Skip to main content

Concedieri a la Giga TV: coafată, machiată şi concediată fără nicio explicaţie

 

Octavia Negre, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Giga TV alături de Dan Boanţă, a fost chemată marţi seară la resurse umane, cu puţin timp înainte de a intra în direct şi a fost informată de "încheierea oricărui raport" dintre ea şi instituţie fără a i se da nicio explicaţie.

Publicitate

"Eram pregătită să intru în jurnal şi am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine şi instituţia respectivă începând de astăzi", a declarat Octavia Negre într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Declaraţiile integrale, în continuare:

Iulia Bunea: Ce s-a întâmplat ieri. Cum ai fost anunţată că nu mai lucrezi la Giga TV?

Octavia Negre: Eram pregătită să intru în jurnal şi am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine şi instituţia respectivă începând de astăzi. Evident ieri am refuzat să mai prezint jurnalul.

Ce motivaţie au avut?

Nu au avut nicio argumentaţie de ordin profesionale.

Ai idee de ce s-ar fi putut întâmpla lucrul acesta?

Am idee, dar nu ştiu dacă este cazul să vorbesc despre asta. Lucrurile stau aşa cum stau şi cred că oricine poate să înţeleagă nişte mesaje subliminale. Dar să-mi revin şi o să răspund la întrebări. Serios, cred că într-un fel mă aşteptam să urmeze asta. Au fost nişte acuze la adresa mea, pe care le-am dărâmat destul de uşor şi mă aşteptam să se întâmple ceva.

Ce faci acum?

Acum îmi caut de lucru cât mai repede posibil. Dar sunt încă bulversată. E ciudat să ştii că ai un loc de muncă, că nu ai greşit cu nimic, să ştii că ţi-ai făcut datoria aşa cum ai ştiut mai bine şi ţi se spune brusc "ne pare rău, de mâine la revede". Mi s-a transmis că dacă am vreo întrebare sau vreo problemă să discut cu juristul.

Regreţi că ai plecat de la Realitatea?

Am plecat de acolo după şase ani pentru că am vrut eu să o iau de la capăt într-un proiect. Dar a fost doar un vis pentru că proiectul acela nu a mai fost dus la capăt. Plecarea de la Realitatea a fost decizia mea şi mi-o asum.

Decizia de a o concedia pe Octavia Negre vine după ce, în urmă cu aproape o lună Alex Căruceriu, producătorul general al postului şi soţul Octaviei Negre, a demisionat de la Giga TV.

Din informaţiile paginademedia.ro au existat discuţii aprinse între Octavia Negre şi colegul ei de platou, Dan Boanţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oxo Oxo
    octaviei i se trage de la barba'su, alex caruceru.
    dupa ce ca au dat-o afara ca e nevasta-sa, dupa ce retroactiv i-a trantit caruceru un copil, ala o mai si insala cu georgia simionovici de la b1. halal oameni, sa te fereasca sfantul de asa ceva.

    Giga tv cred ca o sa devina in curand subiect de tabloide.
    In loc de zavoranu, gabor, columbeanu o sa avem echipa giga la cancan tv si la capatos seara de seara.


    ce tristete.
  • touretul touretul
    ce dracu e giga tv?
  • cristian cristian
    ma intreb a nu stiu cata oara fara publicitate cum rezista postul asta? De und eisi plateste angajatii?
  • Alecu Alecu
    Deci cine-i Ropota?
  • Alecu Alecu
    Va rpg eu mult, explicati-mi cine este Monica asta...adica d eunde vine si care-i treaba eiin viata ei? Am dat cautare si majoritatea informatiilor spun ca a fost iubita nu's cui...si cam atat. Deci, cine-i Monica?
  • Alex.D Alex.D
    @doru->asa doruletule si cu ce gresise BogDan,pt ca se pare ca a fost rectificat???

    Vai de capu' nostru....mama noastra de rupti care nu stim sa corectam ce e de necorectat. Pfffff.
  • Ira Ira
    Aoleu...ce nasol suna. Cred ca s-a creat o atmosfera sumbra. Ropota, vezi ca vine Pastele :-) sa te duci la biseria poate ti se mai iarta din pacate. Curand, si salariul tau o sa intre cu intarziere...
  • Kara Kara
    @bobdilăn & pricinosu - moldovean patetic si rautacios ce esti, cum stii tu mersul lucrurilor din interior, tz tz tz. Cine te pune sa arunci cu rahat pe site? Si de cand, ma rog, "oameni obisnuiti" se chinuie si se macina pentru starea unor oameni de la tv, mai ales d ela una de partid. Mila mi-e de aia care pun botul la mizerii d'astea!
  • Alexandru Stan Alexandru Stan
    Dan Boanta e un lachici isteric. Pacat de ceea ce a patit Octavia, e o fata foarte ok.
  • kadar kadar
    se umple presa de pramatii cu pretentii de sefi. pe astia i-as pe usa la CNA
  • luhyj luhyj
    ma, ce sa zic... as minti daca as zice ca ma surprinde ce se intimpla la giga teve... acum se platesc niste polite, sa vedeti ce jale va fi dupa alegeri... telesportul lui vintu o sa fie mic copil fata de jalea de la giga... ca peste tot in lumea "buna" a televiziunii, la giga totul e in leasing, dupa alegeri nu se va mai plati nimic iar firma de leasing va lua tot: aparatura, masini, mobila etc.
  • bobdilăn bobdilăn
    another one bites the dust. Felicitari, Moni Ropota, iti ies toate de minune, fato! :))
  • Bogdan Bogdan
    Du-te inapoi la realitatea....baga-ti p***a in giga lu pinalti
  • pricinosu pricinosu
    am inteles ca i-au mai urmat si vreo 2-3 editori, oameni care au demisionat sau au fost "demisionati" de noua conducere si de Monica Ropota...
  • lili grama lili grama
    Nu am avut nicio clipa incredere ca la Giga se va intampla ceva bun. Au adunat acolo o gramada de oameni, au facut promisiuni si a iesit un mare fas... Ma mir cum oameni cu experienta ca Anca Florea, Nuami Dinescu, Cristina Liberis au ajuns acolo. Unii au dat pasarea din mana pe cioara de pe gard. Octavia nu merita acest tratament, i se trage de la Caruceru. Eu cred ca lumea de acolo este tare dazamagita.

Trimite un comentariu

sus