Skip to main content

Piţurcă, Becali şi Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România

 

Gigi Becali, Victor Piţurcă şi Dan Diaconescu sunt cele mai populare vedete în luna februarie, după numărul de apariţii în mass-media, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST Romania.

Publicitate

Inna, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin intră din nou în top 10 celebrităţi feminine.

În luna februarie, Gigi Becali şi Bianca Drăguşanu au rămas pe primele poziţii în topul vedetelor de sex masculin şi, respectiv, în topul celebrităţilor de sex feminin, cu câte 513 şi 93 de apariţii.

În top 10 celebrităţi de sex masculin după numărul de apariţii în media în februarie domină bărbaţii din lumea fotbalului, cu două excepţii – Dan Diaconescu şi Cătălin Botezatu.

Cristi Borcea coboară două poziţii, iar Piţurcă una, în timp ce Mitică Dragomir ajunge de pe locul nouă în ianuarie pe al cincilea în februarie. În ianuarie, primii trei clasaţi în topul celebrităţilor masculine au avut mai multe apariţii în media, astfel că Becali a înregistrat 526, Borcea 225, iar Răzvan Lucescu 219.

La capitolul celebrităţi feminine cu cea mai mare expunere în media Inna, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin intră din nou în top.

Adelina Pestriţu, prezentă în ianuarie pe locul şapte în top, urcă pe podium în februarie, cu 53 de apariţii. Oana Zăvoranu coboară pe a cincea poziţie, cu 47 de apariţii, iar Loredana Groza iese din top.

Celebrităţi pe coperţi

În ceea ce priveşte celebrităţile care înregistrează cele mai multe apariţii pe coperţile revistelor, lucrurile s-au schimbat uşor în februarie, când mai multe vedete de pe piaţa locală au avut acelaşi număr de apariţii.

Astfel, zece celebrităţi (Oana Zăvoranu, Daniela Crudu, Cătălin Măruţă, Cătălin Botezatu, Nicoleta Luciu, Inna, Remus Truică, Andreea Bănică, Liviu Vârciu şi Anna Lesko) au avut fiecare câte trei apariţii pe coperţile revistelor şi ziarelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus