Skip to main content

25.000 de lei amenzi pentru lipsa de echilibru politic

 

TVR1 şi Realitatea TV au primit câte 5.000 de lei amendă, iar Antena3 a fost sancţionat cu 15.000 de lei amendă pentru că nu au păstrat echilibrul politic în dezbaterile TV.

Publicitate

Consiliul a monitorizat posturile Antena1, Antena3, B1 TV, Pro TV, România TV, TVR1, TVR2, TVR Info în perioada noiembrie –ianuarie 2011.

În plus, TVR Info a primit scrisoare de atenţionare, iar posturile TVR2  şi România TV au primit somaţie publică.

Mirela Bomboe, reprezentant Antena3: "Cât timp PDL rămâne consecvent deciziei proprii de a nu participa la emisiunile Antena 3, noi nu avem cum să ne echilibrăm."

Roxana Niculescu, reprezentant România TV: "Trebuie să aveţi în vedere că în ianuarie eram o televiziune nouă, mică. Trebuie să aveţi în vedere faptul că invitaţii sunt reticenţi."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    mariana, pdl a luat o decizie votata de toti conducatorii, aceea de a nu se mai prezenta la A3, au spus-o si in direct intr-o conferinta de presa imediat dupa vot, acum daca "eu te invit la mine si tu nu vii" dece-s eu sunt vinovat? daca vii si consideri ca nu te-am tratat bine nu mai vii ori atunci apelezi la cna s.a...dar daca tu nu vii de ce plangi ca nu te primesc ?!? pdl-ul asta a facut, s-a plans la cna ca nu-s invitati desi au decis sa nu mai mearga la A3
  • mariana mariana
    mircea nu ai dreptate nu CNA si PDL sunt mina in mina ci antena3 este o televiziune jalnica murdara si pusa numai pe jigniri grosolane. Daca ai avea intentii bune te-ai uita in urma la citeva emisiuni de la aceasta fosa septica3 si ai sa constati cine erau si sunt invitati in platou. Daca invita pe cite unul de la pdl restul de 5-6 erau gen; ciuvica, ciutacu, badea, grcu dumitrescu si 2-3 de la celelante partide, asa ca astea de la fosa3 nu erau pe dezbatere argumente si proiecte ci de-al "omori" pe cel de la pdl.Acolo merg numai care dezinformeaza si rastalmacesc absolut totul ce se petrece in tara asta dupa ei potopul si sfirsitul lumii.
  • cristian cristian
    Pai poate antena 3 deschide o expozitie proprie de nuduri, doar de pdl, normal, din salile de sport ale patriei !!! Dar la vernisajul expozitiei, neaparat sa-l cheme pe criticul de arta "Bombonel", ca sa explice toate detaliile popo'ului !!! Ori poate se indoieste cineva de "valentele si inclinatia artisitica" a echipei gadea&badea&ciutacu&gabriela pandele&dana grecu& radu tudor(=smurd, asta off-topic:)))
  • steven steven
    b1 este sungurul post de stiri cu egalitate de forte in privinta invitatilor.
  • mircea mircea
    Sa inteleg ca Antena 3 a luat amenda pentru ca cei de la PDL refuza sa mearga in emisiuni ?
    Pot sa trag concluzia ca PDL si CNa sunt mana in mana ?
  • Ibrail Ibrail
    Invitatii sunt reticenti pe buna dreptate. Atat la "Realitatea" cat si la "Romania"{nici acum nu pricep cum de i s-a aprobat o asemenea denumire},la talk-show-uri se face un dezechilibru cand se invita participantii in studio. Daca din partea opozitiei sunt invitati de fiecare data atat de la PSD cat si da la PNL {adica USL},cand vine vorba de putere exista numai un invitat ,de regula de la PDL. Ori puterea inseamna: PDL,UNPR,UDMR si minoritati. Ca sa nu mai amintim si de asa -zisii ziaristi care, sunt tot un fel de membri ai USL.Asta au invatat de la Vantu,asta fac si acum.
  • Om Om
    Nu inteleg, unde scrie ca trebuie sa existe echilibru politic in afara campaniei politice? Voi nu sunteti sanatosi? Dar de echilibru in stiri, decenta materialelor, de crimele si violurile de la ora 17, de zeroTV, de batjocura din stirile sportive care numai stiri sportive nu sunt, de femeile goale de pe post nu zice nimeni nimic? CNA instrument politic! In loc sa mearga pe educatie, pe informare corecta si obiectiva pe ei ii doare de politica! Incapabili!
  • Wu Wu
    Si B1??? Nimic??

Trimite un comentariu

sus