Skip to main content

Mutare în portofoliul Midas: iese Şapte seri, intră 24 Fun

 

Publicitatea ghidului 24Fun va fi vândută prin regia Midas Media, condusă de Silviu Ispas. Mutarea vine la scurt timp după ce, din portofoliul Midas, a ieşit un alt ghid, Şapte seri.

Publicitate

Publicitatea 24 Fun va fi vândută de Midas din luna martie.

Alex Săndulescu, 24 Fun:

„Actuala echipă Midas este prima echipă care a vândut publicitatea în 24Fun la lansarea ghidului, acum 10 ani. (...) Chiar dacă până în 2011 am fost concurenţi cu Midas, relaţiile dintre noi au fost întotdeauna extrem de deschise şi constructive.”

Ghidul 24 Fun este deţinut de Alex Săndulescu. Potrivit ultimelor date BRAT, publicaţia gratuită distribuia în perioada aprilie – iunie 2011 un număr de 28.400 de exemplare pe ediţie.

Regia de publicitate Midas Media este parte a grupului german Ballroom International. Regia gestionează spaţiul cotidianului Ring, al mai multor cotidiane şi săptămânale locale şi al revistelor Chip Computer, Level, Foto Video Digital, Chip special şi PC Practic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • misu braila misu braila
    Alo? Tanti Mia? B24 nu mai se numeste asa de 8 ani!!! Trezirea!
  • mia mia
    v? m? voi sunteti? va astept la agentie, sa auzim cum e cu b24!
  • fane fane
    hai ca asta e tare, b24 nici nu e in brat, anul trecut au iesit dupa ce i-au prins furand, ce lider de piata frate.. ma faci sa rad. cine esti, unul din angajatii lui ispas care acum tre sa refaca discursul pentru agentii? anul trecut era sapteseri leder acum e b24, cu niste cifre tot de anul trecut, ca mai recente nu sunt?
  • adrian adrian
    Poate ca nu ai citit bine: 24 fun este publicatia care a avut anul trecut cel mai mare tiraj pe segmentul de city guide conform rezultatelor controalelor BRAT. Dormi linistit si citeste Sapte Seri care din 32 de controale la 30 au iesit fraude de proportii.Degeaba ai zertificat daca te-au gasit cu rata-n gura. Ispas s-a orientat cum era si normal spre liderul de piata.
    Si cu SATI cum facem?! 24fun.ro are 200 000 de unici. Si SATI tot de bRAT apartine.
  • dan dan
    pai cum, Ispas, presedintele BRAT vinde publicitate care nu e auditata BRAT? Si care n-are nici SNA?

    deci bratul este un mare r...t ?
  • antiadrian antiadrian
    Adrian, frumoasa incercare de manipulare. Ai fi vrut tu sa fie asa. Adevarul este ca Ispas i-a protejat cu fraudele pe 7 Seri cat i-a avut ca si client. Cand 7 Seri i-au dat flit lui Ispas, s-a trezit brusc corectitudinea in Ispas. Scandalul a fost de fapt o moneda de schimb pentru 24Fun. Altfel cum sa-si pregateasca terenul pentru concurenta? Penibil joc, ilegal, imoral si acceptat de mediul de business din Romania, din pacate. Sa-ti fie rusine Silviu Ispas!!!
  • Dinu Dinu
    Ce le-or fi trebuit celor de la 24fun regie nu stiu. Proasta miscare din partea lor.
  • adrian adrian
    Midas a renuntat la Sapte Seri in urma rapoartelor BRAT din ianuarie. Controalele BRAT au gasit fraudele pe fata ale lui Andras. Ispas, baiat destept le-a facut rapid vant ungurilor si ca sa-si spele imaginea i-a pupat sfios pe cei de la 24 FUN. Nu-i prea frumos.
  • daniel daniel
    Interesanta miscare. Sandulescu si Ispas nu s-au inghitit reciproc. Cred ca i-a unit dragostea de unguri!!! N-as vrea sa fiu in pielea lui Kovacs de la sapte Seri.
  • M. M.
    eu nu mai inteleg nimic! oare ma angajeaza ispas daca il umplu de ca..t pe sandi? ca vad ca asa merge treaba aici... sandi numai homo-sexual nu l-a facut pe ispas. in rest, i-a umplut frigiderul de carne si .... invective

Trimite un comentariu

sus