Skip to main content

TVR caută prezentatori de stiri

 

TVR organizează un casting pentru a găsi prezentatori de ştiri şi moderatori de dezbateri la TVR 1, TVR 2 şi TVR INFO, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul instituţiei

Publicitate

Care sunt condiţiile de participare, în continuare.


Dicţie, telegenie, aspect fizic plăcut, prezenţă de spirit, cunoştinţe solide de cultură generală, cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională.
Experienţa într-o redacţie de ştiri constituie un avantaj.

Cei care doresc să participe pot trimite CV (cu poză ataşată) pe adresa [email protected], până luni, 5 martie, la ora 18.00.

Castingul va avea loc joi, 8 martie. Numai persoanele preselectate vor fi contactate pentru probă şi interviu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    A fost cineva sunat totusi? Sau nu se tine concursul.. nici macar de amorul artei?
  • adi adi
    http://www.tvr.ro/articol.php?id=121176
  • Reka Reka
    Nu gasesc linkul cu aceste joburi pe pagina TVR-ului, in schimb sunt anuntate niste posturi de redactori sefi.
  • mariana mariana
    deci sa ai aspect fizic placut oare de ce si pentru cine? deci daca nu esti cu silicoane degeaba ai pregatire superioara ca tot panaramele si coardele au prioritate.
  • dexter dexter
    Cum adica se fac angajari? Nu erau posturile blocate in sistemul bugetar? Sau la lingai nu se aplica aceasta lege?
  • beer lol beer lol
    "Dicţie, telegenie, aspect fizic plăcut, prezenţă de spirit, cunoştinţe solide de cultură generală"

    peter imre si aia plecati de la neadevarul sunt primi la concurs.
    parol !
  • aidan aidan
    vasy, ai dreptate!in ultimii doi ani nimeni in afara de cei cu pile (politic si sex)nu au castigat un post in tvr!daca as fi tanar,dstept, frumos si cu dictie m-as inscrie si m-as duce blindat cu camera audio-video si apoi as pune pe youtube!se gasesc cele mai mici si performante camere! o pui la butoniera!la rever!e o unica ocazie sa fie dati in gat!as filma tot!pe urma as face un filmulet in paralel cu proba mea si cu prestatia celui(celei)care e pe post in urma castigarii concursului!inregistrezi pur si simplu ora de stiri la care apare!fara dezvaluiri cu sunet si imagine degeaba povestim cata mizerie e in tvr!pe urma te filmezi pe tine spunand acelasi text.copii, daca aveti ce va trebuie, filmati ce vi se intampla!
  • Ryder One Ryder One
    Vasy dai tare in concluzie.Pai pe post(TVR Info)au aparut unii ca Adrian Bucur,atunci era un proaspat dat afara de la B1 din cauza de plictiseala cronica.Pe aici pe culoarele televiziunii,din redactia divertisment si pana la usa lui Culcer facea poteci gagica lui,una Cristina atunci.Pana la urma pe potecile facute de ea a pasit si el pentru ca ea l-a bagat si va sta asa plictisit,linistit pana la pensie.De aceea cei tineri nu au loc,pentru ca dinozaurii astia supravietuiesc mii de ani domnule Ion Corvin.Eu recunosc ca daca nu eram sprijinita nu intram aici in veci.Acum sunt bine,astept pensia care nu va fi deloc mica.
  • Vasy Vasy
    Toate concursurile astea de la TVR sunt de "OHA"!!! Am participat la citeva si nici unul, dar nici unul, dintre cei care au participat la castinguri sau concursuri nu au luat nimic. Pe post au aparut uni care nici nu au fost pe acolo. PCR-ul ( adica,...pile, cunostinte, recomandari )inca functioneaza uns. Daca nu faci parte din gasca si snu ai pe cineva acolo unde trebuie la TVR nu PUPI. Asa ca stati acasa ca sa nu pierdeti timpul de pomana, caci cel care trebuie e ales de mult.
  • Horea Horea
    @Ion Corvin

    Ai ghicit!

    "Tot de amorul artei" va fi si anul acesta.
  • Ion Corvin Ion Corvin
    Poate-i suna pe tinerii care au fost selectati dupa ultima proba a concursului de anul trecut. Sau vor sa venim la concurs si anul asta, tot de amorul artei?

Trimite un comentariu

sus