Skip to main content

Radu Banciu, reclamat de Antene la CNA

 

Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului.

Publicitate

Considerăm această acuzaţie extrem de gravă şi considerăm modul în care a fost susţinută ca adevărată ca fiind un atac la adresa Antena1 şi Antena3, având ca efect atingerea gravă a reputaţiei celor două posturi”, se arată în reclamaţia depusă de Antena TV Group la CNA.


Contactat de paginademedia.ro, Radu Banciu nu a făcut niciun comentariu cu privire la decizia Antena Group de a-l reclama la CNA.

„Deci încă o greşeală din asta de-a lui Voiculescu, de tip comunist şi nu mă surpdinde că la un om de talia lui Felix Voiculescu este absolut logic să gândeşti aşa. (...) Deci ei şi-au crescut audienţele şi ratingurile pe glumele astea sinistre pe care le-au spus oamenilor”, spunea Banciu în emisiunea sa de la B1 TV din 5 februarie.

Antena TV Group mai spune în reclamaţia trimsă la CNA că Radu Banciu a folosit un limbaj injurios şi a instigat la violenţă.

Sursa foto: Cotidianul.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Andrei Constantinescu
    Azi am fost martor la o tiganie marca Antena 1 si antena 3! Eram in Carrefour pe la 12 la raionul de legume. Acolo era si o echipa de la Antena. Evident, venise sa faca despre criza din magazine. Numai ca nu era nici o criza. Asa ca reporterul de Antena, insotit de un reprezentant al magazinului, a luat doi lucratori de acolo si i-au pus sa goleasca lazile de cartofi. I-au pus in cutii, jos. Evident, au filmat lazile goale, care imediat dupa ce a incetat filmarea au fost umplute la loc cu cartofii care asteptau linistiti pe un carucior plin cu saci! Iar acum vreo 20 de minute am vazut reportajul despre "criza" la televizor pe Antena 3 la stiri! Stiam eu de ce nu ma uit la stiri la marile posturi! Caci sunt convins ca nu doar Antena face asta. Plus ca e si interesul magazinelor sa bage frica in oameni, ca sa iasa la cumparaturi!
  • Radu Radu
    Banciu e cel mai tare !
    Le e ciuda comunistilor ca le ia fatza cu emisiunile lui.
  • cristi cristi
    Ce ma, scade audienta lu' Badea? Parca tot el facea misto ca l-a reclamat Nasosu la CNA... sau mi se pare?
  • dexter dexter
    Dezacordurile pe care le faci contureaza imaginea ta. Esti demn de otv.
  • mircea mircea
    Banciu stie ce face. Ii tot intarata pe astia de la Antene, doar-doar o iesi de un scandal si... sare audienta !
    Sistemul e vechi si nu da gres niciodata: ia-te de cel mai puternic ca sa te bage lumea in seama.
  • Eugen Eugen
    Banciu e superb!!!
  • AVERTISMENT PT.CNA AVERTISMENT PT.CNA
    ESTE O EMISIUNE DE PAMFLET.DACA VANJOSUL NOSTRU CNA ,VA DA VREO SANCTIUNE IN ACEST CAZ,COMIT O MARE EROARE.CUM POT ANTENELE LUI FELIX SA CEARA ASA CEVA ,CAND ACOLO SUNT FACUTI PRAF MULTI OAMENI,INSTITUTTI,CHIAR MEMBRII AI CNA,CAT TUPEU OBRAZNIC-BOLNAV TR. SA AI?
  • mad79 mad79
    @rodut-incepe cu deci,pentru ca vrea sa sublinieze,greselile pe care le fac'oamenii de televiziune'!
    exact antenele fac pe ingerasii,dupa mizeriile de zilele trecute,precum si din trecutul lor?
  • rodut rodut
    straniu pt un om inteligent ca banciu (sau pretins inteligent) sa inceapa fiecare fraza cu o concluzie, "deci."
  • eddy eddy
    Lingaii pedelisti sunt execrabili in exprimare si in sustinerea argumentelor.
  • Gaby Gaby
    Tupeul Latrinelor lui Felix este absolut porcesc. In vreme ce ei , in special Latrina3, nu fac altceva cat e ziua de lunga, decat sa minta, manipuleze si sa instige, tot ei se duc cu para si reclamatii. Este inimaginabil. Nimeni si niciodata, oricat s-ar stradui, nu va reusi sa egaleze diversiunile ordinare ale Latrinei3

Trimite un comentariu

sus