Skip to main content

Şeful regiei de publicitate a Adevărul a demisionat

 

Publicitate

Dragoş Stan, şeful regiei Media Point, a demisionat de la conducerea companiei care administrează publicitatea produselor media din grupul Adevărul Holding.

El a condus regia de publicitate din vara anului trecut, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Contactat de paginademedia.roDragoş Stan a confirmat demisia, fără a da alte amănunte.

Înainte de Media Point, Dragoş Stan a fost şef al vânzărilor din Mediafax Group (Media Pro). A lucrat în grupul lui Adrian Sârbu timp de opt ani.

Conducerea Media Point a fost asigurată, până la începutul lunii mai 2011, de Sorel Radu, care a părăsit compania după aproximativ opt luni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La vremea respectivă, Sorel Radu a invocat, într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro, “o relaţie foarte tensionată” şi “schimbarea raportării MediaPoint la Adevărul Holding”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Comentariile au fost șterse, din cauza limbajului. Mulțumesc pentru observație.
  • kiko kiko
    obae... e jenant... tu moderezi comenturile si permiti afisarea mizeriilor astora postate de dupaeipotopul, nicky si altii?
  • imre imre
    oamenii serioși vorbesc la telefon afectați și fâțâindu-se de colo-colo?
    :P
  • Alecu Alecu
    uite cum se cearta lumea fara motiv !
    Stan ne-Stan...oameni de valoare sau urechisti...nu mai este nevoie de oameni de valoare, iar urechisti sunt atat de multi, incat ma intreb si eu pe mine..daca nu cumva mi-am ascutit urechile. Cand nu-ti iei salariu, cand copilul te trage de mana si bancile iti recomanda sa mai faci un credit ca sa-l platesti pe primul...nu stiu cine mai poate fi vertical pana la sfarsit. In schimb, imi aduc aminte de dl Patriciu intr-un interviu, cand sustinea ca el nu a mancat niciodata usturoi..deci nici gura nu-i miroase.
    Asa ca...toti se cearta si oportunistul castiga. Intodeauna.
  • alt trust alt trust
    Stan este printre putinii oameni de valoare din aceasta piata, da, din pacate! nu lucrez in acest trust, dar orice lucru se afla foarte usor, in domeniul nostru, mai ales pe cele nu foarte laudabile.
    @dupaeipotopul - se vede ca ai fost crescut(a) de Sorel, sa nu dai socoteala nimanui, de aia cea mai mare problema a ta sunt rapoartlele, nu gasirea solutiilor pentru realizarera bugetul
    @petrica - daca esti nemultumit, cauta-ti de lucru frustratule! nu te tine nimeni cu forta, de ce naiba nu pleci, in loc sa arunci cu noroi in oameni adevarati? hai sa-ti spun eu de ce nu pleci: pentru ca esti constient ca nu te-ar angaja nimeni, asta-i valoarea ta!
    Echipa de valoare Media Point: cu foarte mici exceptii 2-3 sunteti niste pierzatori de vreme pe la pranzuri imbelsugate si lungi, petreceri "deosebite"si intalniri fictive.
    Dragos Stan - tot respectul si felicitari ca pleci. Sleahta asta de la Media Point nu te merita.
  • burgund burgund
    cate rautate in holdingul asta domnule :))
    @cyburg: ti-e fomica? da-ti demisia de la corectura si ia-ti un job de om serios :))
  • imre imre
    din păcate, Dragoș Stan e (încă) unul (numărabili pe degetele mâinilor) din oamenii de adevarată valoare care pleacă din holding... să nu facem confuzie cu valul de urechiști care s-au răspândit în cele 4 zări de frica restructurărilor
  • cyburg cyburg
    ce s-au inflamat baietii de mai sus, costin si stan!!

    bre, pe petrica nu-l cunosc. nici pe voi, dar banuiesc sa sunteti grasii sau slabanogii (ambele categorii diforme) care tocesc in du-te-vino linoleumul din fata corecturii vorbind aferat la telefon cu familia sau prieteni, ZI DE ZI, pana se face ora 12.30 si migrati in corpore (mai slab sau mai gras) la senzationi, la pomana.
    scuzati-mi fraza lunga, lucrez la publicitate pt adevarul si sunt cam prost...
  • Petrica L. Petrica L.
    @Stan Imi place ca aduci argumente si ca esti la obiect. Argumetul "esti prost" este de-a dreptul daramator. Ai dreptate, nu am vandut niciodata 5000 de leaduri cu banii astia... Te rog frumos sa ai respect!
    @Costin Din pacate (sau din fericire), eu nu lucrez in acest trust si nici la Media Point. Ba mai mult, cred ca tu lucrezi la Media Point, ceea ce, de altfel, nu este deloc blamabil. Daca as lucra la Adevarul, nu as stii cu ce preturi vindeti voi publicitate. Nu cred ca afisati ofertele pe usa de la intrare.
    Nu cred nici ca cineva isi ia salariul la Adevarul cu cele 5000 de leaduri vandute. Cred ca fiecare de acolo asteapta bani de la Patriciu, tocmai pentru ca nu vin destui bani din vanzarea de publicitate. Daca banii de la Media Point acopereau fondul de salarii, discutiile astea cred ca nu isi aveau rostul.
    Cat despre rosii, te sfatuiesc sa nu vinzi kilogramul de rosii cu 1 leu kilogramul cand pe tine te costa 3 lei sa il produci.
    De ce comentez anonim? Pentru ca si tu o faci si pentru ca toti cei de pe acest site o fac. Nu am vazut ca iti dai numele, asa ca nu cred ai motive sa ma critici pe mine.
  • Stan Stan
    @petrica l: mirosi a prost de la o posta. Fii sigur ca aerele astea de preudoprofesionist nu o sa-ti ajute cu nimic niciodata. Si, dupa cum presupunea si Costin putin mai sus, dupa cum vorbesti clar nu ai vandut nimic in viata ta.
  • costin costin
    @petrica: de profesionist ce esti stai fara sa iti iei banii 2 luni, nu? Toata piata vrea sa te angajeze dar tu ramai. Daca te-ar duce capul mai departe decat sa comentezi anonim pe forumuri, ai stii ca din alea 5.000 leaduri iti iei si tu salariu. Inafara de rosii in piata ai vandut vreodata altceva ca sa vorbesti aici?
  • Petrica L. Petrica L.
    e superb la MP. mamaaa ce mai rezultateeee! De aia vand la site-uri 5000 de lead-uri cu 5000 de euro (adica vreo cateva zeci de milioane de afisari pe nimic) si CPM-ul cu cel mai mic pret din S-E Europei+Africa (inclusiv Madagascar). Au viitor asigurat pe piata asta... Mai ales ca si traficul site-urilor se duce in cap... Nu vorbesc de ziare si reviste ca este pur si simplu dezastru. Cam cati bani mai poti aduce cu sub 20.000 de exemplare vandute? Daca ai fi client de publicitate, ti-ai risca bugetul pe asa ceva? Sau pe 2-3000 de exemplare Forbes? Asa cum sunt produsele... asa sunt si echipele de vanzari.
  • Maria Alexandra Maria Alexandra
    @dupaeipotopul pana sa vina Sorel si dupa aceea Stan, da vanzarile erau praf, erau cate 5 directori pe produs si un singur sclav care vindea. De cand este MP vanzarile au crescut enorm la ADH si echipa este un foarte buna.
  • mediapoint mediapoint
    @dupaeipotopul - vanzarile nu erau la pamant. Stan nu era mercenar, ba chiar a facut treaba. Iar cand iei bani e normal sa faci si rapoarte. Pacat ca ai fost obisnuit sa iei bani fara sa dai nici o socoteala.
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    @Maria Alexandra - ai o scara a valorilor ciudata rau.
    Asta cu demisia e ca in bancul de la Radio Erevan: "Nu i s-a dat, ci i s-a luat si nu era Volga, era bicicleta Minsk".
    Paguba-n ciuperci, au scapat sclavii de intocmit rapoarte zilnice.
    Ca vanzarile oricum sunt la pamant ... si cu Stan si fara Stan.
    Uite asa inca un mercenar traseist paraseste corabia.

Trimite un comentariu

sus