Skip to main content

VIDEO. Originala piaţă de la noi: Manelele de la CancanTV l-au invadat în direct pe Capatos

 

Premieră pe originala piaţa TV din România: miercuri seară, Un show păcătos a fost acoperit de un concert de manele al ...concurenţei. Dan Capatos şi asistentele se auzeau cu greu pe muzica de fundal.

Publicitate

Ce se întâmplase? Perete în perete cu Capatos sunt studiourile Cancan TV, unde mai mulţi manelişti au ţinut un concert zgomotos, cu aparatura adusă de ei. Manelele au bruiat şi o emisiune Antena 2, filmată în acelaşi spaţiu de la Romexpo.

Este din cauza izolaţiei fonice, spun cei de la Kanal D. “Sunt concurenţi, dar nu aşa se face (...) Au făcut-o intenţionat” zice Capatos.

Detalii, în continuare:

Un fragment din emisiunea de aseară, cu sprijinul companiei de monitorizare Media Image:

Muzica de la Cancan TV se aude in studioul Un show pacatos

Dan Capatos, pentru paginademedia.ro: "Practic aseară ei au furat concurenţa pentru că nu se mai putea asculta emisiunea"

Capatos, pentru Paginademedia.ro:

Cel mai tare m-a deranjat ce a apărut astăzi în CancanSalam şi cu Adi Minune au făcut un spectacol care s-a auzit până în Băneasa ca să inducă publicului ideea că ăştia ai mei din echipă stăteau să se uite pe alt canal şi că dădeau atât de tare ca să se audă la noi. Noi am spus foarte clar în emisiune că studiourile sunt lipite şi acest lucru se poate demonstra foarte uşor. De ce trebuie să scrii că se aude până în Băneasa. Este absolut o tâmpenie incredibilă.

Înţeleg genul lor de a lucra şi ştiu că au o disperare de a ne prinde din urmă, dar nu aşa.

Mie îmi pare rău pentru că îi consider un concurent ok cu care am putea să ne batem în limitele fairplay-ului.

S-a mai întâmplat o dată, însă nu cu asemenea durată. Ei practic au avut aseară un concert de manele. Emisia lor a fost în mare parte un concert de manele. Se mai întâmplă ca în emisia lor să se mai audă că oricât de antifonate ar fi studiourile tot trece sunetul. Dar aseară au fost 45 de minute.

Practic, aseară ei au furat concurenţa pentru că nu se mai putea asculta emisiunea. Am primit vreo 200 şi ceva de mesaje pe tema asta. Oamenii ne tot spuneau că se aude emisia de la Kanal D. Deci o parte chiar şi de curiozitate s-au dus acolo. Le-am pus pe tavă o audienţă care până la urmă este mincinoasă. Dacă ei aşa înţeleg să facă audienţă şi show-ul treaba lor. Ne vom replia.

Aţi încercat să discutaţi cu ei?

Avantajul meu este că scheletul echipei lor este fosta mea echipă de la Un show păcătos. Şi am posibilitatea să discut, să vorbesc cu ei. Am vorbit şi cu Fatih, managerul lor general, şi mi-a spus că o să verifice.

Ce vreau să specific este că nu are nicio legătură sunetul care vine pe post în televizoarele de acasă. Nu este obligatoriu ca în platou muzica să fie dată la maximum ca să auzi şi tu la maximum acasă. Poţi să setezi boxele din platou la minimum iar pe post să fie ok. De asta spun că ei au făcut-o intenţionat. Eu le-am dat mesaje încă din timpul emisiunii şi le-am zis să ne respectăm. Iar ei ne-au spus că aşa sunt setate boxele.

