Skip to main content

Sebastian Lăzăroiu a pornit proiectul România 2.0, cu postul TVH 2.O

 

Sebastian Lăzăroiu a pornit proiectul de comunicare România 2.0, odată cu lansarea postului TVH 2.O. Postul TV a început să emită joi, 23 februarie, de la 19.30.

Publicitate

De la 21.30, în prima emisiune Restart România, Lăzăroiu a discutat în direct cu Raed Arafat și cu ministrul de externe Cristian Diaconescu.

Detalii, în continuare:

Lansarea televiziunii H 2.0 a avut loc pe 23 februarie, odată cu intrarea în emisie a grupajului de actualităţi «Jurnal 2.0», cu începere de la 19.30.

Ştirile difuzate în cadrul acestui program au în vedere evenimentele majore care pot marca viaţa şi evoluţia românilor. De asemenea, conţinutul editorial al «Jurnal 2.0» este orientat spre perspectiva generată de evenimentele, deciziile sau faptele cotidiene. Ştirile «Jurnal 2.0» vor să arate românilor care sunt soluţiile pentru viitor, în raport cu evenimentul relatat.

Jurnalul de ştiri cuprinde şi rubrica «Radar» în care va fi dezbătut evenimentul principal al zilei, alături de personalităţi din domeniul de referinţă.

Pentru seara lansării, echipa H 2.0 este pregătită să intre în direct, imediat după ştiri, cu emisiunea «Sondajul zilei», realizată de jurnalistul Cristina Matei. Românii vor afla date interesante despre unele produse sau decizii care le pot influenţa viaţa. Sondajul este realizat de Institutul Român de Studii Sociale IRSS.

Începând cu ora 21.30 este transmis în direct Talk show-ul «Restart Romania 2.0» unde invitaţii speciali sunt subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, medicul Raed Arafat, ministrul de externe al României, Cristian Diaconescu şi directorul «Proiect Romania 2.0», Sebastian Lăzăroiu vor discuta dacă România are nevoie de un restart.

O altă emisiune difuzată în ziua lansării este «Focus Grup» unde oamenii vor asista la o desfaşurare demonstrativă despre metodele prin care consumatorul poate afla amănunte despre produsul lor. Focus grupurile relevă toate percepţiile posibile ale unui grup de discuţie faţă de o problemă, evenimentul, produsul, brandul studiat.

Televiziunea H 2.0 păstrează în continuare profilul educaţional în emisiunile care vor fi difuzate într-o nouă grilă de programe, începând de joi 23 februarie.

PROIECT ROMANIA 2.0 are pe lângă televiziune, radio, presă scrisă, un Institut de sondaje care va livra zilnic sondaje profesioniste. Proiectul va avea şi o platformă online care va încerca să integreze în spaţiul virtual celelalte componente. Poriectul va avea un centru de evenimente care poate organiza conferinţe şi dezbateri. De asemenea, Proiectul va avea o şcoala de tineri lideri politici.

Sebastian Lăzăroiu este directorul Proiect Romania 2.0 şi coordonează o echipă de tineri împreună cu care a declarat că doreşte să «îmblânzească viitorul».

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu