Skip to main content

Promisiuni la Adevărul: salariile pe ianuarie vin de mărţişor

 

Grigore Cartianu, redactorul şef Adevărul, a anunţat, după o discuţie cu Dinu Patriciu şi cu Peter Imre, că salariile pe luna decembrie vor intra pe 16 februarie.

Publicitate

Banii pe ianuarie vor fi primiţi pe 1 martie, iar cei pe februarie abia pe 1 aprilie.

Grigore Cartianu a mai anunţat că întârzierile vor continua până la restructurarea companiei. Mai precis, în următoarea perioadă trustul va fi împărţit în "centre de cost".

Acest anunţ vine după ce angajaţii şi-au primit în ultimul timp banii "în rate". Majoritatea jurnaliştilor au primit în luna ianuarie câte 1.000 de lei din salariul. Unii dintre angajaţi au încasat vinerea trecută o parte din bani, însă alţii nu au primit nimic. Criteriile pe care au fost împărţite aceste sume nu au fost explicate angajaţilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • giony italianu giony italianu
    HOTILOR
  • publicitarul publicitarul
    si ce faci cu contractele de publicitate si cu abonamentele cind tu nu iesi pe piata conform programarii? Ce credibilitate mai ai? de ce mai lungeste paturiciu agonia? trustul e pe butuci. Cica azi au anuntat ca vor sa-l "sparga", sa transforme colosul cu picioare de lut in mici firme de sine statatoare. Alta metoda de a da teapa furnizorilor. Bietilor oameni de la AH li se schimba oricum contractele de munca in fiecare an, pe alta firma. sa intre-n plm in insolventa. da' nu vor, ca atunci le controleaza administratorul numit toate platile.
  • profesor profesor
    Adevarul crud este ca presa scrisa nu se mai vinde ... si, atunci, de unde bani??? Solutia pt pres scrisa sunt contractele de publicitate fff bine negociate.
  • popescu aurel popescu aurel
    Cele 32 de pagini de azi ce pot insemna? Ca urmeaza 24 , apoi 16 pagini la Adevarul? Chiar nu inteleg de ce s-a desumflat asa repede gazatele, revistele holdingului!
  • ioana Dobre ioana Dobre
    Nesimtire fara margini. Cum poate fi omul asta, Patriciu, cel mai bogat roman? Sa dea bunul Dumnezeu sa astepte si el un amarat de salariu.Daca a uitat ca roata se invarte pe toate spitele atunci este trist.
  • Adrian Vasile Adrian Vasile
    si daca nu se intampla asa....Grigore isi va da demisia si va face greva alaturi de oameni? I-a spune Grigore, asuma-ti aceasta declaratie!
  • penibil penibil
    Din pacate, in Adevarul au ramas doar oameni pe care nu-i mai angajeaza nimeni in alta parte. Altfel nu inteleg de ce se chinuie acolo si se milogesc la Cartianu, Imre si Patriciu sa-i plateasca. Trist!
  • publicitarul publicitarul
    da, horea. parerea mea e ca oricum oamenii nu vor mai primi niciodata banii pe luna cu care s-au decalat salariile. deci banii pe dec se dau in febr., banii pe ian- in martie, banii pe februarie... ??? poate in aprilie. luna aia ramasa descoperita n-o sa se mai plateasca. EVER. si bonurile de masa au disparut din peisaj definitiv in 2012.
  • mistressdaniela.org mistressdaniela.org
    Astept sclavii lui Patriciu la o sedinta de grup ! Am calificarea si recuzita necesara.
  • Horea Horea
    Foarte potrivita, pentru salarii (si nu numai), ziua de 1 Aprilie!

    Tot atunci isi vor recupera si bugetarii reducerea de 25% din salariu (chiar daca prin lege a fost stabilita, inca din toamna, ziua de 1 Ianuarie).
  • luhyj luhyj
    eu citesc ziarele doar online, nu cumpar nimic. pe vremuri, citeam cotidianul.ro, era cel mai echilibrat ziar. dupa ce a renuntat la print si a venit nistoreanu, ziarul s-a prostit si nu l-am mai citit.

    acum citesc adevarul.ro. cind o sa mai scrie in el doar cartianu, borcan, racheleacu si paturica, o sa renunt si la asta.

Trimite un comentariu

sus