Skip to main content

Adevărul revine la 48 de pagini lunea

 

Ziarul Adevărul a apărut, astăzi, în 48 de pagini, faţă de 32 cât avea în mod normal.

Publicitate

Grigore Cartianu, redactor şef Adevărul, a declarat pentru paginademedia.ro că ziarul va apărea în 48 de pagini în fiecare luni, urmând ca marţi, miercuri şi joi să rămână la 32, iar ediţia de weekend la 96 de pagini.

Grigore Cartianu:

„A început returul la fotbal şi era nevoie ca secţiunea de sport să aibă mai mult de trei pagini, cât are de obicei. Oricum, lunea, sportul solicita mai multe pagini. Sportul va avea şapte pagini.”

Ce secţiuni vor avea mai mult spaţiu:

Sport: 7 pagini (faţă de 3)
Financiar: 5 pagini (3 în mod obişnuit)
Internaţional: o pagină în plus (patru pagini în total)
Eveniment/Investigaţii.

La începutul lunii februarie, ediţiile Adevărul din timpul săptămânii au fost reduse de la 48 la 32 de pagini, după cum a scris Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vanessa vanessa
    Bine domn trompet. Mai scrie un Larousse ceva, un Adevarul despre Cum zeghea e fashion in biz, Cum e Kapitalismu blana lu Dinu. Si Imre, Chiparosule, care esti tu manager si ai adaptat promt strategiile la realitati …postmortem. Cicoare mica, zatzule, barbieritule, ai pepat banutzii lu dinu fecut burta mare .pa
  • Ionut Ionut
    Cartiene, esti o nulitate. Sa scrii tu paginile alea de sport, profesionistule!
  • Johann Johann
    Si cum e cu distributia? Tot variind paginile ziarului, au uitat sa-l si distribuie la chioscuri. In Zalau si Cluj nu se mai vine adevarul de doua saptamani. In schimb dinozaurii si caritile vin.

    Rusine, Dinu Patriciu?
  • giony italianu giony italianu
    Azi era o coada foarte mare la chioscul de ziare. Mam asezat la rand. Si ce sa vezi oameni cumparau adevarul sa citeasca paginile de sport...HA HA HA

Trimite un comentariu

sus