Skip to main content

Georgia Simionovici, în locul Sandei Nicola

 

După plecarea Sandei Nicola, noul prezentator al principalului jurnal al B1 este Georgia Simionovici. Ea a început deja să prezinte ştirile, prima emisie fiind joi, 1 martie.

Publicitate

Până acum, Georgia Simionovici a prezentat jurnalul B1 în weekend.

Din informaţiile paginademedia.ro, soluţia aleasă de conducerea B1 este una temporară.

Sanda Nicola a plecat la Digi 24, noul canal al RCS, după cum a anunţat, în urmă cu câteva zile, Paginademedia.ro. Ea va prezenta primele jurnale sâmbătă, 3 martie.

Foto: TVmagia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    un fin Observator a vazut ceea ce era de vazut si te felicit!Spui o parte din adevarul trist care se desfasoara la acest post tv.Ar mai fi de spus multe.Promovari facute doar si pentru ca titiriga a fost vizitata la spital sau ca i-a adus cea mai buna pizza sau saorma cu detoate.Cam asta este directia postului.
    Ai mare dreptate legat si de cei din grupul de interes personal si aici fiind multe de adaogat dar ii face stele si nu vrem,ei vor ramane ilustrii necunoscuti dar cu buzunare pline.Badin nu are nicio vina ca l-a facut mama lui pe cand lucra la tvr.Acum el asa cum este,o capusa se lipeste de cel pe care il suge,la fel cum a facut si cu colega despre care vorbesti tu,o adevarata profesionista(dar sa nu schimbam subiectul)Despre Cristoiu,am toata mila deci titiriga i-a facut un mare bine, a functionat ca si el.
  • ioana dobre ioana dobre
    Are un decolteu adecvat.Viitorul suna bine.Cred ca Oancea a uitat ca roata se invarte pe toate spitele...
  • Vasile Vasile
    Iuhyj,hai sa fim seriosi.Priveste un pic un jurnal la CNN sau chiar la un alt post romanesc(adevarat)si ai sa vezi diferenta.Ea,Georgia este buna cel mult pentru o prezentare de date tehnice,nu arata nimic,nu spune nimic,ea doar sugereaza.Parintii sa-i traiasca si cei care distrug B1 tv,cei care dau valorile afara sau le ascund in spatele non-valorilor....si avea resurse acest post!
  • luhyj luhyj
    mie imi place de georgia. e ok ca prezentatoare, plus ca e mereu bine dispusa si are o prezenta scenica deosebita.
  • Observator 1 Observator 1
    Daca Oancea ramane in pozitia de obelisc,titiriga o sa aduca in prim plan toti perdantii de pe lumea asta(ca mai sunt multi).O simpla trecere in revista da notorietate pe minus postului B1.
    Cea mai relevanta schimbare a fost chiar titiriga insasi,cand a inceput sa dea afara sau sa promoveze in functie de interesele proprii(nu asta spunea oancea despre noul b1),incepand cu promovarea unuia care la Antena 1 statea pe bara si anume Badin(norocul acestuia a fost chiar partenera lui din acea emisiune care se impunea prin prestanta si deturna orice impresie neplacuta,cea care l-a educat si format in spiritul unei emisiuni de stiri si noi cei care am lucrat sau mai lucram la acest post cunoastem bine asta)
    O a doua mare si jignitoare deja schimbare a fost cea a lui Ion Cristoiu(care fie vorba-n-tre noi,nu mai are niciun pic de demnitate)cand l-a facut invitat permanent al unuia care imi scapa numele acum,parca ion barbu(prezenta ceva simplu pe la antena,vremea sau sport,zice cineva.
    Daca va uitati in urma,nu foarte departe,veti vedea si alte lucruri facute de titiriga si acolitii ei(ca sunt acolo o echipa intreaga de"responsabili")Astia toti au un singur deziderat,umplerea buzunarelor proprii(ca nu cred ca aduna de acum pentru campaniile politice)cu bani(necontabilizati bineinteles)La b1,incepand cu titiriga,trecand pe la anita si ajungand pe la coco(un alt nepriceput in ale meseriei dar recunoscut prin antene ca spagar)tooti au interesul principal banul propriu.Daca acest editor promo nu vrea sa promoveze o emisiune,ii face un promo atat de transparent incat chiar nu se vede(ca el)
    Asa ca ce sa ne mai miram ca fetisoara asta permanent trista,permanent incrancenata si aproape neauzita este propulsata in frunte(si pe ea a facut-o vazuta colegul ei de jurnal,cel de dimineata,care incerca din rasputeri zi de zi sa o faca sa transmita ceva dar in zadar).
    Deci asa se promoveaza si se da la cap acolo,la noul b1.
  • Labelisc Labelisc
    Tare ma ingrijoreaza Titiriga de cate blesteme si-a adunat. I-am auzit pe unii spunand ca au rabdare, nu trebuie sa horcaie azi-maine. Despre care baron e vorba, Miha?
  • Miha Miha
    Aoleu. Si a luat tainul titiriga.cit? Ca doar anonima asta e fata de mare baron local...
  • Skepsis Skepsis
    Felicitari Georgia pentru avansare! Esti intr-adevar singura care mai esti prin B1 in forma de a lucra in acel dispozitiv.Cu putin efort ai sa o depasesti pe Sanda.Asa ar fi normal,eu o apreciez pe Sanda Nicola fara doar si poate.

Trimite un comentariu

sus