Skip to main content

Oprah Winfrey face restructurări la propria televiziune

 

Vedeta TV Oprah Winfrey a decis să renunţe la 30 de angajaţi din New York şi Los Angeles şi face restructurări în cadrul companiei care operează televiziunea OWN, conform Huffington Post.

Publicitate

Este greu să iei asemenea decizii dure care afectează vieţile oamenilor, dar situaţia economică a unei televiziuni abia lansate nu mai este ca la început”, a declarat Oprah într-un comunicat.
Concedierile sunt parte a unor restructurări de costuri la care reţeaua lucrează în prezent. Emisiunea realizatoarei Rosie O’Donnell, una dintre producţiile-locomotivă ale staţiei, a fost anulată vineri.

Reţeaua OWN se luptă să atragă audienţe încă de la lansare, în ianuarie 2011. În urmă cu opt luni, Winfrey a preluat conducerea postului. Ratingurile s-au îmbunătăţit după ce vedeta şi-a lansat propria emisiune în cadrul postului de televiziune. În plus, interviul exclusiv cu fiica lui Whitney Houston a atras ratinguri record, de peste 3,5 milioane de telespectatori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    un fel de teo trandafir care nu a stiut in ce sa investeasca zecile de milioane de dolari acumulate... asa se intimpla cind omul e calic... o sa dea faliment in curind...

Trimite un comentariu

sus