Skip to main content

Cristina Cioran şi Răzvan Exarhu la TVR2

 

Din această primăvară Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Răzvan Exarhu se alătură echipei TVR 2.

Publicitate

În grila de primăvară a TVR 2, se modifică orele de începere ale emisiunilor principale ale postului: Ora de business, La mustaţă şi Ora de ştiri.

Astfel, de luni, 12 martie, prime-time-ul TVR 2 se va extinde, iar programele pilon vor începe la 20.30 (Ora de Business), 21.30 (La Mustaţă) şi 22.30 (Ora de Ştiri).

Din 19 martie, TVR 2 inaugurează trei noi tronsoane pentru producţia Fabrica de staruri:  de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-vineri) şi de la ora 23.30 (luni-duminică).

  • Răzvan Exarhu va prezenta în fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 13.00, România delicioasă. Emisiunea sa îl va completa pe Jamie Oliver care va fi prezent duminica, tot de la ora 13.00.
  • Din 18 martie, în fiecare duminică, de la ora 13.35, Paula Chirilă şi Cristina Cioran aduc cea mai nouă producţie de divertisment - Pericol de explozie. Este vorba de o emisiune-magazin transmisă în direct.
  • În a doua parte a lunii martie va reveni la Televiziunea Română programul "Teleşcoală", cu un tronson zilnic la TVR 2, de luni până vineri, de la ora 16.00. TVR 2 va aduce din această primăvară meditaţii cu profesori la principalele materii ale acestui examen şcolar, cu precădere la Limba Română şi Matematică.
  • Sfârşitul de săptămână va fi muzical cu programele speciale de la miezul nopţii: Unora le place... (vineri), Timpul chitarelor (sâmbăta) şi Acadeaua (duminica).
  • Din 17 martie intră în grilă Aventura urbană, cu Irina Luca în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    chiar foarte frumoasa si deosebita emisiunea care este prezentata de Paula si Cristina.felicitari .
  • aidan aidan
    crestere,de unde crestere? din contra, tvr devine o copie a televiziunilor comerciale,pana aici nimic rau doar ca nu-i iese! plictiseala maxima!ce documentare, ce anchete se faceau pe vremuri in tvr!ehehe!cand eu spun ca e ca un blestem si cine vine se eclipseaza si-l uita lumea?!cimitirul elefantilor!dar si uitarea asta are un avantaj:sunt platiti imparateste, cat nu fac!in timp ce cei care au tinut pana acum 3-4 ani sus audientele tvr sunt tinuti in pivnita si nu au voie sa scoata capul.exista un dumnezeu al adevaratului om de televiziune.da, guran e bun! dar banii ii plac chiar foarte mult.
  • Dan Dan
    ia te uita! cioranca si exharhu mi-au dat dislike, eee...comedia!
  • C C
    Moise Guran ar trebui sa fie DIRECTOR GENERAL al TVR. Nu vad pe altcineva in stare sa insanatoseasca moral si la nivel de imagine aceasta agonica ”televiziune nationala”.
    N-are gustul pervertit de pitiponceala comerciala, nu e ahtiat dupa bani si viitoare functii politice, nici nu are ambitii de starleta. Si chiar se pricepe la economie, nu il excita doar manipularea telespectatorilor.
  • dodonel dodonel
    moise guran e beeeton. iar cioran si exaechu...not. plictis cu doi plicticosi.
  • Dan Dan
    Nu stiu ce sa zic cu crescutul asta... Cristina Cioran, really? Ceva mai penibil nu cred ca am intalnit, iar exarchu, sa ma ierte Dumnezeu, da e mama si tata hipsterilor si nu alora de treaba. Nu... imi pare rau, dar unii nu-si mai dau seama de cat de jenanti sunt. Oricum, asta e parerea mea, iar in ceea ce priveste TVR2, in afara de Moise Guran si filme cat de cat bune, eu nu am vazut altceva, in sensul ca atat ma intereseaza pe mine, poate mai sunt emisiuni bune, nu stiu, dar imi plac id-uri de post:)
  • anca anca
    Mircea, Steven se referea la cantitatea si calitatea continutului. Stiu c-ai inteles si tu asta, dar placerea de-a face bascalie e mai puternica. Uita-te-n continuare la Mircea Badea si lasa-ne noua TVR 2.
  • mircea mircea
    I-ai masurat tu sau ... ?
  • steven steven
    incet-incet tvr2 creste.

Trimite un comentariu

sus