Skip to main content

Tanţa demisionează de la Giga TV după trei săptămâni de emisie

 

Giga TV nu s-a lansat bine şi îşi restructurează grila de programe. Una dintre emisiunile vizate: Fabrica bunelor intenţii, realizată de Nuami Dinescu (fosta Tanţa lui Teo) împreună cu Florin Ghioca. Vedeta a decis ieri să părăsească postul după ce a realizat doar trei ediţii ale producţiei.

Publicitate

Motivul? Mai multe vedete ale postului, printre care şi Tanţa au fost anunţate ieri de managementul televiziunii că mai unele producţii de divertisment vor fi scoase din grilă din "motive tehnice".

"Nu erau pregătiţi pentru producţii aşa mari. Au plecat ca o televiziune de ştiri şi s-au trezit cu nişte oameni foarte buni, lucru pe care l-au recunoscut, şi nu au putut să-i folosească", a declarat Nuami Dinescu într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Printre cei rămaşi fără emisiuni se mai numără Andra Matei, Lucian Moga şi Dana Medar, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Interviul, în continuare:

Iulia Bunea: Cum aţi fost anunţată că veţi rămâne fără emisiune?

Nuami Dinescu: Ei ne-au spus că a fost vorba despre condiţiile tehnice. Că ei nu plănuiseră nişte emisiuni aşa de mari şi s-au trezit cu foarte multă lume bună în zonă. Nu este nimeni pus pe liber, aşa s-a exprimat directorul postului. Toată lumea este repartizată la alte emisiuni. Şi ne-au mai spus că ne aşteaptă pe toţi, de luni, să vorbim despre alte proiecte, se plănuieşte cumpărarea unui mare platou şi tot felul de lucruri de genul acesta. Au insistat că vor să ne ţină pe mine şi pe Florin Ghioca cu proiectul acesta, Fabrica bunelor intenţii. Acesta a fost un mod foarte politicos de a discuta cu noi, doar că eu nu am timp să stau să discut despre proiecte cu ei. Eu am o altă emisiune pe ţeavă şi un alt proiect pe care îl voi face cu o prietenă.

Veţi pleca de la ei?

Da, am plecat de astăzi, am predate legitimaţie, telefon, tot. Eu, în general, nu merg pe o singură linie. M-am dus, am făcut trei ediţii minunate, dar oamenii au spus că vor să reconfigureze grila, e treaba lor. Eu sunt om de divertisment şi nu pot să stau. Aşa că nu mă mai duc la nicio negociere.

Consideraţi că erau probleme, aşa cum susţineau ei?

Existau pentru că nu cred că au fost pregătiţi să facă producţii atât de mari. Proiectul nostru suna frumos, Fabrica bunelor intenţii, dar era o muncă crâncenă. Emisiunea de 45 de minute era un fel de Surprize, dar mai mică, ca şi dimensiuni. Şi să o faci în trei-patru zile şi să o montezi pe ultima sută de metri este foarte greu. Echipa era mică, bugetul redus. Ei chiar nu erau pregătiţi pentru producţii aşa mari. Au plecat ca o televiziune de ştiri şi s-au trezit cu nişte oameni foarte buni, lucru pe care l-au recunoscut, şi nu au putut să-i folosească. Mi-au spus că mai bine stăm până în mai când reuşeau ei să pună la punct toate detaliile. Doar că eu nu pot să stau până în mai după nimeni.

Dacă aţi fi stat până în mai, aşa cum vă cereau ei, aţi fi fost plătită?

