Skip to main content

Banciu, amendat cu 20.000 de lei pentru cuvinte jignitoare la adresa lui Crin Antonescu

 

Emisiunea Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, a fost sancţionată cu amendă de 20.000 de lei pentru limbaj injurios la adresa preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Publicitate

În emisiunea pe care o prezintă, Radu Banciu l-a numit pe Crin Antonescu în mai multe rânduri "Carici" Antonescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    comentariu scris intentionat asa pt a arata chipurile cat de inculti sunt sustinatorii lui basescu.
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Din nou CNAul isi arata limita. Atat timp cat membrii CNA vor fi numiti "dupa algoritm", aceasta institutie nu va putea supraveghea piata media asa cum se cuvine.
    Daca il sanctioneaza pe Banciu, sunt comunisti, daca il sanctioneaza pe Badea, sunt portocalii, daca nu-l sanctioneaza pe Gadea, sunt d'ai lui felix samd.
    Indiferent de ce zic unii si altii, media romaneasca este invadata de neamuri proaste, transformate peste noapte in mari realizatori TV sau jurnalisti. Ca orbim de Banciu sau badea, ambii sunt la fel de jalnici.
    In mod normal, supravegherea si judecarea continutului unei emisiuni ar trebui realizata de judecatori, care se presupune ca sunt impartiali.
    Dar bineinteles ca cei din media nu vor sustine niciodata un organism de supravghere independent. Ca nu ar mai avea cum sa se lamenteze ca sunt "persecutati politic".
  • mariana mariana
    la antena3 este un closet de omeni care scot pe goarna numai mizerie urit mirositoare.
  • MediaTour MediaTour
    Cu toata sinceritatea mea,va spun ca B1 ar trebui sa fie inchis 10 minute in fiecare zi.De fapt,asa ar trebui sa inceapa emisia zilnica cu o pauza.S-a murdarit de tot acest post si ce bine a pornit!Au ramas doar gandacii sa conduca acolo iar amaratii care slujesc sunt timorati.Toti fac lobby pentru portocalii si in mod special unul care traieste cu aplaudacele si pe care le trece prin patul lui,unul turcescu(nu,nu lucreaza la Kanal D)Asta ar trebui amendat zilnic.
  • ADEL ADEL
    doar atat? De ce nu au intrerupt emisia 10 min? Cand e vorba de Antena3 sanctiuni maxime, dar la ai nostri doar amenda minima. Rusine
  • Moartea caprioarei Moartea caprioarei
    Ma intrebam cand il vor amenda si pe Banciu ca Badea a fost campin pana akm, o fi doar de ochii lumii sau se va da startul la "Cine ia cea mai mare amenda de la CNA?".
  • Rusnack Rusnack
    Eu as fi propus ca emisia B1 TV sa fie intrerupta 10 minute, asa cum se vrea si in cazul Antenei 3.
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Ma asteptam de la Banciu sa nu coboare nivelul discursului la nivel de strada.
  • Mihai Mihai
    Ma alatur si eu acestor rugaminti, poate reusim ceva impreuna.
  • clauss clauss
    pai mai intai ar fi bine sa sti ce inseamna 10 minute, 10 minute se da pentru ceva grav, penru derapajele antenelor si a altor televiziuni de la noi trebuiau luate masuri si mai mari.
    da, probabil suna mai bine carici decat alte cuvinte spuse prin emisiunea lui Badea, Bendeac, sau alte emisiuni gen "pamflet" sau "divertisment".
    faci o mare confuzie, Lumea lui Banciu este o emisiune pamflet, eu personal nu-mi dau seama ce tip de emisuni are antena 3 insa in mod sigur acea emisiune a lui Gadea nu erea de genul pamflet.
  • seba seba
    Da' care e problema mai, din cauza ca voi usl-asii il aveti mic, vi se pare ca e un organ de neglijat? Voi cum v-ati nascut mai, si-au tras parintii cu ochiul? Hai ca glumesc mai, nu va ambalati. Adevarul e ca e foarte bine ca l-au tunat pe Banciu. Nesimtitul naibii, putea si el sa foloseasca expresii mai elevate, gen "chioru", "javra", "betiv"...nuuu?
  • mircea mircea
    Compari penisul cu ochiul ?!
  • qwerty qwerty
    caríci (caríciuri), s. n. – Penis, membru viril. Țig. kar (Vasiliu, GS, VII, 108; Graur 134; Juilland 161) - conform Dictionarului Etimologic Roman.
  • steven steven
    Astia de la cna il tergiverseaza pe gadea de 2 saptamani iar pe Banciu il arde din prima!oare e corect!?
  • valentino valentino
    Dar de ce nu s-a luat masura intreruperii emisiunii la B1 cu 10 minute? Suna mai bine carici decit dobitoc? DEX-ul ne spune totul.

Trimite un comentariu

sus