Foto: Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Winx Winx
    Nu contenesc sa ma intreb si sa ma oripilez de barbatii care fac astfel de emisiuni, care se preocupă de tarfe, de indivizi suspect de prostovani, de oameni demni de dispret etc. Capatos, cel de la canal D (nu stiu cum il cheama)sau Madalin Ionescu (nu stiu de la ce canal)se pretind barbati! Ce femeie ar putea sta langa astfel de insi mediocri si cu preocupari muieresti vulgare si dizgratioase?! Nu ma refer la oribilul Mircea N.Stoian, care se inscrie in categoria tarfelor umane! Ala e orice, doar barbat nu e! Astia toti se pretind ziaristi!
  • Max Max
    Petrisor, no offence, ai tonuri diferite legate de lucruri asemanatoare. Ambele emisiuni sunt dedicate audientei din Romania, cei care se bat pe tigai la deschideri de supermarket. Si ai dat si parerea lui Capatos... Daca se intampla sa fie vreo statie fara PR, gen OTV, vai ce drama mai era, ce mai fugeam toti din tara asta, ce scarba ne mai era, bla bla.
    Faza e ca targetul asta de tabloid inghite bugete serioase de la FMCG-uri. In termeni de business, vorba lu' detergent: murdarirea este buna ;)
  • Ziare offline Ziare offline
    De mult nu am mai vazut atatea comentarii rautacioase. Oameni buni, ambele emisiuni sunt ACELASI RAHAT, aceeasi Marie cu alta palarie. Nu trebuie neaparat sa-l suportam pe Capatos ca se ne dam seama ca aici e vorba de fair-play, nu e foarte corect cum au procedat cei de la Kanal D. Ar trebui ca acum CNA sa se autosesizeze si sa ii amendeze DRASTIC pe cei de la Kanal D. Nu trebuie sa fim rautaciosi asa, gratuit, daca nu ne place niciuna din emisiuni exista atat de multe posturi tv must carry si nu numai, la ora aceea sigur gasim o alternativa, un film, un documentar. De ce atata rautate gratuita? Asta nu inteleg la voi!
  • eusss eusss
    cam asa se fac "afacerile" in Romania. Nu va mai dura mult si nu vor mai tine.
  • larisa cea rea larisa cea rea
    subscriu. iar lipsa studiourilor duce la cresterea costului pe episod/emisiune. asta inseamna ca antena si kanal nu isi permit emisiuni de calitate pentru ca sunt mai scumpe. ce nu stie multa lume e ca la pro costul pe orice productie este dublu sau triplu fata de antena si kanal chiar daca au spatiul lor de filmare. asta pentru ca buftea- care era a statului, dar care nu se stie cum a ajuns pe mana privatului- este a lui sarbu iar el are un contract cu evreii de la pro- pentru ca majoritatea o detin evreii- in care se spune clar ca sunt obligati sa lucreze cu buftea. iar el baga costuri enorme care nu au nicio justificare.asa a ajuns un episod din "baieti buni" la suma de ...100000 de euro. costul real eraa de maxim 35000 euro. restul a mers in buzunarelul lui sarbu. e foarte mult. intr-o piata normala trebuia sa castige maxim 10 la suta din gutet. iar pe platou nu era nimic si decoratorii de set aduceau chestii de acasa. plus ca lumea nu stie ca pro este campionul barterelor. asta inseamna ca primesc muuulte chesti gratis. de ex. haine. si la un serial astea, daca le cumperi, costa f. mult. stiu ca din afara pro=ul pare super tare. dupa ce ai lucrat acolo...parerea mea este ca TOATE televiziunile de la noi sunt praf. si asa o sa ramana.
  • dexter dexter
    Daca vrei sa asculti manele, uita-te la Taraf sau Etno sau posturi specializate in asa ceva. Mi se pare o porcarie sa te uiti la o astfel de emisiune. Nu se pot compara cele doua emisiuni. Un show pacatos este intr-adevar o emisiune nocturna! Cancan tv...o imitatie ieftina.
  • alin alin
    Mie mi se pare rusinos ca dupa atata amar de timp Antena 1 si televiziunile surori fac emisiuni in hale inchiriate, in spatii care nu au fost gandite pentru productia tv sau de film. Asta spune multe despre conceptia de afaceri a familiei Voiculescu. Investitie minima, pretentii uriase. Si aici se vede diferenta fata de Sarbu si de Pro TV.
  • Flickr Flickr
    Daca te uiti la cele doua emisiuni, in mod clar CanCan Tv e mult mai buna. Are in spate o redactie profesionista, ambianta impecabila, culori mai bune, prezentatori mai vii. De asta si face audienta, nu ca au cantat manelistii mai tare, sa fim seriosi. Antena 1 are ceva vechi, parca bat pasul pe loc.
  • Alex.D Alex.D
    tot un drac asa ca nu vad unde e nenorocirea.
  • romprest, un tomperon si pentru televiziune romprest, un tomperon si pentru televiziune
    pai este fundalul sonor ideal pentru emisiunea lui!
    mai lipseste in saptele lui capatos o carpeta cu cerbi care se adapa la cascada.
    sunt absolut penibili la inceputul fiecarei emisiuni cand se pupa cu cele doua pitipoance.
    parca este un ritual magic al masoneriei imbecilillor, care are ca scop intunecarea spiritelor.

    capatose, ce daca "tabloidul" se vinde?
    si etnobotanicele sunt cerute, nu?
    si cocaina, nu? intreaba-ti invitatii.
    si totsi, trebuie starpite.
    asa si cu jegul tau de emisiune.
  • matei matei
    Ce tiganeala... la propriu si la figurat
  • Horea Horea
    Mare pierdere!
    L-au invadat manelele!
    De fapt cine se uita la "Un show păcătos" si la "Cancan TV"?
    Banuiesc ca aceeasi categorie abjecta de indivizi. Asa ca si-au vazut si auzit doua "preferinte", deodata.

Trimite un comentariu

sus