Rămăsese că mai discutăm săptămâna viitoare, când mă aşteaptau să vin cu un alt proiect. Ori eu nu mai vreau să discut cu Giga TV despre niciun proiect. Ei sunt pe schimbare de grilă, iar dacă vor divertisment ştiu unde să mă găsească. Intenţionez să iau proiectul Fabrica bunelor intenţii în altă parte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nina nina
    bravo,udi alan..ca de obicei cand intalnesc(doar virtual din fericie)un purtator de pantaloni (nu spun barbat pt ca in mintea mea proasta de femeie acest cuvant are cu totul alte conotatii) raman extaziata de manierele superbe,educazia,superioritatea si delicateza cu care iti afirmi parerile.tanta era simpatica,haioasa uneori supusa alteori obraznica.cu mult spirit de replica dar ca orice directa "o mai dadea si in balarii" pe scurt era un rol care a si consacrat-o.mirarea mea cea mare e:cum de nu iti place de stoian pt ca notez asemanari
    intre voi..
  • nuami nuami
    cu scuzele de rigoare pe care le datorez celor care trece aici- bre udi alan da-o dracului ..nu sint nici o admiratoare eu am macar bunul simt sa fiu eu si sa semnez cu numele meu ..tu cine esti ??ca daca as fi barbat poate ter-as injura sau ti-as da o bere din inaltimea Olimpului meu ..ca e cu majuscule ...olimpul meu e populat cu sarmale ,ciorba de perisoare ,prieteni, barbati si bucuri...ai curaj si iesi sub numele tau...altminteri esti liber sa placi pe cine vrei ...ma intreb doar cum ti se imbunatateste tie viata daca scrii asa disperetuitor despre un om cu care nu te-ai vazut niciodata ?? sau ne-am vazut ??
  • marin marin
    Felicitari Nuami tie si celor care vor pleca impreuna cu tine.
  • marin marin
    Foarte bine faceti ca plecati.Nu merita sa va stricati numele si imaginea alaturi de puscariasi si criminali precum Harabagiu si hoti ca Pinalti.
  • udi alan udi alan
    @nuami,
    ce trist sa cobori din inaltimea olimpului tau personal taman intre noi necunoscutii, gospodinele si...sarmalele! desi, ca veni vorba de bucatarie, pari a nu neglija cratitza, desigur avand in permanenta o mana ocupata cu Fenomenologia spiritului!...poate era mai bine s o lasi cum a cazut! esti geniala, chiar daca neinteleasa, esti multi-pluri-poli-mega-gigavalenta, vrei sa ne provoci la dueluri filozofice si livresti, no...ca sa ce?! sa ne arati caracterul rasat ce esti, ce personalitate translucida zace sub obrazul "diafan"?! iti dadusi un pic arama pe fatza,pt cine mai avea ceva dubii...hai spor, nuami! spor chiar daca esti numai o "admiratoare" a lui nuamei!...cat despre tantza, semeni prea mult cu o alta tanza - sau tanzu- un alt erudit ca si tine si care joaca tot un fel de tanza ta, stoian-tanza lui capatos...
  • cristina cristina
    pentru luhyj si toti ceilalti carora le este asa de comod sa comenteze la umbra anonimatului nu am decat o rugaminte: nu comenta ce nu stii. suntem, toti, mari genii. mari politicieni. mari bucatari, etc. oricare dintre noi ar putea sa tranteasca o emisiune minunata fara sa aiba resurse, fara bani, fara nimic. asa ca ne permitem sa-i comentam pe cei care isi duc viata in vizorul publicului. Am vazut-o pe Nuami cum a crescut-o pe Tanta. Un produs frumos care a ramas, iata, in memoria publicului. Am vazut-o pe Nuami la teatru, in piese bune sau mai putin bune, si am vazut-o in film. Nu cred ca oricare dintre cei care nu au studii de specialitate ar putea sa o comenteze la adevarata valoare.
    Nuami, felicitari pentru curaj.
  • Haj Gabriel Valentin Haj Gabriel Valentin
    Doamna Nuami jos palaria. Abia astept sa va revad emisiunea.
    Si voi cei/cele care comentati pe aici mai bine v-ati vedea de treaba cu nu sunteti asa de brezi cum va dati.
  • Cristina Balanescu Cristina Balanescu
    Din spatele monitorului, in spatele unor false nume... Ca tot romanul, priceput la toate,si unii dintre cei care scriu pe-aici se pricep la televiziune si stiu cum se face ea. Si de ce. Si pentru cine. Eu nu ma pricep... stiu doar ca mi-a placut sa vad emisiunile tale, Nuami, ca in spate am simtit un suflet care voia sa faca o bucurie altor suflete si multa caldura. Si intuiesc ca nu e deloc usor sa faci asta. Despre cei care nu pot tine veninul pentru ei si trebuie sa-l imprastie in jur, probabil ca asta e tot ce pot face. De aici si frustrarile care se citesc printre rinduri. Cine nu poate construi ceva - darima. Asta e la indemina tuturor si e o caracteristica a acestui popor. Sau populatie, ce-o fi ea... In rest, nu merita sa pierzi vremea. Mai bine gindeste-te la proverbul acela cu ciinele care moare de drum lung si prostul de grija altuia. Si la proiectele care vin.
  • luhyj luhyj
    @nuami nu ti-am vazut emisiunea, dar daca era in stilul teo show... nu am o parere buna despre tine nici ca actrita, te-am vazut in piese de teatru la toma caragiu in ploiesti si... pur si simplu nu esti facuta pentru teatru... poate la giga tv ti-ai intalnit destinul...
  • nuami nuami
    Nu ma cheama Tanta dar personajul din emisiunea Teo se numea Tanta ...cit ma pricep eu la divertisment e o treaba a mea cu mine , nu dau socoteala nimanui si sincer , nici nu ma astept sa ma placa toata lumea !va invit pe voi toti care ma injurati si scrieti pe ici pe colo- ca ma gindesc ca e ceva de capul vostru , nu sinteti gospodine plecate direct de la sarmale sau scutece- sa ne vedem intr-o zi , sa stam de vorba despre ce vreti voi si dupa aia aveti liber la injuraturi!cit privestea steaua mea domnule Flaviu slava cerului ca se ingrijeste cineva de ea!pe mine nu ma intereseaza culoarea politica a unei televiziuni -tot ce vreau sa fac eu tine strict de comunicarea cu oamenii intr-o zona de sinceritate, adevar si putin , atit cit am putut , divertisment! in rest...tare v-as pune in fata o camera sa vedem cum va iese ....asa, din spatele monitorului , cu inversunarea necunoscutului e usor ...
  • Flaviu Flaviu
    Vai steaua ta, Tantzi sau Nuami, sau.... Si tu te crezi vedeta? Si tu te pricepi la divertisment?
  • Gogaie Gogaie
    cica de la 1 martie, Giga se va numi Mega :D
  • ioana Dobre ioana Dobre
    Televiziunea asta este foarte greu de urmarit. Numai cu entuziasm, generat de niste promisiuni nu iese nimic.Din rahat nu poti face bici care sa mai si pocneasca...
  • pricinosu pricinosu
    geo: da, si chiar era peste asa-zisele productii de la giga. macar de nu s-ar mai numi giga, ca nu sunt nici macar de mega. dar productia Tantei a fost de departe cea mai buna. daca tot n-ai vazut-o macar nu iti da cu parerea aiurea-n tramvai.
  • geo geo
    "Au plecat ca o televiziune de știri și s-au trezit cu niște oameni foarte buni, lucru pe care l-au recunoscut, și nu au putut să-i folosească"...vai de mine Tantico, ce de oameni valorosi au ramas pe dinafara. Televiziunea asta e vizibile pe undeva, a vazut cineva macar o superproductie de-a Tanticai!?

Trimite un comentariu

sus