Skip to main content

Kanal D lansează un nou reality-show cu mirese

 

Postul deţinut de trustul Dogan lansează la sfârşitul lunii aprilie emisiunea Mireasă 90 60 90, un reality-show care le supune pe viitoarele mirese la o serie de operaţii estetice.

Publicitate

Noua emisiune de la Kanal D va fi prezentată de Cove (Gabriel Coveseanu).

Despre noul reality-show de la Kanal D

  • În competiţie vor intra 12 femei logodite care se luptă pentru a-şi vedea împlinit visul de a-şi face operaţii estetice.
  • Concurentele vor câteva săptămâni într-o casă, departe de familie şi viitorul soţ.
  • Marele premiu este o nuntă de vis şi toate intervenţiile estetice dorite. Concurentele vor completa “WishList-uri” în care îşi vor face cunoscute dorinţele în materie de intervenţii chirurgicale, de asemenea tinerele vor avea ocazia să se elimine reciproc din competiţie expunand faţă în faţă cu adversarele motivele pentru care au făcut respectivele alegeri.
  • Un rol important în economia show-ului o are doctorul estetician Adriana Fraţilescu, care va superviza şi va participa la toate transformările fizice ale viitoarelor mirese.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana m ana m
    stiu emisiunea de la americani. doar ca acolo puteai sa castigi operatii si in timpul emisiunii daca erai nr la etapele din emisiune. probabil ca aici n-au gasit chirurg disponibil sa faca atatea operatii. la americani e o emisiune ffffffff comica. se dusmanesc miresele intre el...mama, mama...daca o sa fie 25 la suta ca aia din america...kanal d le ia fata celor din antena
  • aidan aidan
    facem pariu ca va fi bataia pestelui pe cucoane sa prinda si ele o operatie estetica pe gratis?o sa aiba si audienta,strict din acest motiv!la noi ce-i pe gratis are cautare!
  • dan dan
    da' o emisiune tv cu inmormantari cand vedem?

Trimite un comentariu

sus