Skip to main content

Şeful Antenelor, schimbat de la conducerea Antena Group

 

Schimbare în conducerea Antenelor. Adrian Nanulescu, CEO Antena Group, a fost schimbat astăzi din funcţie, la şase luni de la numire.

Publicitate

Plecarea lui este anunţată într-un comunicat intern intrat în posesia paginademedia.ro.

Comunicatul intern, în continuare:

Nanulescu a venit la conducerea Antena Group în luna octombrie. Anterior, el a lucrat la Orange.

Comunicatul intern:

Dragi colegi,

Va anuntam o schimbare la nivel de top management al companiei. Incepind de astazi, Adrian Nanulescu, CEO Antena Group, inceteaza exercitarea functiei ocupate in prezent, urmind a da curs unei alte provocari in cariera. Antena Group va fi administrata, pentru moment, de Aura Zaharia, CFO.

“Colaborarea cu Antena Group a constituit o experienta favorabila, fiind expus unui business extrem de dinamic si competitiv, in care cifrele se pot schimba de la o zi la alta. Am cunoscut buni profesionisti aici, alaturi de care am lucrat la multe proiecte importante, precum grilele de primavara sau conceperea unui program care valorifica resursa umana. Industria media presupune creativitate si reactie, 24/7. Multumesc tuturor pentru implicarea din ultimele luni”, a declarat Adrian Nanulescu.

Numit CEO Antena Group in octombrie 2011, Adrian Nanulescu a coordonat operational si strategic companiile de sub umbrela Antena Group.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Wu Wu
    In Antena Grup are aceeasi problema cu hartia igienica dar si cu sacii de gunoi.Nu conteaza daca cheltuielile colaterale pentru achizitiile acestea ar duce la costuri de 2-3 ori mai mari,la ea conteaza pretul de raft si atat.Hotului de hot i-e frica!(e o vorba romaneasca)Asta duce falimentul cu ea oriunde,cum nu se prind grangurii?
    Nanulesca ,un domn,a vazut cam cu cine ar defila si s-a retras caci valorile au loc imediat in alta parte.
  • robi robi
    Pacat, cris, ca ai impresia ca intru in dialoguri absurde despre oameni pe care nu ii stiu, de la Aura Zaharia pana la tine, care arunci aiurea nume pe tapet!
  • antenist biciclist antenist biciclist
    cum s-ar spune-n ghencea : domnu' Nanulescu n-a prins maneca scurta... in 6 luni abia a avut timp sa ne faca o parcare de biciclete moderna... acu' daca se - ntoarce alexandrescu iar ne-apucam de impachetat ciucalata.
  • mircea mircea
    In afara de Stirile Pro TV, partea transmisa din studio, nimic nu e HD pe cele 3 canale.
    Faptul ca ridica semnalul in HD il face sa se vada mult mai bine, insa singurul canal HD, conform definitiei, este TVR HD.
  • cris cris
    legat de turnatori -mult iubitul adrian sarbu a fost si el in aceeasi mocirla.are ceva ascuns ,pus deoparte pt.vremuri grele.
  • cris cris
    roby pseudo hd la cme.
  • Costy Costy
    Haha, Aura Zaharia? Fata asta pe unde au fost a creat numai falimente. Inaintea Antenelor a falimentat BOOMTV unde convingea managementul ca pachetele de programe se fac dupa cum ii ies ei bine cifrele in Excel. Tot la Boom facea referate ca se consuma prea multa hartie igienica si cerea sa se verifice camerele de supraveghere pentru ca era apropae sigura ca cineva de la firma de cleaning fura hartia igienica. :))))))
    Genial, eu zic sa o lasati CEO pe fata asta ca va inchideti sigur, nu cumva tot ideea ei a fost sa licitai spatiul publicitar pe antene? A fost o actiune de un real succes, nu?
  • seba seba
    Mai bine ar pune-o CEO pe Crudutza.
  • FX-Ray FX-Ray
    Astia ar fi bine sa nu o lase pe Zaharia prea mult la conducere.Asta nu are pic de cunostinte de lucru in televiziune.Cred ca pana la urma ea a fost unul dintre pionii principali care au dus si duc la regresul antenelor si...nu-si DA NIMENI SEAMA? Ea este o contabila mai evoluata si atat,profesionistii de televiziune sunt altii,ei nu se vad dar ar trebui sa fie simtiti de cine trebuie.Voiculestii in speta.
  • Ciprian Popa Ciprian Popa
    Dna Vanau merita si ea o avansare, fireste!
  • roby roby
    voi nu aveti televiziune HD si faceti sesizari dupa sesizari la CNA ca transmit rcs pixelat progamele anteniste
  • jugend jugend
    @roby

    hai ma robineatza ma, bine ca te uiti tu la HD cand iti ingheata mucu in nas de frig intr-o garsoniera jegoasa din Militari unde stai cu mamica ta!

    roby nu are femeie
  • ne0 ne0
    Kanal D le sufla in ceafa si sunt disperati ca pierd si locul 2. Au schimbat pana acum o gramada de sefi manageri. Trebuie schimbat turnatorul de voiculescu.
  • roby roby
    este a 2 televiziune din romania si nu transmit HD RUSINE FELIX
    CME - PRO TV au 3 televiziuni HD felix niciuna.
  • dana dana
    era de asteptat. antena 1, postul principal, e la vale rau de tot si pro tv creste de nu se mai opreste. acest director nu cred ca are vreo vina. nu stiud e ce nu se multumesc ei cu locul 2 care i-a consacrat.

Trimite un comentariu

sus