Skip to main content

George Harabagiu lasă Giga TV pentru consultanţa politică, doar în perioada alegerilor

 

Fost manager de proiect şi mai apoi head of news la televiziunea lui Gheorhe Ştefan “Pinalti”, George Harabagiu şi-a luat aseară la revedere de la telespectatorii Giga TV spunând că se întoarce la Piata Neamţ, oraşul din care a venit.

Publicitate

Contact de paginademedia.ro, Harabagiu a declarat că a acceptat a face consultanţă politică în perioada alegerilor, fără a spune însă despre ce candidaţi este vorba. “Am intrat într-un proiect de consultanţă, care o să dureze până pe 10 iunie la alegerile locale. O să fac o consultanţă de PR pentru mai mulţi candidaţi din zona Moldovei”, a explicat Harabagiu într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: Ce veţi face după ce plecaţi de la Giga TV?

George Harabagiu: Am intrat într-un proiect de consultanţă, care o să dureze până pe 10 iunie la alegerile locale. O să fac o consultanţă de PR pentru mai mulţi candidaţi din zona Moldovei.

Din ce partid sunt?

Nu pot să spun. Am fost specializat pe PR politic şi în acest moment e clar că un anumit angajament pe care îl am m-a determinat să mă întorc în zona Moldovei.

Veţi face consultanţă pentru domnul Gheorghe Ştefan?

Nu pot să spun, nu-mi dă voie contractul să dezvălui despre cine este vorba.

Noi schimbări la Giga TV

Echipa editorială are o nouă structură. Noul producător al staţiei este Cristian Giuran,  care îl înlocuieşte pe Alex Căruceriu, care momentan este în concediu medical. Redactorul-şef este Dan Boanţă, iar adjunctul este Anca Florea, care la lansarea staţiei fusese numită director editorial.

