Skip to main content

George Harabagiu lasă Giga TV pentru consultanţa politică, doar în perioada alegerilor

 

Fost manager de proiect şi mai apoi head of news la televiziunea lui Gheorhe Ştefan “Pinalti”, George Harabagiu şi-a luat aseară la revedere de la telespectatorii Giga TV spunând că se întoarce la Piata Neamţ, oraşul din care a venit.

Publicitate

Contact de paginademedia.ro, Harabagiu a declarat că a acceptat a face consultanţă politică în perioada alegerilor, fără a spune însă despre ce candidaţi este vorba. “Am intrat într-un proiect de consultanţă, care o să dureze până pe 10 iunie la alegerile locale. O să fac o consultanţă de PR pentru mai mulţi candidaţi din zona Moldovei”, a explicat Harabagiu într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: Ce veţi face după ce plecaţi de la Giga TV?

George Harabagiu: Am intrat într-un proiect de consultanţă, care o să dureze până pe 10 iunie la alegerile locale. O să fac o consultanţă de PR pentru mai mulţi candidaţi din zona Moldovei.

Din ce partid sunt?

Nu pot să spun. Am fost specializat pe PR politic şi în acest moment e clar că un anumit angajament pe care îl am m-a determinat să mă întorc în zona Moldovei.

Veţi face consultanţă pentru domnul Gheorghe Ştefan?

Nu pot să spun, nu-mi dă voie contractul să dezvălui despre cine este vorba.

Noi schimbări la Giga TV

Echipa editorială are o nouă structură. Noul producător al staţiei este Cristian Giuran,  care îl înlocuieşte pe Alex Căruceriu, care momentan este în concediu medical. Redactorul-şef este Dan Boanţă, iar adjunctul este Anca Florea, care la lansarea staţiei fusese numită director editorial.

Monica Ropotă, numită director de programe de mai bine de o lună, are acum "un rol pur consultativ", potrivit lui George Harabagiu. "Ce pot să spun este că boardul editorial este stabilit. Monica Ropotă s-a ocupat de partea de programe, dar din câte ştiu decizia finală din punct de vedere editorial va fi preluată de producător general, Cristian Giuran", a declarat Harabagiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andy Andy
    Draga Vrajitorule nu vezi ca cei in masura asteapta prea mult ca sa ia decizi corecta? Asteptam sa pice si Giga asa cum au picat si altele? Asta face Ropota.
  • Andreea Andreea
    Se pare ca madam Ropota trimite singura comentarii si cele de mai sus adica Irrisa, Giga al batran si un cetatean sunt numai comentarii personale ale Monica Ropota. Dar cine e ea? Nu am gasit decat ca e fosta iubita a lui Aurel Moldoveanu, "marele artist"..... deci cam asta e calitatea ei! Ia bani de la cei carora le promite ca ii angajeaza: de exemplu ii angajeaza cu o suma si ei cotizeaza in ziua de salariu la ea cu banuti lunar! Ca daca nu le taie si salariu! Oamenii de la Giga! Treziti-va ca daca nu asta va face felul! O sa va dezbine toata televiziunea!
  • Vrajitorul Vrajitorul
    Mai bine ii lasam pe cei in masura sa judece si pe cei pusi in functie sa demonstreze sau nu inainte de a-i critica.
  • irissa irissa
    Bye bye Harabagiu. Aerul de Bucuresti nu i s-a potrivit..prea multa golaneala si aroganta. Observ ca doamna Ropota incepe sa prinda putere si aripi :)Sper sa n-o orbeasca pozitia si sa faca chestii interesante.
  • GIGA al Batran GIGA al Batran
    Harabagiu a fost dat afara de Pinalti pentru nenumaratele "greseli" facute: spagi, hartuire sexuala, angajari supraevaluate. Consultanta politica? Hai sa radem impreuna, Harabagiu este nescolarizat si infractor dovedit. Urmatoarea executata va fi marea Anca Florea, intelectual de larga respiratie si transpiratie.
  • un cetatean un cetatean
    harabagiu a fost trimis acasa de pinalti pentru ca a facut numai prostii. la piatra neamt sta intr-o casa a lui gheorghe stefan, caruia ii e sluga credincioasa. o palarie prea mare pentru el giga tv. habar n-are de nimic.
  • seba seba
    Bai, important e ca stie sa arate cu degetu' ca-n revistele americane. Uauuu...tare!
  • pricinosu pricinosu
    Pe Harabagiu l-a "convins" sa plece madam Ropota, care a ajuns in varf facand ce stie ea mai bine. Fireste, sa ii sape pe cei din jur.
    Schimbarile se fac de la o zi la alta, de nu mai pricepe nimeni nimic. Giuran nu se pricepe la chestii editoriale, Boanta cu atat mai putin. Singura care are legatura cu propozitia este A. Florea, dar atat timp cat Tropota este pe acolo si isi vara coada - nu evolueaza nimic. Dimpotriva, bate vant de restructurari pe acolo, chiar la nivelul prezentatorilor de stiri!

Trimite un comentariu

sus