Skip to main content

Revista Forbes, absentă de pe tarabe în această săptămână

 

Trustul Adevărul Holding se confruntă din nou cu probleme cu hârtia. Săptămâna aceasta revisa Forbes a căzut victimă acestei probleme. Publicaţia nu a apărut luni, aşa cum era programată, din cauza lipsei hârtiei.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Raluca Badea, şefa revistelor Adevărul Holding, nu a comentat acest subiect.

Nu e prima dată când o publicaţie este absentă de la chioşcurile de ziare. În luna februarie, ghidul Click TV a fost inclus în opt pagini de ziar, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În aceeaşi perioadă şi revista OK! a avut o întârziere a apariţiei de o săptămână.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Curiosul Geoge Curiosul Geoge
    Cred ca o sa avem doua reviste "la pachet" in saptamana ce vine. Mare este gradina Domnului daca scot doua reviste intr-o saptamana! Si daca nu fac si un tiraj "maret", asa ca pierderea sa fie cat mai insemnata, inseamna ca nu sunt destul de idioti! Cred ca vor sa atinga nivelul maxim de prostie in domeniu. Sunt f curios! :)
  • Mirciulica Mirciulica
    Ce sa comenteze Raluca Badea? Aia nu-i in stare sa comenteze decat potolul din farfuria lui Imre, cum facea la ZF. Asta numai la AdH se putea intampla: o jalnica cronicara de carciumi, ajunsa director de divizie!!!
  • cristian cristian
    ce spanac de afacerist e si Dinu Patricu asta? MAi ales cu oameni precum Cartianu in posturi de conducere. Doi papagali aminadoi la care unii s euita cu uimire si placere...!!!!
  • Un om Un om
    Azi cu hartia, mâine vor anunța ca vor intarzia iar salariile la timp, iar de imprimante nici nu mai este nevoie, ca merge si fără. cum dracu un ziar fără imprimante?!?!? Este clar ca nu mai sunt bani decât pentru salariile unor șefi care nu fac nimic
  • calu' troian calu' troian
    da' de revista Click Poftă bună, care n-a apărut nici în februarie, nici în martie, ce să mai zicem? cât despre Badea, de ce nu ne mirăm? nici dacă ar şti, nu ar fi în stare să comenteze. gurile rele spun că l-a săpat pe Răzvan Ionescu dinainte să se reîntoarcă el ca director editorial (nu că l-am regreta pe stimabil). doar că acum i-a preluat biroul. de-a dreapta prea păzitului imre. mă rog, stânga, pentru conformitate :) nu ştim care e funcţia ei oficială. de parcă ar mai conta... asistentă personală îi e o magdalenă mult depaşită de mizeria, jegul şi resturile de mâncare de pe biroul ei. egale doar cu îngâmfarea şi infatuarea pe care le afişează... bleah, cin' se-aseamană se-adună.
  • luhyj luhyj
    coooorect
  • imre imre
    Bre, este hârtie... kklău
    Doar că trebuie plătită cu bani, bani adevărați
    :)

Trimite un comentariu

sus