Monica Ropotă, numită director de programe de mai bine de o lună, are acum "un rol pur consultativ", potrivit lui George Harabagiu. "Ce pot să spun este că boardul editorial este stabilit. Monica Ropotă s-a ocupat de partea de programe, dar din câte ştiu decizia finală din punct de vedere editorial va fi preluată de producător general, Cristian Giuran", a declarat Harabagiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • garbaragiu garbaragiu
    acest harabagiu e din orasul in care locuiesc si e dovada vie a dominatiei portocalii: un fost puscarias, un idiot notoriu. Auzi, a ajuns pe un post national....rade tot orasul de el....noroc ca nu stie multa lume ca e din piatra, sa ne faca de ras mai tare
  • DRACONES DRACONES
    Domnilor, dincolo de limbajul acid al unora sau de " pupincurismul" altora trebuiesc enuntate doar faptele si dovezile. Cine este G NOROCEL Harabagiu? 1. un infractor dovedit pentru inselaciue 2. Sluga primarului Stefan 3. Un om fara scoala care ucide limba romana si nu are ce cauta in jurnalism ( sunt sute de jurnalisti scoliti si care stiu ce sa faca dar nu au loc pentru ca nu stiu sa linga si au probabil limba prea aspra...Harabagiu probabil se pricepe cel mai bine la lins in fund) 4. Este un golan 5. Este un sarpe mereu cu mana intinsa ( vorbea cineva de verticalitate...sa nu uite ca Harabagiu este un milog ...sa-si aminteasca cand freca canapeaua din fata biroului lui nea Gigi in speranta ca-i arunca jupanul vreo sutica de dolarei...ca nea Gigi lucreaza cu verzisori...probabil reminescente din vremuri de demult )....As mai incerca sa spun ceva despre acest golan ...Harabagiu....dar..pur si simplu este o nulitate pana si in incercarea de insiruire a unor trasaturi negative....Oameni buni reveniti cu picioarele pe pamant....avem tineri care au nevoe de televiziune...tineri de mare valoare...scoliti...cu rezultate....stergeti pentru totdeauna imaginea acestui golan-infractor-analfabet....din nefericire ca el apar multi la televiziune...si din nefericire lumea intreaga ne eticheteaza dupa astfel de indivizi...mitocani...salbatici...analfabeti....fratilor ..hai sa uitam de gunoaiele ca Harabagiue care ne sufoca si sa facem ceva pentru tara asta sa promovam valorile. Dracones ....fie sa ajungem vreodata ce am fost si anume adevarati daci " cei mai mandri dintre traci"....lasati astfel de mizerabili sa putrezeasca in uitare....
  • Bubu Bubu
    Cred ca Giga e pe duca.Au renuntat pana si la stirile de dimineata.Varza....
  • mihaela mihaela
    Anca Florea trebuie sa conduca acest post de televiziune.E om de radio,a lucrat la RADIODIFUZIUNEA ROMANA si stie cum sa lucreze cu OAMENII.
  • ana ana
    Ropota e o terminata. E o nulitate, nu a facut nimic la viata ei doar i-a sapat pe altii. Ceea ce face si la giga. Pacat, am vazut multi oameni buni acolo. Duduie, fii in garda! Toti ochii sunt pe tine, inclusiv cei ai sefilor tai.
  • mosh teaca mosh teaca
    @M Erald.sau mai exact : mai Moni :))..parca e mai ok cu un fost puscarias decit cu viitori puscariasi asa ca matale. cind m-am deranjat sa spun toata povestea mai Monica :)))) a fost de dragul tau. ca sa rarim exemplarele sinistre ale speciei tale de parvenite.intelegi sau mai citesti odata ?? :)))
    (si ca sa nu-ti plece mana catre noi obraznicii iti promit ca-ti demonstrez ca stiu cine a scris.o sa ghicesc in stele ,fato :))
  • M.Erald M.Erald
    Io cred ca e mana lui Mircea Badea care se simtea amenintat de pseudo-amuzant-ironico-penibila revista a presei facuta de Georgel Degetel Puscarie(L), ca sa rimeze. Mare pierdere, un fost puscarias a fost suspendat si nu-mi mai poate arata dreptatea lui la tv?? -)))) Si ai lui sustinatori, vezi doamna stomatolog ratat si jurnalist cu experienta...pffff, care experienta, ca ultima oara facea tot o revista a presei, la A3, dar doar cand nu aveau aia material de dat pe post...
    PS Ce ciudat cum 99% din posturi sunt din aceeasi zi. O fi fost o zi mai usoara pe la Giga si au avut timp sa-si faca temele
  • Cris Cris
    Draga Mosh Teaca. Mare dreptate ai. Am auzit eu povestea asta care circula prin targ si nu cred ca e bine ca Giga Tv sa aiba o astfel de faima ca fiind in frunte cu un om asaincapabil......Treziti-va cei din Giga si nu lasati lucrurile asa ca o sa dispareti ca si celelalte televiziuni!
  • Cris mireanu Cris mireanu
    Da' tu cine esti buey Aditzu, in afara de lab agiul personal al Harabagiului? Te-a lasat sa te uiti si sa i-o atingi de doua ori ca sa te pui pe scris comenturi, nu? Aditzu.....te semnezi aditzu si ceri dovezi? Uita-te inpalme si o sa vezi bataturile de la labele facute lui Harabagiu asta. Apropos, scula ii sta ca degetul din poza?
  • mosh teaca mosh teaca
    sa va spun o poveste.Harabagiu nu era simpatic multora. cam aprig.cam abrupt.cam nashpa.avea fani si dusmani,ca-n telenovele. pina a cocolosit sarpele la san (producatorul de emisiuni de divertisment anonim,Ropota).care il proslavea de ti se facea greatza. pina a apucat sa il toarne sus-sus-sus.i-a facut cineva cadou o intrevedere cu patronii. si l-a facut praf pe flacaul care-i daduse o painica buna si o functie si mai buna.Si deodata a devenit Harabagiu un demon :).in ziua in care l-a halit asta cu o turnatorie zdravana la stapanire, toata trupa a trecut in spatele Harabagiului, ca la armata (ca tot ii plac lui glumele cazone). acuma degeaba l-au luat de acolo. acum are numai fani. pentru prima oara a fost acceptat cu bune si rele dulaul asta mare si e mai sef decit cind avea functie.pentru ca e mai usor sa accepti unul care a facut o televiziune dar e pe alocuri cam badaran decit una care n-a facut nimic (la vedere :))) altceva decit intrigi si limbi aplicate unde stiti :) dar care distruge o televiziune.adica pune in pericol sute de locuri de munca. habar n-are dar conduce .are ea niste protectori secreti. altfel nu i-ar fi tolerata ascensiunea si atitudinea de stapin de sclavi. mah,voi ar trebui sa o vedeti pe asta...gata,m-am plictisit de scarboseniile astea.
  • Cris Cris
    Anca Florea Chiar e un jurnalist vechi si cu experienta! Are un nume in media si e foarte respectata! Dar normal ca are si ea dusmanii ei ca orice om capabil! Se da cu pietre doar in pomul cu roade nu in cel fara!
  • Cris Cris
    Haideti oameni buni sa avem si noi macar o televiziune altfel in Romania! Va laudati ca Ganditi Altfel!!!!!
  • Cris Cris
    Si eu cred ca George Harabagiu deranja pe cineva de fapt si de drept! Nu prea tacea si spunea verde in fatza! E un tip capabil care a pus o televiziune pe picioare! Pacat ca nu prea se stie de aceasta televiziune! Care e interesul de se tine ascunsa, fara reclama? Nu se vrea sa se vada lucruri faine la tv? Ne-am saturat de Bianca Dragusanu si alte surate ale ei! Vrem si oameni capabili sa fie mediatizati! Oameni care au ce spune!
  • aditzu aditzu
    Si daca tot stiti de toate de ce nu stiti si cu cine s-a intalnit Harabagiu la Phoenicia la Bucuresti sa bea cafeaua intr-o dimineata cu soare? Cu un mare patron de televiziune nationala care i-a propus sa faca Tinta la el in trust! George fiind un om de onoare nu a acceptat pentru ca nu isi poate TRADA un vechi prieten! Acest lucru nu se mai intalneste in ziua de azi! Respect si demnitate! Harabagiu, asa cum el, un om dintr-o bucata, are si demnitate si onoare! Unde mai gasiti asta? Putini oameni au si multi l-au TRADAT pe el!
  • aditzu aditzu
    George Harabagiu e un tip capabil. Chiar l-am urmarit in emisiuni si are o minte brici. Chiar daca e din Piatra Neamt....adica nu e din Bucuresti....nu inseamna ca nu e scolit. Tipul are destula pregatire si se vede dupa cum vorbeste. Este singurul ziarist care a vorbit la Bruxelles si apus intrebari care au atras atentia mediei din strainatate! a fost alaturi de premierul MRU!
    Cine e proasta asta de Ropota care comenteaza de oamenii capabili? ea se inconjoara de prosti in jurul ei ca sa fie ea mai tare ca toti! nu vedeti?
    Cat despre Harabagiu faptul ca e santajist? Cine are dovezi sa vina sa le aduca! Ca asa e usor de aruncat cu noroi iar cand si ce srie presa nu e de multe ori relevant pentru calitatea de om!

Trimite un comentariu

sus