Skip to main content

Propaganda a lansat o promoţie pentru Napolact

 

Pe 15 martie a început promoţia NapolactCâştigă o casă-n deal, în mijloc de Ardeal” în care participanţii pot câştigă o casă în Ardeal, premiul cel mare, 10 călătorii în Ardeal, premii săptămânale dar şi sute de obiecte meştesugite cu migală.

Publicitate

Campania este realizată în colaborare cu Propaganda şi Senior Interactive.

Pentru a participa la campanie este suficientă înscrierea codurilor de pe produsele participante pe www.napolact.ro sau prin SMS la 1874, în perioada 15 martie – 23 mai.

Premiile se vor desemna prin tragere la sorţi – o casă în Ardeal, premiul cel mare, 10 călătorii în Ardeal, premii săptămânale dar şi sute de obiecte meşteşugite cu migală.

Mecanism aplicaţie site

Fiecare cod valid introdus trimite vizitatorul la următorul sat de pe drum parcurgând cu un car de lemn porţiunea dintre satul în care se află şi următorul sat. Pe parcursul incursiunii în Ardeal vor fi descoperite sate din Cluj, Sibiu, Alba, Braşov, Mureş şi Harghita.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • szabo albert szabo albert
    sunt suparat ca nu am participat
  • sergiu sergiu
    sunt dezamagit,am incercat sa introduc codurile de pe produse si dupa 20 de coduri introduse mi-au blocat contul,cand am scris mail,mi-a raspuns culmea in limba engleza ca sunt plecati,nu au un numar de telefon de contact,cred ca este o inselaciune si am sa ma adresez OPC si organelor abilitate
  • calatean camelia florina calatean camelia florina
    eu sunt foarte multumita de untul napolact.
    mioara cluj
    12 aprilie

Trimite un comentariu

sus