A revenit la TVR la o noua emisiune ramanand in zona divertismentului cu InTrecerea Anilor, insa asa cum spuneti si voi, desi emisiunea are audienta nu reuseste sa stranga din publicitate mai multi bani decat produce, iar vina pentru asta o are mai degraba managementul decat cei care o prezinta.

    Mircea Radu va ramane un bun prezentator indiferent daca va mai lucra sau nu la TVR.

    Daca va ramane la TVR cred ca proiectul facut de TVR impreuna cu TV Prime din Republica Moldova: Fabrica de Staruri, ar fi o emisiune potrivita pentru el.
  • Robert Robert
    Si eu cred ca acela va fi urmatorul proiect!
    Emisiunea este Megastar redesenat, ineditul ei este ca va fi transmisa concomitent in Romania la TVR si in Moldova la Prime.
  • LMZ LMZ
    chiar azi ma gandeam cine o sa prezinte emisiunea "Fabrica de staruri" si mi-a venit in minte M.R., deci cred ca aceasta emisiune o va prezenta :) www.youtube[.]com/watch?v=UFCjFtYvFDw&feature=g-hist&context=G2b5377fAHTzbR7wBAAA
  • Danny Danny
    Ce pacat, ma uitam cu placere la emisiunea asta! Asa-i la noi, emisiunile bune sunt scoase din grila!
  • aidan aidan
    jorj, amandoi sunt pacalici. unul politic altul media. doi ratati propulsati pe cai oculte. ce a facut cezar ca om de tv si ce a facut mircea? ca doar interviurile la din dragoste in care se scarpina pe picioare pulpa dreapta nu or fi fost de retinut!avem la impostori pe ecrane de nu-i putem duce!de ce nu or ramane doar aia chiar capabili?
  • GheorgheV GheorgheV
    30.000 euro/editie laser frate.
  • GheorgheV GheorgheV
    Asa, asa, la minoritati breee.
  • GheorgheV GheorgheV
    La minoritati, sa-i ia pe aia cu breeee.
  • Jorj Jorj
    Cezar Ion e un pacalici care n-a produs nimic calitativ in viata lui. Este ridicol sa-l pui la egalitate cu Mircea Radu.
  • geo geo
    era o emisiune buna insa f scumpa, care nu isi acoperea costurile de productie cu banii care ii aducea din publicitate...Mirciulica stia bine treaba asta...acum poate sa joace si in telenovele, de ce nu incearca...Vilcan de la modestul cititor de prompter a ajuns mare vedeta...
  • kartel kartel
    pai daca numai scenaristu lua 150 de milioane , cum drequ sa reziste, cand fomistii de la TVR iau 15. formatu era de anii 70, decoru la fel iar dansatorii niste tristi.cu bugetu ala se putea mult mai bine
  • maruseac maruseac
    cred ca din cauza ca esti foarte modest imi face placere sa te privesc la emisiunile pe care le prezinti
  • aidan aidan
    ceazar ion e unul dintre devalizatorii tvr si nu are dreptate, se pliaza in urma dezvaluirilor de pe blogul olgutei vasilescu-liste colaboratori!da inapoi ca basescu!
  • aidan aidan
    horea, te iubesc! mircea radu a fost ciuca bataii pe blogul lui damov.nu ne venea sa ne credem ochilor cat costa emisiunea aia si ce putin producea. a mers sub zero venituri. un fel de gaura neagra care imbogatea un numar redus de personaje.asa e, e angajat la minoritati!
  • Horea Horea
    Coane ... Closca!

    Cezar Ion are dreptate doar cand e vorba de altii.
    El (Cezar) fiind sef de Directie editoriala, n-ar trebui sa aiba emisiune pe TV. Si iata ca are, duminica pe la ceva ora.
    Or de "potentialul" propriei emisiuni ce va spune celor de "deasupra" sa?

Trimite un comentariu

sus