Skip to main content

OTV, trei ore de pauză! Dan Diaconescu stă pe bară din cauza publicităţii pentru Partidul Poporului

 

"Televiziunea Poporului" - OTV a fost sancţionată cu întreruperea emisiei pentru trei ore pentru publicitatea politică făcută de Dan Diaconescu partidului său.

Publicitate

Sancţiunea a fost propusă de Christian Mititelu şi a fost dată pentru mai multe emisiuni Dan Diaconescu Direct din perioada 20 ianuarie-11 martie.

Televiziunea lui Dan Diaconescu nu este la prima abatere de acest gen. Până acum Consiliul a mai sancţionat OTV-ul de 7 ori, cumulând peste 63.000 de euro (265.000 de lei).

Sancţiunea a fost votată în unanimitate de toţi cei nouă membrii CNA care au fost prezenţi în şedinţă.

Ce au discutat membrii CNA despre abaterile repetate ale OTV?

Cristina Trepcea: Nu poţi să contrezi astfel de luări de poziţie pentru că nu sunt de pe planeta asta.

Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA: OTV nu mai este altceva decât un mijloc de propagandă politică deşănţată. Vă marturisesc că nu as fi crezut că într-o ţară membra a Uniunii Europene să văd aberaţii care frizează patologicul. Nu mai este vorba în niciun fel de libertatea de exprimare, ci de sfidarea cu cinism a legii, de multă vreme şi înt-un mod continuu.

Christian Mititelu: E o folosire abuzivă a licenţei audiovizuale.

Narcisa Iorga: Este singura modalitate ca instituţia noastră sa comunice publicului care este adevăratul motiv pentru care a fost sancţionat postul respectiv. Continui să cred că în situaţia în care ne confruntăm cu un post care încalcă repetat legislaţia.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Combina frigorifica Combina frigorifica
    Perfecta dreptate. Mi-a adus aminte de :"I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying."
  • C C
    Ei? Ce zic stirile? Cum au rezistat otevizatii 3 ore fara emisie? S-au sinucis in masa? Au migrat la alte 0TV-uri?
  • polat polat
    Jos cenzura CNA.Libertate pentru televiziuni. O sa ajungem ca in timpurile de mult apuse sa ne facem antene pentru bulgari.Halal democratie in tara asta.
  • polat polat
    Esti de la CNA bre?vad ca aveti nostalgii comuniste.In ce tara din Europa sa mai inchis o televiziune?Pentru informarea ta sa stii ca doar in Rusia se inchide televiziuni prietene!A baga pumnul in gura unei televiziuni nu mi se pare in regula.Hai sa ne intoarcem pe vremea lui Ceausescu cand erau la TVR doua ore de emisie si alea cu laude la adresa lui Ceausescu.
  • geo geo
    Bai, polat, tu nu intelegi ca nu e corect si nici prea legal sa se faca seara de seara propaganda ptr un partid politic; campanie electorala pe fata se face inainte de alegeri. ce a fost duminica seara, cu toti liderii de judete in studiu, "daca vreti sa faceti organizatii in localitatea Dvs. si sa dati sedii de partid trimiteti sms suprataxat sau ne apelati telefonic..." nu am mai vazut asa ceva niciodata. nu cred ca mai exista prin Europa civilizata un post de televiziune care face precum 0 TVul...pe fata poltica PPDD...deci sa nu se mire daca vor fi inchisi...mai ales ca aseara au sfidat iar CNAul si au continuat cu populismele lor de doi bani.
  • Tataee Tataee
    iti aducem medicamente?
  • Boghish Boghish
    miercuri la 0tv au cantat manelisti si dan diaconescu ii propune lui guta sa candideze ca primar al bucurestiului.
    asta e imaginea poporului dan diaconescu.
  • tolea tolea
    pai deja sunt de ceva vreme; realitatea, antena 3, b1 si mai nou rtv
  • C C
    Ar putea fi desfiintat CNA, daca fiecare institutie de presa ar respecta cu rigurozitate Codul Deontologic si reglementarile(civilizate si serioase)stabilite, principiile jurnalistice etc. Doar in cazul asta CNA ar deveni inutil.
  • Florin Florin
    macar sa afiseze "SENZATIONAL" in timpul intreruperii...
  • polat polat
    Cui nu-i place postul OTV are la indemana o telecomanda!Pana la urma acest post tv nu-i cu nimic mai rau decat Pro tv sau Antena 1!
  • alin alin
    @polat..

    Acel individ trebuie închis îtrun ospiciu...datorita lui televiziunea a ajuns un tomberon...( cenzura prostie trebuie aplicata...în rest toti au fost liberi sa înjure pe ori cine au dorit )
  • polat polat
    Ce va mai placer la unii cenzura de la CNA.Domnilor ne-a ajuns 50 de ani de comunism si cenzura .Asta vreti unii dintre voi?
  • sil sil
    inca 5 procente la PPDD
  • mad79 mad79
    @polat-tu esti Dane!!!!!

Trimite un comentariu

sus