Skip to main content

Antena 1: Cazul Mirela Bugetara, “un accident”. Reporterul este “la început de drum” şi a fost “sancţionat drastic”

 

Antena 1 vine cu o poziţie oficială în cazul Mirela Bugetara (vânzătoarea de la tarabă pusă să cumpere roşii de la o tarabă vecină).

Publicitate

Reporterul este unul “la început de drum”, iar pentru greşeală a fost “sancţionat drastic”. I s-a explicat că ce a făcut este “o practică total greşită.”

Oficialii Antena 1 spun că reportajul este “un accident, nu un act deliberat.”

Poziţia Antena 1:

"Luni, 12 martie 2012, la ora 19.00, la Observator a fost difuzat materialul cu titlul „CUMPĂRĂM LEGUME LA BUCATĂ". Realizarea acestui material nu este reprezentativa pentru un brand puternic si cu renume, cum este cel al Observatorului. Este pentru prima data cînd echipa Stirilor se confruntă cu o astfel de situaţie.

Reporterul nostru este la inceput de drum, iar redactia i-a acordat o sansa, in urma cu putine luni. Pentru greseala facuta luni, 12 martie 2012, a fost sanctionat drastic si i s-a explicat ca a recurs la o practica total gresita.

Cu o experienţă uriaşă în spate, cu performanţe jurnalistice remarcabile şi preocupat permanent de relatarea obiectivă a informaţiilor, Observatorul nu a folosit, nu foloseşte şi nu va folosi tactici care contravin legislaţiei şi deontologiei profesionale. Grava eroare de luni, 12 martie 2012, este un accident şi nicidecum un act deliberat menit să inducă în eroare publicul."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    Nu e ok, ii faci de bascalie si pe "cei mai buni oameni de presă din România, vedetele trustului Intact", cum frumos zice la link :)))
  • Max Max
    Basescu e de vina, a infiltrat reporterul :))))
    Asta era raspunsul corect!
  • C C
    Si se astepta cineva sa produca ceva mai de soi ”academia lu' peste”? ”I'M A Brainwashed Antenist” ar trebui sa le fie tatuat pe frunte mascaricilor indoctrinati cu antenism, care mimeaza profesionalismul, ahtiati dupa bani. Asa sunt educati.
    Nici nu ma mir ca ii joaca in pumni si-i pedepseste cum vrea Absorbanta lui Basescu, de vreme ce ei respira in functie de toanele ei. Daca plescoianca isi pune in minte, le inchide sandramaua intr-o saptamana. :D
  • udi alan udi alan
    ...SCARBA!...MAI POTI SPUNE SI ALTCEVA? ...televiziunile sunt pline de FATUCI, de la purtatoare de microfoane pana la producatoare si directoare...in antene COLCAIE de astfel de fatuci care au ele impresia ca-s buricul pamantului..."eu lucrez in televiziune!"...uite ca din cand in cand antenele isi dau ARAMA PE FATA si ne prezinta COCINA in splendoarea ei scabroasa! ...bre antenutzelor, nu credeti ca s-ar putea ca unii dintre noi telespectatorii sa ne simtim UMILITI???...A, NU?...unii dintre noi, aia mai prosti desigur, am vrea sa auzim de niste DEMITERI din cocioaba voastra zisa occidental TRUST! nu de alta dar cam sunteti cu ea in GURA non stop, ma refer la demitere, pe care o cereti mereu ALTORA! bre!!!!!!
  • Ada Ada
    "Este pentru prima data cînd echipa Stirilor se confruntă cu o astfel de situatie".

    "Se confrunta"? Nu cumva "genereaza"?
    Oricum, e ceva mai bine decat primul comunicat. PR-ul Antenelor face progrese.

    Pozitia unui post respectabil ar fi fost una de genul "Ne delimitam categoric de asemenea practici, iar reporterul a fost dat afara in suturi. Ne cerem scuze"
  • Alex.D Alex.D
    Asta ma intreb si eu: aia de la montaj ce dracu au facut?
    Existau 3 moduri in care se putea sa nu se ajunga aici:

    1 Reporterita(super isteata by the way) putea sa gaseasca o adevarata cumparatoare si sa o foloseasca pe aceea,eventual platind-o.

    2 Cand au filmat concluzia de final si reporteritei si cameramanului trebuia sa le treaca prin cap sa filmeze dracu spre/in alta alta parte a pietei SA NU EXISTE NICI MACAR POSIBILITATEA SA SE VADA "Mirela".

    3 MONTAJU' TATA !!!!!!!!!

    eh ghici ciuperca cum de niciuna din chestile astea nu s-a intamplat/nu au fost luate in seama???

    Pesemne ca in mai multe parti exista cate doi neuroni care se plictisesc jucand ping-pong. DOHHHH !
  • Oana Stefan Oana Stefan
    Oana Stefan este numele reporterului :)
    http://www.intactmediaacademy.ro/oana-stefan/
    http://oanastefan.wordpress.com/
  • bipbip bipbip
    Dupa raspunsul Doroteei, sunt convins ca a fost un accident...:-) Yeah, right !
  • un brand puternic si amarui un brand puternic si amarui
    Si care e numele reporterului? Asta nu e practica de reporter la inceput de drum, dimpotriva, e a unuia plictisit si uzat. Cat despre Observator brand puternic... poate mai mult amarui.
  • sandu sandu
    cam toti sunt la inceput de drum pe-acolo. Explozia de la Otelu rosu a fost o alta facatura
  • cyburg cyburg
    scuze, gogu, ti-am dar 'deget in jos' din eroarea lui obae care tocmai cred ca modera, el sau altul...
    deci: thumb up !
  • iosup iosup
    Chiar asa, dupa atata experienta in fasificat si manipulat face o greseala de genul asta si o ia pe ¨bugetara¨ in al doilea plan... O mica scapare, dar cum spunea antenista aia pe fcebook ¨se face¨ in televiziuni asa ceva...
  • Tataee Tataee
    dar cucoanei doroteeeea, care a oferit acel raspuns halucinant ieri, ce a patit? au mangaiat-o pe cap si au trimis-o in concediu cu plata?
  • gogaie gogaie
    ... nu cumva i-ati chemat si parintii la dl. director? :D
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Pi Es: e totuşi un sâmbure de adevăr în comunicatul de la Antenă. "Este pentru prima data cînd echipa Stirilor se confruntă cu o astfel de situaţie." Într-adevăr, şi eu sunt absolut convins că e prima oară când au chemat-o la casting pe Mirabela din Crângaşi. În toate celelalte situaţii, au folosit pe altcineva:-)))) Şi cum era cu reportajul ăla cu hypermarket-urile luate cu asalt de bucureştenii panicaţi de zăpezi?

Trimite un comentariu

sus