Skip to main content

Realitatea va deschide posturi regionale la Timişoara şi Constanţa

 

Realitatea Media a solicitat CNA două licenţe regionale pentru Timişoara şi Constanţa.

Publicitate

"Este vorba de o oficializare a caracterului regional a acestor posturi regionale", au declarat reprezentanţii Realitatea Media.

"Din punct de vedere economic, a fluxului de informaţii, deschiderea de staţii regionale este o soluţie mult mai bună decât puzderia de staţii locale", au mai spus aceştia.

La şedinţă a fost prezent şi Sorin Enache, director general Realitatea Media. Reprezentanţii Realitatea Media au mai declarat că analizează deschiderea unei staţii în Muntenia.

"Nu avem neapărat un plan de acoperire, este foarte greu să acoperim cu operatorii de cablu", au mai spus aceştia.

Naricsa Iorga, membru CNA, a votat împotriva acordării de licenţe locale pentru Realitatea.

Investiţiile vor fi minime, au mai precizat cei de la Realitatea Media.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Am si eu o intrebare.. cum adica vor sa deschida statie regionala la Constanta ? Realitatea TV Constanta emite bine mersi din 1 decembrie 2011 cu jurnale si program propriu peste postul de la Bucuresti. Voi cand editati o stire nu va informati despre subiectul in sine inainte sa il publicati ?
  • andrei andrei
    am si eu o curiozitate. astia vor emite atat terestru digital cat si pe satelit? sau doar pe satelit? ar mai fi interesat de vazut daca realitatea constanta va absorbi corespondentii de la tulcea, braila eventual daca vor fi si la cl sau il.
  • cactuss cactuss
    Cine este/se crede Narcisa Iorga de nu vrea sa dea curs solicitarii Realiatatii Media de-a obtine doua licente pentru doua posturi locale regionale? Cred ca aceasta doamna face parte din aparatul politic al PDL, iar domnia sa se ghideaza dupa un aspect nociv; ci anume: daca ai fost impotriva PDL = te-am ars! Cam asa procedeaza acest membru al CNA(consiliul national al audiovizulalului), insa cred ca nu este singurul membru care dau vot de plamb pt. ca nu sunt de parte puterii.

Trimite un comentariu

sus