Skip to main content

EMISIUNI DE WEEKEND: În puii mei, depăşit de Pro TV. Eurovisionul TVR, pe locul 3

 

Sâmbătă, selecţia naţională a piesei pentru Eurovision, câştigată de Mandinga, a ţinut TVR 1 pe locul trei în topurile de audienţă.

Publicitate

Duminică a debutat noul sezon În puii mei. Dacă în sezonul trecut a bătut la debut Divertişii de pe Pro TV, duminică, emisiunea lui Bendeac a fost depăşită de Pro TV, care a difuzat filmul de acţiune Mecanicul.

Audienţele, în continuare:

Selecţia naţională pentru Eurovision s-a întins pe trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. Pe acest interval, TVR 1 a fost sâmbătă pe locul 3, după Pro TV şi Antena 1.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 10 martie, pe intervalul Eurovision, în mediul urban:

1. Pro TV: 727.000 de telespectatori
2. Antena 1: 416.000 (3,9)
3. TVR 1: 416.000 (3,1)
4. Kanal D: 235.000 (2,2)
5. Acasă TV: 234.000 (2,4)

Duminică a luat startul emisiunea lui Mihai Bendeac, În puii mei. La debutul sezonului trecut, În puii mei bătea Divertis - Serviciul Român de Comedie (emisiune mutată ulterior în altă zi a săptămânii). Ieri, 11, martie, Bendeac a fost la 50.000 de telespectatori pe minut în spatele Pro TV.

Audienţa posturilor TV duminică, 11 martie, pe intervalul În puii mei, în mediul urban:

1. Pro TV: 963.000 de telespectatori (9,2 rating)
2. Antena 1: 915.000 (8,7)
3. Kanal D: 590.000 (5,6)
4. Acasă TV: 486.000 (4,6)
5. Prima TV:392.000 (3,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    Sa ma ierte D-zeu,pot s-o inteleg si pasta cu partizanatele editoriale/politice etc dar daca am de ales intre

    I superrealitatea care asta seara ne spunea in Praim taim niuz cum e cu dosarele de la judecatorie care "au numarul diavolului" sau "de ce iri e suparat pe moni"

    SI

    II antena 3 care cu toate ca de multe ori face spume cand vorbeste despre putere,gasesc si destule chestii care sa ma intereseze,bun exemplu ar fi doar Carmen Avram.

    Aleg varianta II fara sa clipesc. Spune-mi tu ce e rau in asta?...pt ca pana una alta stiu sa gandesc si eu cu propriul creier si nu imi place sa ma las manipulat nici de o parte dar nici de cealalta,sunt mai profesionisti(din mai multe puncte de vedere)PUNCT.
  • mireluske mireluske
    Alex.D hai ca tocmai ma pregateam sa votez un verde pe commentul tau. Dar m-ai desumflat cu ultima remarca! Daca iti place A3...e jalnic!!
  • Alex.D Alex.D
    ne0->aia nu e o explicatie e un indemn,si sa stii ca sta in picioare.Uite mie nu imi place nimic de pe A1 DECI nu ma prinde nici draq ca ma uit.Nu te obliga nimeni,nu gasesti ce iti place,dai mai departe.
    AAAA...sa discutam calitatea indoielnica e una,sa discutam ora nitel nepotrivita pt multe porcarii dintre cele aflate in emisiune,OK dar in rest e simplu,nu iti place,nu te uiti. Bendeac a devenit nashpa si e chiar e DUS,dar ghici ce? Din secunda unu in care s-a schimbat,eu nu ma mai uit la el.
  • felicia felicia
    audienta pe emisiuni pe februarie?
  • luhyj luhyj
    beandeac... o mare dezamagire... pacat ca s-a certat cu cei de la mondenii, unde facea un supershow, acum el are o mizerie de emisiune grobiana si lipsita de umor, iar mondenii au si ei niste poante nesarate si total aiurea...
  • adi adi
    ce nu inteleg la audienta de sambata , cum antena si tvr au acelasi nr de telespectatori..416000, dar puncte de rating diferite. imi explica cineva?
  • Marius Marius
    Ar fi fost culmea sa bata The Mechanic...
  • Synned Synned
    ai dreptate dave88_ady,in 2004 ei inca inregistrau reportaje pe VHS,vai de capul lor!
  • Mihai Mihai
    mergea si la mine aseara TV-ul pe A1, nu ii dadeam mare atentie, lucram ceva pe laptop, am ramarcat insa dupa aproximativ 20 minute ca Bendeac nu imita, nu povesteste ci doar urla si foloseste un limbaj tipic celor mai inculti din telespectatori.

    Cand prin vara ne anunta ca renunta la televiziune si ca a intrat in ultimele 50 de editii, imi parea putin rau, acum mi se pare sincer ca ar trebui sa se lase mai repede.

    O seara buna sa aveti!
  • steven steven
    se pare ca postacilor de la latrine nu le convine asemenea comentarii!prea repede ai 9 voturi in minus!
  • vigili del fuoco vigili del fuoco
    Bendeac e in cadere libera si infumurarea lui de mare talent il va duce la...da...la decadere si la vorba lui Seinfeld, la industria porno :D Tot vorba lui, unii oameni n-au nici o sansa sa-si revina pana nu dau de "bottom-ul" carierei. Si Johnny Bravo daca dadea ProTv il depasea pe Bendeac. Si incepuse bine la Mondenii. A ramas el cu fanii lui cocalari care rad la poantele alea retarde. Si uite asa se mai duse unu :D
  • ne0 ne0
    Bai Rusnack, esti batut in cap! Toate comentariile de mai sus sunt de bun simt, inclusiv al celui pe care il incriminezi tu. Ce tot o dai de gard pe aici si pe alte site-uri(ai aceleasi comentarii stupide peste tot). Ce argumente aduci TU emisiunii lui Bendeac? Daca gasesti o sceneta care sa nu fie VULGARA, esti tare. Ai copii? Stii la ce ora se difuzeaza emisiunea? Ai putea sa-i explici unui copil de 10 ani ce face Bendeac in scenetele explicite despre sex? Sa nu-mi dai explicatia de RETARD "schimba postul" ca dobitocul ala de M.Badea.
  • dave88_ady dave88_ady
    Stai linistit ca o sa mai comentez impotriva lor atata timp cat fac emisuni de genul acesta. A1 nu are nici macar o emisune la care merita sa te uiti, de calitatea imaginii si a sunetlui nici nu mai vorbesc (sa le amintesti ca suntem in 2012) stilul graficii si crainicii de la Observator sunt de pe vremea lui bunica, filme si seriale din 1800 toamna etc..... daca o sa faca si ei ceva de calitate o sa vezi ca voi fi primul care ii laud.
  • Rusnack Rusnack
    Si normal ca trebuia sa apara unul ca tine si sa comenteze impotriva Antenei 1. calmeaza-te omule.
  • Rusnack Rusnack
    Audienta este bun apentru debut mai ales ca pe Antena 1 aproape ca nici n-a existat promovare, plus de asta mi se pare ca a-l imita pe Radu Banciu nu prea iti aduce audienta avand in vederea ca pe imitatorul lui Mircea Badea nu-l prea cunoaste mai nimeni.

Trimite un comentariu

sus