Skip to main content

Mitică Dragomir: posturile care difuzează meciuri n-au voie să-i critice pe şefii fotbalului

 

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, le cere televiziunilor care deţin drepturile TV ale meciurilor din Liga I să-şi respecte contractul prin care nu au voie să-i critice pe şefii fotbalului, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro.

Publicitate

Jurnalistul a prezentat astăzi documentul trimis de Mitică Dragomir, prin care "reaminteşte" televiziunilor articolele ce nu permit să aducă "atingeri publice" a LPF, a cluburilor, jucătorilor sau oficialilor Ligii.

Ce spune scrisoarea trimisă de LPF către RCS&RDS:

“Liga Profesionisă de Fotbal, reprezentată în mod legal prin domnul Dumitru Dragomir în calitate de Preşedinte, vă reaminteşte că potrivit articolului 8.4.3. şi 8.4.16 vă revine obligaţia de a nu aduce atingere imaginii publice a LPF, cluburilor de fotbal, jucătorilor şi oficialilor structurilor sportive, precum şi obligaţia de a respecta Statutele şi Regulamentele Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    mare tupeu pe nea mitica!!!
  • touretul touretul
    așa ceva n-am mai auzit. viezurele asta e mai ceva decât Lenuța Ceaușescu. LPF e noul PCR.
  • Tataee Tataee
    solutia e una singura: cand comentatorul aude ca se striga "mitica la puscarie", sa taca putin, sa auda si telespectatorii. n-ai cum sa penalizezi postul pentru asa ceva. :D
  • polat polat
    Pai de vina sunt cei de la televiziuni ca baga milioane de euro intr-un campionat foarte slab.Fotbalul romanesc nu merita nici 30% din suma investita de RCS,Romtelecom si Intact pentru drepturile tv ale Ligii 1 !
  • Gogu Gogu
    dar sa va ridice osanale au voie ?
  • Tudor Chirila Tudor Chirila
    Si daca nu respecta 8.4.3. și 8.4.16 ce faceti?
    Reziliati contactele?

Trimite un comentariu

sus