Skip to main content

VIDEO. Dan Grigore, despre cazul Capatos-Boc: „Pentru mine sunt niște mizerii”. Alte reacții filmate la derapajul Antenei

 

Pentru mine sunt niște mizerii. Acest derapaj vine în urma altora”, spune Dan Grigore într-o înregistrare pentru Paginademedia.ro. „S-a intrat cu picioarele în viața privată a unui om”, spune el.

Dan Grigore despre cazul Capatos-Boc

Publicitate

Alte reacții filmate la episodul Boc în fundul gol la Capatos, în continuare:

Antena 1 a fost sancționată cu oprirea emisiei timp de 10 minute. OTV a luat o amendă de 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi).

Citiți filmul complet al ședinței de la CNA, reflectat de paginademedia.ro, AICI

Dan Grigore:

„În privința gravității abaterilor, nu aș intra în gradele de comparație ale mizeriilor. Pentru mine sunt niște mizerii. Multe dintre aceste grave derapaje intră direct în categoria mizeriilor unde nu mai pot să fac o nuanțare și nici nu mai vreau să fac.

În ceea ce privește acest derapaj, el vine în urma altora și de-aceea capătă circumstanțe agravante pentru că pare că, așa cum ni s-a spus și astăzi, aceste derapaje ar fi ad-hoc, sunt nedorite și necontrolate.”

Dan Grigore: CNA ar trebui să fie mai prompt.

Rasvan Popescu: Consiliul nu a fost convins de argumentația Antenelor

„Consiliul nu a fost convins de această argumentație că ar fi un demers jurnalist ce ar fi urmărit atragerea atenției asupra faptului că premierul nu era în siguranță”, spune Răsvan Popescu, președintele CNA.

Răsvan Popescu:

„ Sancțiunea este maximul pe care-l putea da acum CNA-ul în condițiile sancțiunilor precedente”

  Răsvan Popescu despre cazul Boc-Capatos

Narcisa Iorga: ,Istoria recentă arată că Antena 1 încalcă frecvent prevederile legale

Istoria recentă arată că Antena 1 încalcă frecvent prevederile legale în ce privește viața privată, dreptul de protecție al minorilor, limbajul injurios”, spune Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga:

„Au primit de la CNA 14 sancțiuni, numai în 2011. Iar în 2012, suntem deja la jumătatea lunii februarie, iar ei au două sancțiuni pentru limbaj injurios și încălcarea vieții private."

"Legea este foarte clară: viața este un drept fundamental care trebuie respectat de toți radiodifuzorii indiferent dacă emisiunea este de divertisment sau de orice altă natură. Așadar încălcarea vieții private este evidentă și reprezentanții postului Antena 1 nu au părut că au înțeles acest lucru."

Narcisa Iorga comentează cazul Boc-Capatos

Citiți filmul complet al ședinței de la CNA, reflectat de paginademedia.ro, AICI

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Este o mizerie ce se intimpla,asa cum este si asa zisul realizator si cei ce-l inconjoara,ca si cei care apreciaza asemenea dejectii.
 • @ Mihai Vianu

  Nu-l cunosc direct pe Dan Grigore.
  L-am caracterizat doar dupa profesia sa de baza si dupa modul de a se exprima , citandu-i cateva interviuri.
 • @ Argentina

  Bani si iarasi bani!
  Oare nu exista limita in alergatura spre castiguri relativ usoare?
  Inclinatia spre arta (muzica) sa nu mai aiba nici o influienta?
 • Ce treaba are Grigire cu televiziune nu stiu dar e clar ca habar nu are.Omul e pianist dar de la pian la tv e cale lunga.
 • Petrisoare, te tot vad pe la postul propaganddist B1tv dandu-ti cu parerea despre catastrofa umanitara a lui Capatos, l-am vazut pe Mihai jurca cum mai avea putin sa intre intr-o criza epileptica. gata, ajunge, luati-va calmantele
 • Draga Horea, Grigore rezista pentru simplul fapt ca nu este deloc sensibil, ci un marlan gras si nesimtit. Mizeriile le face mai ales Dan Grigore, care vrea sa impuna propriile gusturi in televiziune, uitand ca el este platit din bani publici, are statut de secretar de stat cu sef de cabinet, masina si leafa mare. El reactioneaza, ca si tigancusa Iorga, daca sunt cumva luati la ochi sefii care i-au pus acolo, adica pedelistii!
 • Citez:
  "CNA ar trebui să fie mai prompt, spune Dan Grigore."

  Intodeauna mi-am imaginat pianistii ca fiind niste fiinte sfioase si sensibile.

  Oare cum rezista Dan Grigore printre atâtea mizerii?

Trimite un comentariu