Skip to main content

Tony Blair vine la Sinteza zilei, la Antena3

 

Tony Blair, cel mai popular prim-ministru al Marii Britanii, este invitatul lui Mihai Gâdea în această seară, la Sinteza Zilei, emisiune difuzată de Antena3, de la ora 21.30.

Publicitate

Tony Blair va vorbi despre vulnerabilităţile României, dar şi despre punctele noastre tari.

Mihai Gâdea va mai aborda cu Tony Blair subiecte precum: în cât timp va reuşi România să reducă decalajele faţă de ţările din vest şi ce părere are despre actualii lideri ai României.

Sursa foto: BBC.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Cei ocupati sa promoveze A3 ca si cand A3 s-ar promova ei insisi, nu au timp sa observe ce penibil a fost Gadea in acest interviu si cat de ridiculizata a fost atitudinea lui nejurnalistica prin punere la punct de catre Blair :lol:
    Altfel, frumos ca ati preluat in titlu exact minciuna lui Gadea, cuvant cu cuvant, in promo.
    N-a venit, ci Gadea s-a dus la el, n-a raspuns la intrebarile proaste, ci s-a aparat cum a putut de slugarnicia si pupindoseala caare a devenit a doua natura a antenistilor. Etc.
    Blair n-o fi chiar asa de popular la el in tara, desi nu il poti prezenta altfel daca vrei sa dai greutate interviului tau, dar se pricepe bine de tot sa-si apere fundul de lingai :D
  • cornel cornel
    "Tony Blair VINE la Sinteza zilei, la Antena3" e o minciuna a celor de la Antena 3, Tony Blair nu a fost in emisiune, s-a prezentat doar o inregistrare facuta probabil intr-un hotel.
  • profesor profesor
    Ma-ndoiesc ca a fost atat de popular ... dupa scandalul monstruos legat de modul cum s-a hotarat invadarea Iraqului cot la cot cu prietenul sau GW Bush ... in baza unor informatii fabricate. Haideti, sa nu mai folosim cuvinte mari la adresa unpr personaje controversate in propria lor tara! Am fost in Anglia si stiu perceptia englezilor asupra fostului premier si-n niciun caz n-a fost un premier prea popular!

Trimite un comentariu

sus