Skip to main content

Fondul de salarii al TVR, diminuat cu 4%

 

După îndelungi discuţii, Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat ieri bugetul televiziunii publice pe anul în curs. Principala modificare este scăderea cu 4% a fondului de salarii.

Publicitate

Această decizie vine după dezbateri aprinse ce au avut loc în ultimele două întâlniri ale membrilor din Consiliul de Administraţie cu consiliul director al TVR. Potrivit Mediafax, TVR are un deficit de aproximativ 110 milioane de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    exact! pt lazescu, colaboratorii recrutati din toata lumea portocalie, chiar si de la ziare (nefiind deci jurnalisti de televiziune) sunt mai buni decat angajatii televiziunii. Rezulta: colaborarii platiti de cateva ori mai bine si vedete pe post. Manager care tine cu institutia...PDL.
  • aidan aidan
    era de ajuns sa renunte la seviciile celor 400 de noi angajati care au dus de rapa audientele si se facea o economie colosala!dar ei vor lua din salariile celor cu 1500-3000 si vor da bogatilor. in tvr avem un robin hood de-a ndoaselea:ia de la saraci si da la bogati!lazescu dorea sa ia 25% din salarii si sa le puna la colaboratori. ce manager face asa ceva?cand dovezile sunt evidente:aveam audiente mai bune pana la colaboratorii si angajatii lui lazescu!se pot verifica chiar pe acest site!

Trimite un comentariu

sus